Svatba+hostina ve Školícím a rekreačním středisku Trosky

Profilova fotka
DOBRÝ DEN, NEMÁTE NĚKDO ZKUŠENOST SE SVATBOU A HOSTINOU V REKREAČNÍM STŘEDISKU TROSKY, AŤ UŽ DOBROU ČI ŠPATNOU? OBŘAD MÁME NA SYCHROVĚ A UVAŽUJEME O HOSTINĚ V TOMTO REKREAČNÍM STŘEDISKU, ALE JSEM NA VÁŽKÁCH.... MÍSTO JE TO NÁDHERNÉ, PODLE MÝCH PŘEDSTAV,ALE PÁR VĚCÍ MĚ ZASKOČILO PŘI OSOBNÍ NÁVŠTĚVĚ, PÁR VĚCÍ Z RECENZÍ, KTERÉ BYLY SPÍŠE STARŠÍHO DATA. POPŘÍPADĚ NEMÁTE NĚKTERÁ Z VÁS TIP NA MÍSTO PRO HOSTINU CCA 90 OSOB A S MOŽNOSTÍ UBYTOVÁNÍ PRO 40 OSOB V OBLASTI ČESKÉHO RÁJE -TURNOV-LIBEREC? BUDU RÁDA ZA KAŽDÝ
Odpovědět
Hezký den, my budeme mít svatbu na Statku Ktová, na hostinu (ve stodole) nás bude cca 80, i když je fakt, že se tam tak tak vlezeme...Ubytování mají pro 42 lidí, ale nevadí jim, když někdo přespí na zemi, nás tam nakonec bude nocovat něco kolem padesáti. Není to restaurace v pravém slova smyslu, majitel objekt pronajímá celý, vše si pak zařizujete sami. Má ale dost kontaktů jak na cattering, tak na dodavatele a je úžasně ochotný a příjemný. Byli jsme se podívat i na statku v Ondříkovicích, tam je místa dost, lůžek mají asi tak 50, ale spolehlivě nás odradil totálně nevstřícný a nekompromisní přístup majitele i cena, kterou za svatbu požadoval. Ještě se nám líbil penzion Brada, ale ten je spíš na jičínskou stranu...naštěstí je Český ráj tak malinký, že by to nemuselo vadit ;-) Přeju hodně štěstí při výběru místa a ať máte svatbu nádhernou a podle svých představ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
DOBRÝ VEČER, MOC DĚKUJI ZA TIPY, URČITĚ NA TO MRKNU,SNAD MAJÍ STRÁNKY. TAKY BY NÁM NEVADILO SI VŠE ZAŘÍDIT SAMI.... TAKY VÁM PŘEJI , AŤ VÁM VŠE VYJDE PODLE VAŠICH PŘEDSTAV A JEŠTĚ JEDNOU DÍKY MOC! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?