Svatba Zlín

Dobrý den, chtěla bych se vdávat na podzim a vím 100% že na úřadě nee a ani kostel mě moc neláká. Nevíte některá o nějakém romantickém místě v okolí Zlína? Např. lesní kaplička, altán, romantické jezírko v lese nebo něco podobného? (Budeme mít jen pár lidí na obřad, takže moc místa na nějaké lavice a zázemí potřeba nebude) Díky za odpovědi... :)
Odpovědět
Kamarádka se vdávala v hotelu Tuskulum na Lukově, je to 4hvězdičkový hotel s krásným parkem, ve kterém byl obřad, hostina pak v hotelu. Prostředí opravdu moc pěkné. Je to ale už pár let, nevím, jak to tam vypadá aktuálně.
Odpovědět
Díky za typ, zajedeme se tam podívat :-) jen se obávám že to bude trošku mimo náš rozpočet :-|
Odpovědět
Ahojky, u nás je sice svatba zatím v nedohlednu příštího roku, ale chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo tip na svatební místo v okolí Zlína pro svatbu tak do 50 lidí a hlavně hodně dětí 1-5 let, takže nejlépe s nějakým hřištěm, houpačkami atd...svatba bude nejspíš v létě nebo na podzim, chtěla bych venku, ale musí tam jít i mokrá varianta. Ceny přiměřené..děkuju moc!! :-)
Odpovědět
Obřad - Zámeček Zoo Lešná Hostina - v té restauraci co je před zoo
Odpovědět
Ahojky,díky za tip, abych pravdu řekla, můj mě tam požádal o ruku, v té restauraci, už před několika lety (ehm ehm) :-) takže tam by to bylo i symbolické, jen nevím jak s těmi dětmi, co si vzpomínám, je to blízko cesty, je to nějak uzavřené, ať nemusíme mít oči pořád i na zádech kvůli drobotině...a obřad na zámku, že? Netuším, jak dlouho dopředu rezervovat termín ( až ho teda vymyslíme :-) )
Odpovědět
Jo, obřad na zámku, to je jasné..hmmm...ještě přemýslím nad nějakým penzionem nebo restaurací úplně mimo Zlín, třeba někde na Valašsku, myslím někde mimo silnice, provoz, hezká příroda...ale top služby..jsme z Napajedel, ale rodina a přátelé budou cestovat ze všech stran, tak je celkem jedno, z které strany Zlínska :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@1myska2 mrkni na hotel Vyhlídka u luhačovické přehrady :) jde u nich i obřad na terase a je to tam moc pěkné:) byla jsem tam na dvou svatbách :)
Odpovědět
A co u Vychopňů ve Vsetíně? Je to tam hezké, útulné...http://www.uvychopnu.com/ ;-)
Odpovědět
Jéje, děkujeme za nabídky, mrknu na všechno...:-) Vsetín mi přijde už docela z ruky, ale mrknu, Luhačovice je moje rodné město a Vyhlídka je dobrý tip..sice jsem tam na svatbě nebyla, ale tak něco mi říká, že raděj někde jinde, než tam..víc soukromí..můj přišel s Velehradem, je tam kaplička a hned vedle dvě restauračky, tak to omrknem teď v létě..jak jsou kde ochotní a kde líp vaří :-) Ale kdyby Vás, dámy, něco napadlo, tak pište, mooc díky! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Evulson, taky sháníme takové nějaké místo...:). Tak zatím koukám po internetu,,,:-) Mě se hodně líbí směr Karlovice, ale to už je asi pro tebe daleko...?
Odpovědět
@evulson rozhodně ti můžu doporučit Penzion na Rozcestí v Trnavě...kousek od Zlína, dětský koutek mají, svatby dělají na zahradě, cenově rozumné, perfektní domluva s paní provozní a skvěle vaří. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
tak už jsem asi našla místěčko- z druhé strany je krásná loučka na které se dá postavit altánek a je tam i dost místa na lavičky pro cca 30 lidí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evulson kde to je??? krásné!
Odpovědět
Kousek od městečka Fryšták, cca 10 km od Zína
Odpovědět
Profilova fotka
@1myska2 Rozhodně bych se zeptala v Trnavě - Restaurace na rozcestí, my tam měli svatbu a naprostá spokojenost :) Měli jsme taky hodně dětí a i pro ně to bylo super - je tam oplocený tenisový kurt, kde si hrály a je tam i skluzavka. Dá se tam i ubytovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@evulson Tuskulum už nefunguje. Ale hodně mívají svatby v Lukově na hradě. Pak hostinu v Lukově na Pivovaře. My měli svatbu v Kašavě v kostele a hostinu v Trnavě na rozcestí. V Trnavě udělají i obřad venku.
Odpovědět
Profilova fotka
@evulson Ahoj, to je krásné, to je u nějakého hotelu?
Odpovědět
&becicka Ahoj, je to nedaleko obecního domu v Lukovečku, cca 500m
Odpovědět
Profilova fotka
@evulson To je veřejné místo nebo u někoho na zahradě? Jde mi o to komu se ozvat, protože mě to hodně zaujalo.
Odpovědět
@mariecz Je to veřejné místo, můžete se tam jít normálně projít a omrknout. Jen je to takové menší, takže opravdu jen pro malinkou svatbu. Je to rozdělené na dvě části, jedna je takto krásně udržovaná s dlážděným chodníčkem (ale moc místa tam není) a druhá je spíš údolíčko kolem potoka a pěknými zákoutími. Je to hned vedle obce Lukoveček, kde je i malinká kaplička pro "suchou" variantu a hned vedle ní je obecní dům ( dva sály, podium, dataprojektor a kompletně vybavebá kuchyně)- ten pronajímá obec. Jinak co je nevýhoda, je tam takový nic moc přístup,-po jednom po chodníčku- ale nám to vyhovuje- žádné děti ani starouše na svatbě nemáme a za ty pěkné fotky ze svatby venku nám to stojí :D. Tady na mapě je vyznačené místo kde se schází k potoku, myslím že tam byla i nějaká dřevěná info cedule. http://www.mapy.cz/zakladni?mereni-vl...
Odpovědět
Profilova fotka
@evulson Velké Karlovice už jsou asi z ruky, co? Máme obřad na zvonici na Soláni a pak hostinu na Galíku. SUper domluva a hlavně je to mimo cestu, takže pro děti ideální... :)
Odpovědět
Profilova fotka
@evulson Diky moc. Místo je opravdu nádherné, jezdím kolem roky a nevěděla jsem o tom. Na dřevěné tabuly není nic. Víš o tom něco více? Kdo se o to stará, atd? A taky díky za tip s obecním domem, už máme domluvený termín;-)
Odpovědět
@mariecz Není zač, ono o tom neví ani spousta místních :D Jinak starají se o to zahrádkáři, kteří mají nad tím potokem nějaké pozemky s chatkama- jeden pán tam buduje ty chodníčky a seče trávu, ale kdo konkrétně nevím. A s tím obecním domem jste neprohloupili, nevím jestli jste byli mrknout dovnitř, ale je to po komplet rekonstruhci, takže opravdu pěkné prostředí a hlavně i technická vybavenost :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@tmagda Tuskulum už fakt nefunguje? stránky jim šlapou.... ;-(
Odpovědět
@evulson Ahoj, mohla bych poprosit o nějaký kontakt na ten obecní dům? (www stránky, popřípadě tel. číslo nebo e-mail). Je mi to trapné, ale nemůžu to nikde najít :-/. Předem moc děkuju :-)
Odpovědět
@lufiinkaa do googlu obec lukoveček a maji to v kontaktech-ale nejlepe je zajit osobně, maji tam dost nabito- úřední dny jsou pondělí a středa :-)
Odpovědět
@evulson děkuju moc, určitě zkusím najít a zavolat, popřípadě zajít :-)
Odpovědět
Profilova fotka
K Tuskulu: funguje, ale v omezeném režimu, na telefonické objednání (školení, konference, svatby)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@evulson a kde pak to tam je to pekne místečko hned nekde u toho mostu na zacatku Lukovečka ?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?