Svatba za měsíc? Hledáme místo Praha - Stredni Cechy - Cokoliv!

Ahoj, jsme blazni, je mi to jasne, ale potrebuju pomoc :) Misto na svatbu pro 60 - 80 lidi na zacatek rijna. Praha - Stredocesky kraj, ale za krasnym mistem si radi dojedeme. Nase predstava - obrad nekde venku (kopec, les, u reky, s vyhledem), pak hostina (drevene stoly, jednoduse ozdobene, prasatko, tanec, veseleni se). Vsechno musi byt mozne udelat i uvnitr, pokud bude hnusne. Hledam hostinec, stodolu. Svatba bude velmi neformalni. Spis velky vecirek, nez cokoliv jineho. Chceme mit moznost ubytovani pro hosty. Moc prosim, nenapadne vas neco? Dekuji :-*
Odpovědět
Profilova fotka
A cenová relace?
Odpovědět
Ahoj,zkuste Dvur Prak, vdávala jsem se tam v červenci,tak mrkněte do alba, na stránkách toho moc nemají
Odpovědět
@trbolova Máme měsíc, tohle asi moc nemůžeme řešit :D Ale nechceme žádný luxusní hotel, nebo nic v podobném stylu. Něco přívětivého, kde na nás nebudou kokat divně kvůli tomu, že má ženich barevné tenisky :)
Odpovědět
@luuula Jeee dekuju, ja na tvoje krasne fotky koukala! <3
Odpovědět
Profilova fotka
@zelgadiska OKi, tak za mne doporučuji statek Vletice, Všetice, Pluhův Žďár trochu jižněji...Penzion V Polích v Čičovicích nebo Perlovou vodu trochu severněji. Asi své šance na úspěch zvýšíte, když si vyberete jiný den než sobotu, ale to určitě víte. Držím palce, ať všechno klapne tak, jak má .-)
Odpovědět
Penzion V Polích - krásné prostředí, výborné jídlo, fajn obsluha, kousek je malinká kaplička, kde se taky dají dělat svatby.
Odpovědět
Profilova fotka
My meli naprosto fantastivkou svatbu pred tydnem v Cinevsi u Nymburka. Pronajata fara s obrovskou zahradou jen pro nas. Obrad i veseleni bylo na zahrade. V pripade deste se da obrad udelat na fare v uzasnem obyvaku a veseleni se ve stodole. Jidlo jsme meli objednane a dovezene sve. Na zahrade je i podium pro kapelu. Pronajem celeho objektu za hubicku a v cene i stoly, zidle a ubrusy pro cca 100 lidi. Dale v cene plynovy gril. Ubytovani na fare je ale pouze pro 12 lidi, ostatni stany, karavany nebo ubytovani v okoli. My meli 40 lidi a v tom obrovskem prostoru se zdalo, ze tam skoro nikdo neni :-) Pokud budes chtit nejake fotky, dej vedet.
Odpovědět
Profilova fotka
Skvorecky dvur
Odpovědět
@krijola Fotky bych určitě brala, to bys byla hodna! :)
Odpovědět
pivovar v Kostelci nad Černými lesy
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud hledáte nějaké pěkné místo na svatbu, mrkněte k nám na webovky do fotogalerie. Máme odehráno přes 300 svateb a hráli jsme ve spoustě zajímavých hotelů, penzionů, restaurací, dvorů atd.
Odpovědět
svatba za měsíc a nemít místo. Tomu aspoň říkám adrenalin :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Penzion Železný Strom Lhota u Kladna http://www.penzionzeleznystrom.cz/sva... Agropenzion u Bartoušků https://www.ubartousku.cz/ Penzion Všeradice http://www.somnium-vseradice.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.basta.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
@zelgadiska Padlo tady spousta krásných míst, připojím areál Botanika v Horním Bezděkově .... není to přesně, co popisujete ... stylově, ale je tam vše pohromadě - hezké prostředí, možnosti venku/uvnitř. Krásná je Hliněná Bašta - Průhonice. Ale, co jsem tu přečetl, tak úžasně působí pronájem fary v Cinevsi u Nymburka. Kdyby chyběl i fotograf, mrkněte na mou práci... Držím pěsti, ať se vše podaří. Standa Matouš
Odpovědět
@richardsonec Ani ne, uz jich mame nekolik :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v našem rodinném hotelu uprostřed přírodního parku Divoká Šárka můžete mít ve svatební den vše na jednom místě bez nutnosti přesunů. Obřad na zahrádce, hostinu i raut a večerní zábavu spojenou například s grilováním nebo bowlingem. Za prostory neúčtujeme pronájem a pro svatby nad 30 osob nabízíme novomanželské apartmá se snídaní do postele zdarma. Pro ubytování svatebních hostů nabídneme zvýhodněné ceny. Pokud byste si chtěla udělat lepší představu o svatbách u nás, doporučuji podívat se na naše svatební stránky. Ráda Vám prostory ukáži osobně.
Odpovědět
Milé nevěsty, děkuju moc. Po čtyřech dnech máme komplet naplánovanou svatbu pro 90 lidí :) Díky za tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
A mužu se zeptat co jste nakonec vybrala, padlo tu opravdu plno nabídek :-) ;-)
Odpovědět
Dobrý den, velice rádi vám připravíme svaztební hostinu na jednom místě . Volno máme 8.10. Většinu vašich požadavků můžeme splinit. Posílám vám odkaz na virtuální prohlídku .Podívejte se . V případě zájmu jsme vám plně k dispozici. Pozdravem Tomáš Král ředitel hotelu https://goo.gl/maps/JRZL1hufvRM2
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?