Svatební den. Podle čeho vybrat místo svatby?

Profilova fotka
Ahojky, sice máme s přítelem ještě spoooousty času, přesto už dumáme nad tím, kde provést ten náš den D. Podle čeho jste vybírali ten váš? :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Vybrali jsme Libeňský zámeček, volba byla jednoduchá, úřady podle trv. bydliště byly fakt úřady, tj. hnusný... a já naproti Lib. zámečku chodím k zubařce a navíc jsem kdysi vedle pracovala, tak vím, že tam dělají svatby. Vypadá to tam moc pěkně, svatbu jsme měli v kapli, tj. byl to civilní obřad, ale vypadalo to jako v kostele. A navíc před zámečkem je zeleň, kde se dá po obřadu fotit. Tak a teď jsem udělala reklamu :-D Zajeď se tam podívat, jestli to neznáš, jsi z Prahy, mohlo by se Ti tam taky líbit :-) A navíc, ještě začátkem února měli pro nás termín na červen (čemuž jsem nevěřila, protože jsem si myslela, že se to musí objednávat víc dopředu) - ale měli.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoky,sice s manželem bydlíme v Opavě,ale svatbu jsme měli na Lešné,krásné místo. :-N :-N :-N Pro Lešnou jsme se rozhodli,že se nám to msto moc líbí a ve Zlíně mám babi s dědou.Manželova rodina je z Chebu,tak to měli blíž než do Opavy :-) :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
martinka3: Na Libeňském zámečku se vdávala na podzim známá, taky říkala, že je to tam pěkný... když já pořád nevím, jestli se mi chce to mít tady v Praze. :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
saruskal: taky jste měli, koukám, rodinu rozstrkanou po celý ČR. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
sfings84: My jsme to měli docela složité s výběrem místa, ale na druhou stranu vlastně hrozně jednoduché. Chtěli jsme tajnou svatbu, v pondělí 7.7., takže jsme museli najít zámek, kde nás oddají v úřední den (což se běžně nedělá) a zámek, který bude dál od našeho bydliště, aby nás tam nikdo neznal, protože to by jaksi pak naše tajná svatba nebyla tajná :-D Velmi brzy jsme ale naštěstí narazili na zámek v Brandýse nad Labem (37 km od nás), kde nám ve všem vyšli vstříc x-)
Odpovědět
Profilova fotka
sfings84,no to teda jo.Hlavně se nenechte ovlivnit tím,že se někomu bude líbit něco jiného než vám,bude to váš den.
Odpovědět
Profilova fotka
Prvne jsme chteli mi obrad v Trebonskem zameckem parku, ale na zaklade tech podminek co nam sdelili (napr. stul a zidle si musite zajistit sami, elektriku a vyzdobu taky samy a to v ten den tam ma mit svatbu asi 6 paru a kdyz jsem se ptala co kdyby prselo, tak mi bylo receno, ze s zadnou mokrou variantou nepocitaji)... tak jsem tenkrat zpanikarila a obepsala co me napadlo a na Hluboke nad Vltavou nam vysli vstric naprosto se vsim... a cenove? vyjde to na stejno .-)))
Odpovědět
Profilova fotka
kaczustu: O Hluboké jsme taky uvažovali, ale nakonec jsme kvůli organizaci od toho upustili, protože Hluboká je od nás přes 200 km :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Holky,na Hluboké to může být krása :-) :-) :-)
Odpovědět
u nás je to srdcovka budem se brát kde sem vyrůstala oboum se tam líbí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hluboká je nádherná, po pravdě ještě do jara jsme byli oba přesvědčení, že to je to místo M. Jenže když jsme tam někdy v dubnu jeli na výlet a svatby tam jedou na běžícím pásu, svatebčanů je v zahradě tolik, že už ani pomalu půlka z nich neví, ke komu patří :-D , tak jsem si řekla, že takhle to nechci... ty cizí lidi by mě tam hrozně rušili. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
saruskal: Neboj, do tohohle si kecat nenecháme, přítel je na rady rodiny alergickej poslední dobou (okolnosti jsou na dlouhý vyprávění :)) ), ale i tak počítám s tím, kdo přijde první a bude nám do toho kecat. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
sfings84:My jsme teda vybírali místo i z důvodu,kam to bude mít většina rodiny blíž.Tak s tím množstvím svateb souhlasím,nesnesla bych,kdyby mi na záda dýchal další nespočet párů.Na té Lešné naštěstí oddávají jen 5 párů v sobotu a ještě mají stanovené termíny,takže třeba v květnu byly jen 2 termíny.Nám se teda nestalo,že by se třeba páry křížily.Do sálu nevpustili další pár dřív,než jsme odešli.Neměli jsme problém ani při focení,že by kolem byly třeba další 2 nevěsty. :-) :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
sfings84: Taky jsem nechtěla, aby bylo v náš den dalších 5 svateb ]-( No ale v pondělí nám to fakt nehrozilo, že by nás tam bylo víc :-D
Odpovědět
Profilova fotka
sfings, tohle téma už tu někde je.-)
Odpovědět
Profilova fotka
nunacek: pak je teda řešení vdávat se v pondělí: :-D A můžu se zeptat, proč jste měli tajnou svatbu? x-)
Odpovědět
Profilova fotka
kaci: tak to se omlouvám, asi jsem ho v té změti přehlídla. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
sfings84: Tajná svatba naprosto splňovala všechny naše požadavky a představu o dokonalé svatbě. Chtěli jsme si ten den užít jenom my dva, v soukromí, bez ostatních lidí, bez kompromisů, vše jen podle našich představ x-)
Odpovědět
Profilova fotka
sfings, se neomlouvej mě to nevadí.-) Já jen, že tam najdeš spousta odpovědí na svou otázku, taky jsem tam kdysi dávala příspěvek.-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky,těch podobných témat je tady tolik,že když jsem hledala informace ohledně svatby,tak toho bylo :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ale taky mi to nevadí :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
už jsem se lekla, že mě ukamenujete. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
nene,tak je tady víc společných témat,ale proč ne?
Odpovědět
Zvolili jsme Švihov, protože máme rádi středověk (gotiku), tu atmosféru a hrad se nám strašně líbí. Budeme se brát v gotických kostýmech :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak my to chtěli nejdřív úplně extra na místě, kde sme měli první rande na naše 10.výročí seznámení, jenže se pár věcí pokazilo - takže svatba se odložila na 19.9. na hrad Seeberg a máme to i s rytířema ;-) sice se budeme brát normálně, né v kostýmech, ale je tam k tomu program přivítání apod. záleží co budeme chtít lea - Švihov je nádhernej hrad, několikrát sem tam byla a supr volba ;-)
Odpovědět
brumdinka: my budeme mít taky rytíře, ale svoje vlastní (kamarádi z historického šermu) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, my mame takovy online pred-vybirani... Jsme v cizine a tak hledame na netu nejaka pekna mista v regionu, kde bychom chteli mit svatbu... k tomu jeste chceme, aby se obrad mohl konant nejlepe venku, v nejakem "fotogenickem" prostredi :-D a aby se od obradu dalo jit kousek pesky na hostinu a tanec a pak jeste nejlepe, aby v miste hostiny mohli nekteri svatebcane prespat. Budeme mit vic nez pulku hostu "prespolnich" Takze sranda... Nekdy na podzim pak budem mit dovolenou a pocitam, ze budem tak 3 dny jezdit okolo a okukovat vse, co jsme si vytipovali a treba narazime na neco necekaneho... a nebo taky ne. neni to jednoduche...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme vybrali Sázavský klášter. Je to tam krásný a svateb tam není moc, protože většina holek z okolí chce Konopiště nebo Vlašim. A taky mám v okolí všechny svoje příbuzné. I když já jsem už Pražačka. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my jsme projeli katalog firem tady na Beremku a taky na Svatebním katalogu a prohlíželi místa obřadu, koukali na jejich webové stránky a hledali veškeré informace a fotografie, které se týkají pořádání svateb v tom kterém místě. Potom jsme vybrali několik favoritů a objeli je osobně a všude si předem domluvili schůzku s osobou, která tam má na starosti svatby ... chtěli jsme vidět, zda je dané místo ve skutečnosti opravdu tak hezké, jak vypadalo na fotografiích, zjistit, jak ochotný je tam personál, jaký je u nich celkový svatební servis a samozřejmě ceny - všude jsme si nechali vypracovat předběžnou kalkulaci :-) No a na závěr jsme porovnali všechna pro a proti a vybrali to, které se nám zdálo nejlepší - v našem případě hotel Čertousy v H. Počernicích :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak já jsem si strašně přála svatbu na zámku, takže jsem na netu okoukla zámky a bylo hotovo :-) No a pak zbytek jsme se snažili zařídit blízko místa obřadu (místo obřadu, cukrárnu na dort).
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?