Svatba Vsetínsko

Profilova fotka
Nevěsty z okolí, prosím o vaše rady, tipy a zkušenosti. Místo na svatební obřad + hostinu, dorty, kadeřnici, fotografa...prostě vše kolem svatby ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak myslím že záleží na lokalitě pro kterou jste ochotni třeba i cestovat a na tom jestli budete hostinu zařizovat sami nebo to necháte na někom jiném. V našem případě byla většina rodiny ze Vsetína a já se nechtěla o nic starat, jelikož znám své příbuzné, byl by z toho jen chaos. A udělala jsem nejlíp. Obřad i hostinu jsme měli v Penzionu v Hluboké na Vsetíně, byli jsme všichni strašně moc spokojeni, krásné prostředí, výborné jídlo, pití, raut, obsluha, výzdoba a skvělá domluva s panem majitelem. Koukni na mé svatební album mám tam doporučení. -Pěkná místa na hostinu, případně u některých i obřad: http://www.antarik.cz/ - uvaří po domluvě cokoliv, super obřad, http://pulcinskeskaly.cz/restaurace-s... - když jsem se ptala, tak pro ně není problém svatba, http://www.uvychopnu.com/ - super jídlo i obřad, http://www.penzionrozmaryn.cz/ - jídlo i obřad, http://www.senkvizovice.cz/ - naše první varianta, ale nechtěli jsme tolik cestovat, http://www.hotelmagistr.cz - super jídlo a servis, http://vsackycab.cz/ - pěkná lokalita, když jsme tam byli na jídlo tak nám moc chutnalo, http://www.hotelsolan.cz/, hospoda Kameňák ve Lhotě u Vsetína, - záleží taky kolik chcete do hostiny investovat - obřad na vsetíně: Zámek Vsetín, Maštaliska, obřadní síň na úřadě, Penzion v Hluboké, Penzion Rozmarýn, U Vychopňů - záleží taky kdo vás bude oddávat jestli MÚ Vsetín a chce se to jich zeptat v jakých lokalitách oddávají, to platí i u jiných - fotografové: Petr Bukovjan-http://bukovjanfoto.cz/, Jaroslav Rumánek http://www.foto-rumanek.cz/, Veronika Vlková http://www.foto-svatby.cz/, Patrik Sikel http://sikelfoto.cz/, Jakub Nahodil http://www.jakubnahodil.cz/profesiona..., Pavla Humlová http://www.fotokouzlo.cz/, Jan Kaňůrek http://www.jankanurek.cz/ - dorty: Eva Hromadová http://mojedorty.cz/, Hana Slováčková http://www.dortyvsetin.cz/cz/1-o-nas...., Cukrárna Kafé Maté http://www.kafemate.com/index.php - dělají moc hezké dorty - pokud si ještě na něco vzpomenu tak sem písnu, snad jsem pomohla ;) a s fotografy máš nejvyšší čas na rezervaci
Odpovědět
Profilova fotka
@kamumu super vypis :-) My chystame svatbu v cervenci na Kohutce... teda jeste to neni 100%, cekam na email od nich ohledne data a ceny. Ale moc se nam tam libi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je opravdu vyčerpávající odpověď, děkuju! No já bych spíš radši někde, kde nebude moc turistů, což na Kohútce asi bude...ale mohla bych poprosit o zaslání infa a ceniku jen tak pro přehled? Děkuju.
Odpovědět
Profilova fotka
@saro1602 mi turisti ani nevadi. Bo budeme mit jen malou svatbicku, cca 20 dospelych a cca 7 deti. Takže aspon nebude ticho :-D A taky budeme tak napul turistri 8-) Prave nechci do te svatby davat moc penez, bo jsou potreba jinde. Jeste jsme uvažovali o Solani, ale prece jen je to už trosku dal a asi by to stalo i vic penizku. Ale teda dle fotek to tam vypada užasne, to se musi nechat. Taky jsem jim psala email, tak uvidim, co oni odepisou. Ale ubytovani je tam taky dražsi....
Odpovědět
Profilova fotka
Budu ráda, když mi pak pošlete ty nabídky, jestli budete tak hodná :)
Odpovědět
Profilova fotka
doufám že to pomůže více nevěstám z okolí :) hezké přípravy přeju
Odpovědět
Profilova fotka
@saro1602 jj, urcite ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Super, holky ;) moc děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
@saro1602 ahojky, jestli chces poslat, co mi prislo z te Kohutky, napis mi prosim maila do IP, bo tady mi to nejde vlozit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, holky, co jste se vdavaly uz, muzete mi poradit nejakou schopnou kadernici/kadernika na Vsetine nebo v blizkem okoli? A take nejakou sikovnou kvetinarku na udelani kytky. Moc diky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petronuska Květinářství Special Agency ve Vsacanu...paráááda :)
Odpovědět
Kadeřnice Růža Šopová na Vsetíně
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kamumu dekuju, poslu tam mamku :-) @jiituska kde prosim te na Vsetine? Nebo nejake blizsi info? Diky ;-)
Odpovědět
Na Vsetíně za všeobecnou pojišťovnou do dvora a tam se zeptá je to vedle restaurace na Smetance a mamka a´řekne ,že ju posílá Jitka J, z Nového Hrozenkova :-),nebo mi papiš email pošlu číslo
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zdravim devcata, netusite, kde sehnat levne chalupu a party stan pro cca 70 lidi? V planu mame zahradni grilovacku se svatbou. Jen nemame velky stan a chalupu s velkou zahradou😟
Odpovědět
Zdravim devcata, netusite, kde sehnat levne chalupu a party stan pro cca 70 lidi? V planu mame zahradni grilovacku se svatbou. Jen nemame velky stan a chalupu s velkou zahradou😟 jednalo by se o pronajem na prodlouzeny vikend :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@efyny Ahoj, podarilo sa ti prosim najst nejaku chalupu ako pises? Zhanam presne to same, tak by som bola rada za nejake doporucenie.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?