Svatba "vše v jednom" ve východních Čechách

Ahojky. Nemáte někdo typ na místo, kde by mohl být obřad, raut i ubytování tak přibližně pro 70- 80 lidí? Byli jsme se podívat v Hostačově a Rozsochatci, což je u Hlinska, ale nic pro nás dosažitelnýho blíž Pardubicím jsme nenašli.. Děkuju za případné typy :-)
Odpovědět
taky nevim, jestli to pro vás nebude daleko, ale myslim, že je celkem fajn Podstránský mlýn.......... ALE nevim, jestli se tam ubytuje 80 lidí. vim, že takhle velký svatby tam určitě jsou běžně, a ubytování taky, ale nevim, jestli by se vám tam všichni vešli:) zkuste se podívat na web nebo zavolat. vařej tam taky fajn a ceny jsou asi taky fajn. a obřadní místo je moc pěkný:)
Odpovědět
jo a ste si jistý, že chcete ubytování pro takhle moc lidí? pokud teda nemáte svatbu o 160 lidech z nichž je půlka ze slovenska, tak si mysim, že se většina lidí bude chtít stejně vrátit domů:)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli obřad, hostinu i následnou afterparty v hotelu Manor House v Broumově...:) úžasný nově předělaný hotel s ještě krásnější zahradou...prostě nádherné prostředí...;) nemuseli jsme se o nic starat, hotel má i židle na venkovní obřad, je tam venkovní taneční parket, zajistí i altán či bránu nebo koberec...:) kapacitu ubytování mají velkou...:) a hlavně vše dokonale připraví i zorganizují, takže ti odpadnou veškeré starosti..:) jestli chceš, mrkni na fotky, pod albem je i odkaz na video..;)
Odpovědět
Moc děkuju. No,nevim, jak to bude s počtem ubytovaných, všichni určitě nezůstanou,ale nerada bych je nějak rozpočítávala , jakože první tady, druhý domů, první tady.. :D Máme rodinu rozházenou po všech čertech :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?