Svatby v Hradci nad Moravicí. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky,je tu někdo kdo měl nebo bude mít svatbu v Hradci nad Moravicí?
Odpovědět
Profilova fotka
Jasne ze je:-) Prece jaaaa :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Žeby???? Paja až z Anglie..... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Proč jsis vlastně vybrala Hradec nad Moravicí ?
Odpovědět
Profilova fotka
Co ze jste se rozhodli mit svatbu tak daleko od nynejsiho bydliste? Kvuli tradici ze to ma byt u nevesty?
Odpovědět
Profilova fotka
No to je dobre, shodli jsme se na otazce:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hradec se mi zda romanticky, vzdycky jsem chtela mit svatbu na zamku. A protoze jsem z domova od rodicu uz docela dlouho 11 let tak jsem si rekla ze svatba by mohla byt tam kde ziju.Teda pobliz. I kdyz ted to teda moc nesedi:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak kvuli tradice protože si myslím ,že některé by se přecijen měly dodržovat a pak taky se nám moc moc líbí Bílý zámeček v Hradci ,byli jsme tam na prohlídce hradu a hned jsme si to tam zamilovali a řekli jsme si ,že kdyby jsme se chtěli brát tak jedině tam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hm s tema tradicema je to fakt. Ale ja uz jsem v Opave skoro doma. Za tech 11 let uz jsem se tam nejak usadila:-) No to je dobry a ted jsem tak daleko. Ale je mi smutno. A jak se libi tobe v Praze?
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda jak jsem byla menší tak jsem chtěla svatbu v kostele nebo na zámku no a vyhrál zámek.Jo a že je romaticky tak stím stebou plně souhlasím.. :-) ,je uplně úžasný a kdy jste si rezervovali datum? my už v září loňského roku :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
No a odkud původně pocházíš?
Odpovědět
Profilova fotka
Rezervovala jsem ho asi pred mesicem a na nas datum uz bylo jedine volne misto.Nastesti zrovna v tu dobu kdy jsme chteli.Chceme svatbu odpoledne,takze 14hod nam plne vyhovuje. Byla to nahoda ze meli prave tohle jedno volne mistecko.Jako by tam na nas cekalo:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi 60km od Opavy, male mestecko za Bruntalem Rymarov
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
A co že jste se rohodli odjed do ciziny? V Praze se mi už docela líbí,ale ze začátku to bylo takové kritycké chtěla jsem pořát domu ,ale postupem času jsem si zvykla a teď se mi už tady líbí a asi tady i zustanu na furt a taky si stavíme domeček s přítelem :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
My jak jsme si rezervovali datum, tak tam ještě nikdo nebyl zarezervovaný ,tak jsme měli volbu,ale chtěli jsme bud ve 12 nebo v 13 nakonec jsme se rozhodli na 13 hodinu :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Ja ti ani nevim, bylo to nejak sponntani. Jednoho dne jsem jen tak trochu ze srandy rekla priteli jestli nechce odjet do ciziny za praci,vydelat par korunek na vetsi byt a tak dale. No a on se chytl a do 2mesicu jsme vycestovali.Bylo to fakt z niceho nic.Pritel neumel vubec anglicky tak to byla sranda ty zacatky:-)Taky jsem mela zacatky kriticke, hlavne je mi tak daleko hrozne smutno. Jeste ze jedeme za par dni na dovolenou do CR, nebyli jsme tam 6 mesicu a uz se mi styzka.
Odpovědět
Profilova fotka
Za chvilku musim jit, ale zase nekdy brzo prijdu.mame v praci momentalne problem s Internetem tak chodim na net do knihovny,ale ve ctvrtek tu budu na 100% od 19hodin vaseho casu.Mozna i nektery den drive,kdyz nam spravi v praci ten net.Papa a mej se bezva.Hezky se mi povidalo.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se taky moc pěkně stebou povídalo ,měj se krásně a když tak ve čtvrtek budu se snažit tu být taky a nesmutni za pár dní jsi zase doma..papík :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Hani,snad se dnes sejdeme a pokecame:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Pajo,bohužel jsem to včera nestihla,přišla jsem domu pozdě z práce.Napiš kdy budeš a já se budu snažit tady býti v tu dobu :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky tak jsem tu ted:-) V utery bych tu pravdepodobne mela byt od 19hod Jak travis vikend? No uz je skoro konec vikendu ja vim:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,budu se snažit tady být v uterý kolem těch 19 hod,víkend jsem trávila vymýšlením dispozičního řešení naší koupelny a kuchyně a v něděli jsme byli u babi a dědy na návštěvě a co ty?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Jani, hm vikend byl faj, ale nic zvlastniho. Ted stale premyslim nad tim jak vyresime predsvatebni noc.Muj byt v Opave je totiz pronajaty a tak asi budu muset spat u zenicha, ale to je mimo tradici.Taky se tim padem rano budeme oba pripravovat ve stejnem byte a uvidime se. Ja nevim jak to vymyslet.Nemas nejakou radu? Ohledne vaseho bydleni, vy mate klasicky panelakovy byt?Ja jen zepredelavani koupelny s kuchyni obvykle resi lide z panelaku,kteri predelavaji butovy jadra,ktery jsou nesikovne reseny.Mimochodem v mem byte je to to same.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojki Pajo,my nebydlíme v paneláku ,ale stavíme si domeček a tak řeším koupelnu a kuchyň kvuli vodovodu,kanalizace a elektriky,protože už brzo nám budou dělat rozvody a musíme vědět jakou budeme mít vanu,umyvadlo,komplet kuchyň jako sporák,myčka,lednička ,dřez...atd protože všechno tohle potřebujeme vědět kvuli rozvodu vody,elektrika...atd je to taková radost a zaroveň starost,no a do toho jsem v práci povíšila co se týče pozice a do toho svatba je toho najednou nějak moc ,ale my to zvládneme protože chceme,ale je to hodně náročné Ti povím :-) ,předsvatební noc bych vyřešila např.tak že by jsi spala u rodičů a přítel taky u svých rodičů no a pak by přijeli k Vám a jelo se na zámeček a nebo by jsi třeba spala v Opavě u nějaké kamarátky a přítel doma a pak by tam pro tebe přijet :-) .No povím ti že je to oříšek,my jsme to vymysleli tak že přitel bude spát u moji ségry v bytečku a pak přijede s rodiči k nám a nebo bude s rodiči spát v penzionu no uvidíme. :-) , Tak zatím papík.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky dneska nestiham ale zdraviiiim. p
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Hani, dlouho jsme si nepokecaly.Jak se mas a co je noveho?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Pajo ,taky nějak nestíhám,jak pokračuješ ve přípravách? my máme za sebou matriku v Hradci,jídelníček ladíme,fotografku máme ,ale musíme se sní ještě sejít a podívat se jak fotí,hudbu máme zajištěnou živou,květinářství možná v Hlučíně,Jirka ještě nemá zajištěný oblek,já doplňky jako boty,spodní prádlo,bižuterii....atd no je toho ještě hodně k zajišťování.Tak zatím čau.Hanka
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Hani, no jak jsem byla tech 14 dni v cesku tak jsem vse nestihla ale aspon amme zajisteno kde bude hostina, matriku,hudbu,fotografa a prstynky to je zatim vse. Nezda se to, ale zabralo nam neskutecne dlouho objet celou rodinu a oznamit jim osobne tu novinku. P.
Odpovědět
Ahoj holky, zajimalo by me, jestli uz jste si vybiraly hudbu k obradu. Me prijde, ze tak tretina skladeb z toho jejich seznamu se hodi spis na pohreb ]-( Zacinam uvazovat o tom, ze si sestavim vlastni CD s hudbou.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, ja nejdriv chtela hudbu vlastni, ale pak jsme nakonec vybrali, ale moc velky vyber opravdu nemaji.No mame tam nejaky Olympic a beatles a jeste neco uz jsem to ja skleroza zapomnela:-)
Odpovědět
Ahojte holky :-) Děkuji za založení tohoto tématu, jsem sice z jiného okresu, přesně na druhé straně republiky :-D , ale 29.7.06 se v Hradci nad M. bude vdávat má kamarádka a jedeme na svatbu, musím ji dnes poslat odkaz, aby se k vám připojila. Je to tam moc krásné, jezdíme tam na Mezinárodní výstavy koček :-) Ale svatba, to musí být nádhera. Přeji vám, ať vám vše vyjde podle vašich představ, budete určitě krásné nevěsty. Zdravím z Chomutova
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?