Svatba - vše na jednom, Středočeský kraj + Praha

Profilova fotka
Ahoj všichni, ač sice pár míst už máme, stále hledáme a hledáme. Budeme mít 70 hostů, a chtěli bychom, aby většina mohla přespat. A hlavně, aby bylo vše na jednom místě. Od obřadu, přes hostinu, po ubytování. Našla jsem pár míst, ale za pronájem se platí všude jako mourovatý. Kdyby měl někdo tip, budeme moc moc vděční! :) Děkujeme :)
Odpovědět
Profilova fotka
@klaroova koukala jste na Strnadovský mlýn u Sedlčan? Mají nové promo video - dobré pro lepší představu, jestli je to to, co hledáte, poslala bych vám odkaz :-) .
Odpovědět
My meli letos v resortu Vigvam a vse paradni :-) Akorat jsem koukala ze na rok 2019 maji jine podminky trosku :)
Odpovědět
Pokud byste slevila z požadavku ubytování na tomtéž místě, doporučuji tvrz Dřevčice. Zvládnou obřad + hostinu. Ozkoušenou máme jen hostinu, ale viděli jsme od známé fotky i z obřadu a bylo to taky parádní. Za nás byla organizace hostiny vč. jejich vlastní výzdoby naprosto úžasná!! Ubytovat byste lidi mohla v některém hotelu v Brandýse nad Labem - Staré Boleslavi, je to pár km taxíkem, stačil by vám jeden transit na pendlování. Web mají hodně zastaralý, ale zkuste si je najít na Facebooku, tam jsou lepší fotky: http://www.villadreucici.eu/index.html Návštěvu je potřeba domluvit předem po telefonu, normálně tam přes den nikdo není.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?