Svatební hostina 50 lidí Ostrava a okolí. Máte tip?

Ahoj holky, nemáte nějaký tip na nějaký dobrý hotýlek či penzion na Ostravsku pro cca 50 lidí? Svatbu plánujeme v červnu, proto bych byla ráda, aby tam bylo i venkovní posezení + možnost přespání. Děkuji moc za tipy! Denisa
Odpovědět
1
2
9
ahoj Deniso, moc pekny je pension U Holubu - Celadna a pak taky hotel Zlaty Orel - Ostravice (tam to budeme mit my).
Odpovědět
Ahoj, my máme svatbu v červnu v restauraci Silma - krásná restaurace s ještě hezčí zahradou na které je altán ve kterém vás oddají. Je to v Rychvaldě - kousíček za Ostravou směrem na Orlovou.
Odpovědět
Profilova fotka
A nevíte o nějaké restauraci pro cca 50 lidí přímo v Ostravě - nejlépe Ostrava Jih? :-S
Odpovědět
Ahoj Gerisko, děkuji za tip. Na webovkách ale píší o restauraci s kapacitou 40 lidí. My bychom měli mít cca 50 lidí. Jak to máte vy? A nemáš náhodou nějaké fotky, moc jich tam nemají... Jo a kdy máte v červnu termín? Díky, D.
Odpovědět
arealferdinand.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Denisko, my se budeme brát 7.6.2008 svatbu máme v O-Porubě na hostinu počítám 40 lidí a další 15 (kamarádů) příjde po 18h. Zatím restauraci pořád sháníme. Všude je to malé nebo 2 oddělené sály. Budeme mít i živou hudbu 4 členy, takže potřebujeme i místo proně. Teď mi známá nabídla mít hostinu v petřkovicích s kulturním době, tak se tam o víkendu pojedem podívat. Držím palečky ať najdete něco pěkného.
Odpovědět
Ahoj, my máme svatbu 21.6. ale do těch 40 lidí se vlezem - nedošlo mi že to není tak velké. Ale když se podaří počasí, tak je tam velká terasa a zahrada, takže si myslím, že místa bude dost.
Odpovědět
tak my mame obidek ve stare bele, v tosce, da se tam improvizovat tak se tam vleze az 300 lidi (kdo bde mit tak velkou svatbu??:))
Odpovědět
Všem nevěstám můžu vřele doporučit Lázně Klimkovice. Velké prostory, dobrá obsluha, slušné ceny ... vyzkoušeno!
Odpovědět
Profilova fotka
cirruso, ta Tosca se mi celkem líbí (hlavně kvůli zahradě s prolézačkama - budeme mít na svatbě dost dětí), ale ten prostor mě celkem děsí. Bude nás víc než 40 takže salonek je malý, a sál pro 300 lidí mi zas příjde strašně veliký, to bychom se tam stratili. :-N My rozmýšlíme mezi restaurací Minigolf v zábřehu, K-Trio v hrabůvce, nebo Nautilus v Krmelíně.
Odpovědět
Holky nemáte nějaké zkušenosti nebo neslyšely jste něco o restauraci: Penzion u Rašků v Michálkovicích? Pořád nevíme kde dělat hostinu a tahleta vypadá pěkně. Moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mám pocit, že někde na beremese jsem o téhle restauraci četla, ale nebylo to teda nic lichotivého, zkus vyhledávač.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Strakule: U Rášků pozor taky jsme tam měli zájem pořádat hostinu, ale jak jsme zjistzili co jsou zač tak rychle pryč pokud chce š tak podrobnosti ti písnu do IP:
Odpovědět
Ahoj holky, já jsem měla svadbu-hostinu sice v hotelu Dejmon na Čeladné, je to sice nějakých 30-40km z Ostravy, ale můžu vřele doporučit,všechno vyšlo super,super jídlo, obsluha, jsou tam strašně milí, příjemní a lze se s nimi v pohodě na čemkoli dohodnout. Bylo nás tam 65 lidí, všichni jsme tam přespali a cenově to vyšlo úplně perfektně, až nás to překvapilo. Taky je to ideální pro děti, je tam dost místa, pokud vyjde počasí, tak venku si můžou děti pohrát, kousek odtud jsou zvířátka-daňci,taky pěkná procházka po obědě..... Hodně štěstí při svadebních přípravách... ;-)
Odpovědět
Holky myslíte, že je blbé mít svatební obřad vjedné budově a ve vedlejší budově mít hostinu? Mám z toho blbý pocit, kvůli čekání svatebních hostů během focení :-( Ale zase se mi v té restauraci mooc líbí :-) :-p
Odpovědět
Profilova fotka
petra: a co Zlatý orel - teď nevím jestli je to Nová Bělá, Hrabová nebo Dubina, je to na hranici, jinak s ubytováním ještě budoucnost ve frýdlantě
Odpovědět
Profilova fotka
jijo, Zlatý Orel mám 300 m od domu, ale vůbec se mi tam nelíbí. Zdá se mi to na svou kvalitu zbytečně předražené. Už máme vybráno. Hostina bude tady http://www.beremese.cz/album/view.php... v restauraci Nautilus v Krmelně. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Strakule, pokud se ti to líbí, tak by v tom myslím neměl být problém. Tak si svatebčani můžou třeba dát welcome drink, než vy se vyfotíte.
Odpovědět
Petro, Zajeď se podívat o městečko dál, restaurace Valaška v Brušperku nebo zámek ve Staré Vsi n. Ondřejnicí, pokud to chceš mít v této oblasti, taky pěkné:)
Odpovědět
Profilova fotka
pavli to už je na nás trošku daleko. Večer za námi mají dojet kamarádi a budou už mít co dělat aby se všichni dostali do Krmelína. Brušperk jako takový nemám ráda, a tak tam hostinu ani nechci. Jinak Nautilus už máme prověřený a zamluvený. Sestřenka tam taky měla svatební hostinu na konci léta a bylo to fajn. Hlavně to, že se dá hned z restauračky vyběhnout na terasu. A taky to, že v létě hned vedle u Bočka prodávají zmrzlinu - to ocení děti.
Odpovědět
Tak to beru, určitě to má svoje výhody a za chvíli jste v Ostravě, není to daleko ;-) . Tak ať se vše podaří a je pěkné počasí. Zmrzlina je ta opravdu moc dobrá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, pemýšlíme o restauraci v Hrabové na statku, a ubytování na Hrabuvce u Elmontexu (alespon pro mimoostravské svatebčany) .. Případně i tam hostinu. Máte s Elmontexem nějakou dobrou zkušenost? děkuji:-)
Odpovědět
Profilova fotka
winterska: co je prosim Te ten elmontex? taky scháníme ubytování a jsme právě z Hrabové tak aby to nebylo daleko, já vím akorát o ubytování na kolejích v porubě :-(
Odpovědět
Profilova fotka
to je ubytovna (ale pokoje mají svou koupelnu) s restaurací asi 200 m od radnice Ova- Jih - Edisonova ulice - ale nemají stránky.. Telefonicky jsme domlouvali cenu a pro nás dobrá:-). Bude tam spát 2 noci asi 20 lidí.. Sami si všechno platíme - rodiče jsou už v důchodu a nám je hodně přes 30.. Obřad budeme mít asi bud v Mariánkách nebo na SL.O. radnici..
Odpovědět
Profilova fotka
a můžeš mi prozradit cenu, třeba do IP, já jsem volala na domov sester v porubě a tam je to něco přes 200 za noc na osobu, ale nemůžou dělat moc dopředu rezervace, protože přednostně ubytovávají doktory a sestřičky co přijedou na školení nebo tak něco :-( ale na edisonovu se můžu klidně stavit podívat se jak to vypadá, my budem zajišťovat ubytování pro rodinu v našem domě a na chatě a kamarádi si to budou platit, takže akorát hledám něco aby je to moc nestálo
Odpovědět
Profilova fotka
Jijo a neptali jste se třeba ve Vistě, Hlubiňáku, nebo na Vítku? Jsou to ubytovny, tak by mohli mít i přijatelnější ceny - snad.
Odpovědět
Profilova fotka
jenže když do hlubiňáku bych je fakt nedala, jsou tam hospody a pohybujou se tam podivná individua, to bych jim nemohla udělat
Odpovědět
Profilova fotka
ve vítku nenabízí ubytování na 2 noci. Vista je už dál a podle nastávající tchyně je to prý ubytovna pro dělníky z východu..
Odpovědět
Profilova fotka
winterska, jestli studenti Ostravské university jsou dělníci z východu, tak pak má tvá nastávající tchýně pravdu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
petra: je otázka kolik je tam těch studentů, co vím já, tak studenti na kolejích chodí na baňskou a na ostravskou většinou místní z okolí a ti dojíždí ;-) jinak ja taky moc hotelákům nevěřím přítelkyně bratrance dělá na jednom v zábřehu a říkala děs a hrůza
Odpovědět
1
2
9
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?