Svatba vše v jednom v okolí Berouna

Dobrý den, jsem tu nová a řešíme svatbu relativně na poslední chvíli, tak jsem vás chtěla poprosit o rady a tipy. Témat je tu hrozně moc a zatím jsem nenašla konkrétní, které odpovídá naší lokalitě. Ráda bych měla uspořádané vše na jednom místě - obřad, hostina a ubytování - ale vše pro cca 50 osob. Nejlépe v okolí Berouna, ale pomalu už přistupujeme k variantě, že bychom dojeli na konkrétní místo, ale max. do hodiny cesty. Prosím pište místa, já už začínám být trochu bezradná.. Předem moc děkuji. Eliška
Odpovědět
Co Ve Stoleti v Lodenicich? Mit mene lidi na svatbe, tak svatbu mame tam :-) je tam krasny prostredi a i ubytovani :-)
Odpovědět
@pajita Děkuji za návrh, ale bohužel mají malou kapacitu ubytování. 😔
Odpovědět
řekla bych Sv. hotel Mlýn Karlštejn, ale cenově je to dražší a jídlo tam nemají nic moc, i když exteriér je krásný na venkovní letní svatbu..
Odpovědět
@happiest_girl Děkuji, ale ten je zase plný. Bude to náročné. 😔
Odpovědět
Profilova fotka
Bydlíme v Králováku a celou svatbu jsme meli v Plzni na Bolevaku a bylo to super. Do hodky je to urcite :-)
Odpovědět
@ellie_ii kdyz jsme my hledali tak je to smerem na Plzen nevim nazev ale nejaky golf resort nebo takovy nazev, je to hezky misto a spousty mista
Odpovědět
@mr_falko Mohla bych vás poprosit o nějaký konkrétní odkaz nebo aspoň název?
Odpovědět
Profilova fotka
@ellie_ii Autokemp Ostende http://www.bolevak.eu/ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,, podívejte se zde na BRMS pro představu na naše fotky, jsme cca 15km od Berouna. Obřad,hostina i ubytování pro 50 osob je u nás možný,jen záleží na termínu, zda je ještě volno. Rádi zodpovíme Vaše otázky, či uděláme rozpočet Vašeho dne.
Odpovědět
@pensiondiana Dobrý den, již jsme váš hotel poptávali a bohužel v našem termínu máte plno. 😔
Odpovědět
Profilova fotka
@ellie_ii Děkujeme, letos je svateb hodně :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout prostory naší restaurace a penzionu. Ubytovat můžeme až 33 osob, zbytek hostů lze rozvést po blízkém okolí. Ráda vám poskytnu další možnosti. Prohlédněte si náš profil, a pokud vás zaujme, neváhejte mne kontaktovat, pošlu více informací i vzorovou kalkulaci.
Odpovědět
Článek se načítá
@happiest_girl ja jsem svatbu ve Mlyne mela a musim s vami nesouhlasit co se jidla tyce. Je pravda ze ze standardniho menu pro svatby jsme si nevybrali a pri nahodne neplanovane veceri s rodici jsme byli zklamani, ale jidlo na svatbe nas prekvapilo, bylo perfektni a nedalo se jim nic vytknout a to jsem pomerne narocna na kvalitu. Sestavili jsme si vlastni menu a v hotelu ho ochotne pripravili a hoste si vse jen pochvalovali. O jidlo na svatbu bych tam tedy obavy nemela, u nas se ukazaly jako naprosto zbytecne :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?