Svatba Vysočina - statek

Zdravím všechny tady a volám o pomoc ! :) už jsem na netu viděla spoustu míst, které jsou fajn, ale ze všech nejvíc vyhrává i polouhou statek Blažejovice, jen se nemůžem shodnout na vhodném termínu.. chci se zeptat, jestli víte o nějakém dobrém jiném typu a pozitivních zkušenostech :) Hledáme klidné místo, statek, mlýn, ideálně aby to mohlo být venku, pod pergolou nebo jiným zastřešením nebo ve stodole, aby se pokryla i případně mokrá varianta, ale jinak převážně venku, příjemné prostředí, neformální, neuniformní, nechcem ani zámečky ani ala princ a princezna styl, představujem si to snad i někde v lese, v šatech ala víla a muž v uvolněném nesvázaném obleku ... takový jakoby boho styl :) Budu ráda za všechny typy..
Odpovědět
Všeradice: http://www.zamecky-dvur.cz/ http://www.hamerskakrcma.cz/cs/ Mlýn Pančava (Zbraslavice)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj našla jsi něco? Taky takového něco hledám, a vůbec nic nemůžu najít. V Opavě toho je mraky.... Díky
Odpovědět
Ahoj :) nakonec nám vyšel statek v Blažejovicích, takže jsme šťastni, neb je to pro nás polohou i pojetím asi to nejlepší, co jsem viděla..
Odpovědět
Profilova fotka
@mnaf Můžeš mi prosím napsat nějaká ta hezká místa, která si objevila? My chceme svatbu příští rok, moc se mi líbily Blažejovice, ale na stránkách mají napsáno, že na příští rok už mají plno :-( :-(
Odpovědět
ahoj, záleží odkud jsi :) moc se nám líbil statek Ondříkovice na severu Čech pod Libercem, ten je akorát pro naše přátele a zbytek rodiny trochu z ruky, pak statek Blaník (ne farma Blaník, ta má takové podivné reference na jídlo, personál a komunikaci, ale třeba se to změnilo), farma Michael pod Prahou.. pak je parádní Hodějovický mlýn, má to i nové majitele, ale jsou bezkonkurenčně nejdražší z těch, které jsem oslovila :)) jinak ještě třeba Stanský mlýn, statek Vletice, pivovar Dalešice, Dočkalův mlýn, statek Benice - Favory, zámeček Klokočov, samota U Houpacího koně ... tak asi tak, snad ti to trochu pomůže :)
Odpovědět
@verrronikaaa eště agropenzion Sádky :)
Odpovědět
Ahoj, jestli uvažujete o Blažejovicích, tak potom daleko není barokní statek Benice. Je to nádherné klidné místo se špejcharem pro hostinu, krásným květinovým nádvořím pro obřad, ztracené uprostřed luk a lesů. Nikoho tam člověk neruší a může si tam dělat téměř cokoliv. Mají tam soukromý hřebčín a v akci nabízí letos nevěstám příjezd k obřadu kočárem taženým párem běloušů a odvoz svatebčanům k focení na loukách nad statkem. Máme od tam tud opravdu krásné fotky a svatba tam nás nevyšla ani draho. Koukni na jejich stránky, svatba na statku Benice :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?