Svatební den na jednom místě Brno

Ahoj, hledáme nějaké vhodné místo pro naši svatbu. Obřad i hostina na jednom místě. Ráda bych obřad venku na nějaké zahrádce. Brno a okolí. Nevíte někdo o nějakém příjemném místě pro cca 30 lidí? Děkuji
Odpovědět
Ahoj, my máme svatební hostinu zde http://www.penzion-samsara.cz/ obřad máme jinde, ale je možné mít obřady i tady. Akorát už mají červen a červenec plný...možná ale někdo odpadl, chce to zavolat. :-)
Odpovědět
moc děkuji za radu, penzionek vypadá krásně. Neupřesnila jsem, že bych brala spíše směr Rajhrad. Ale děkuji a přeji krásnou svatbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, slyšela jsem, že například v hotelu Santander je možný i obřad, tak se zkus podívat :-) Co se týče penzionu Samsara, vypadá to tam moc krásně, ale vůbec si nedovedu představit, kolik by to tam tak mohlo stát, musí to být asi drahé,že? :-(
Odpovědět
@teeryinka Samsara je překrásná a paní provozní je velmi milá a ochotná. Pronájem místa na obřad je tam za 1000 Kč, ale my ho budeme mít v Arboretu MZLU a cenově se mi to zdá levnější než v Brně. Oběd na osobu je 245 Kč bez předkrmu a pití a večerní raut za 500 Kč...je to orientačně. Víno můžeme mít vlastní a špuntovné není. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivuskabrno Ahoj, my měli svatbu v AS clubu a bylo to tam moc fajn. Kdyby jsi chtěla podívej se na web www.asclubbrno.cz mají tam pěkné fotky a mezi nimi a fotky z naší svatby ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?