Svatba - Zámek Jezeří

Profilova fotka
Zdravím dámy :) Máte některá zkušenost se svatbou na zámku Jezeří? Nejprve jsme plánovali v Mostě kostel nebo Hněvín, ale Jezeří nám přijde takové více klidnější. Svatbu máme v červenci, takže bychom chtěli obřad na zahradě. Uvítám jakékoliv postřehy, námitky, zážitky, zkušenosti.. Děkuji, V.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mne, ano, prosím...byla jsem na Jezeří poprvé cca před měsícem a byla jsem unešena. To místo má neskutečný genius loci, krásná zahrada a zámecká zákoutí s atmosférou, kterou jsem jinde nezažila. Za mne krásné místo na svatbu. Praktické zkušenosti nemám, jen z pohledu fotografa říkám jedno velké ANO.
Odpovědět
Profilova fotka
I ja rozhodne souhlasím. Také jsme o tom uvažovali, al e máme to z ruky z Jirkova. A hostinu v Bezručově údolí. Kvůli zdlouhavějšímu přejíždění jsme se rozhodli jinak. Být blíž rozhodne se tam vdám.
Odpovědět
Taky bych se tam vdávala, kdybych byla z Litvínova, Mostu a blízkého okolí. Je to tam skutečně nádherné. Hněvím je strašně komerční a přiznám se, že pro mě to tam nemá atmosféru. Z Jezeří budou krásné vzpomínky a fotky budou taky parádní.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc vám děkuji holky, jste zlaté a pomohly jste my při rozhodování! Jezeří je tedy jasnou volbou :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Ahojky, taky bych se tam moc chtěla vdávat!! Takže za mě jasné ANO:) Ta zahrada mě prostě okouzlila:)... Můžeš pak poslat fotky, jak to tam při svatbě vypadalo? Abych se mohla inspirovat?:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, byla jsem na Jezeří na svatbě kamarádům. Jen upozorňuji, že auta nemůžou vyjet až úplně nahoru, tudíž může být problém se staršími svatebčany :-).. A ještě postřeh - zajistěte si, ať má oddávající mikrofon, nebo ať mluví nahlas - nebylo jí totiž vůbec slyšet :-/. Jinak je to pěkné místo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?