Svatba "vse na jednom miste"

Dobry den. Na leto nebo zacatek zari planujeme svatbu. Radi bychom meli vse na jednom miste (nejaky statek, nebo penzion se zahradou), obrad venku(zahrada,altanek), hostinu i ubytovani. Uz jsem se tu zkousela poptat na nejaky typ kolem Dobrise, ale bohuzel to co se nam libilo, tam uz nemaji volne terminy. Tak ted uz hledame kdekoliv Praha nebo Stredni Cechy (spise Ph zapad). Mame v planu tak 70 hostu, prespavali by jen nekteri. Predem moc dekuji za typy❤
Odpovědět
Profilova fotka
@katepch Dobrý podvečer, taková místa budou asi už dost probraná. Zkuste ale mrknout na Modrý mlýn (jsou i tady mezi Profesionály), psali tu, že mají nějaké volné letní termíny. Nevím však přesně, jakou mají kapacitu.
Odpovědět
@svatbaspribehem Dobre, dekuji, kouknu na to. Doted jsem to nikdy neresila :-) , tak jsem prekvapena, ze uz mi z tolika mist napsali, ze nemaji termin. Doufam, ze to nebudeme muset presunout na pristi rok :-) , to bych si asi radeji naplanovala podzimni svatbu😊.
Odpovědět
Profilova fotka
@katepch Podzimní svatba může být také fajn :-) Přeji hodně štěstí, ať něco klapne!
Odpovědět
@svatbaspribehem Moc dekuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@katepch Zdravím, doporučuji Strnadovský mlýn. Na jejich stránkách ještě nějaký volný termín mají.
Odpovědět
Profilova fotka
My planujeme az na pristi rok a nektera mista uz maji plno ted :( zkus take Dolce villa na Praze 6,tam mi psali ze maji terminy jeste letos v srpnu
Odpovědět
@zuste87 No já jsem z toho úplně překvapená, až tak hrozný jsem to nečekala :-) , už jsem z toho trošku zoufalá :-) , zas chci, aby se mi tam líbilo a cítili jsme se tam dobře. Dolce villu jsem zkusila, čekám na jejich odpověď. Děkuji
Odpovědět
@zezufoto Děkuji za typ, podívám se na to.
Odpovědět
Profilova fotka
Strnadovsky mlyn mam pry jeste terminy 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem Děkujeme, :-), ano, ještě nějaké volné termíny máme, uvolnilo se nám dokonce i 9.9. Letos u nás jde jen neformální přespání v mlýnici a stanování na louce, ale máme kontakty na volné ubytování na Mělníku, 8 km od nás.
Odpovědět
Profilova fotka
@katepch U nás jde vše na jednom místě, zprostředkujeme i ubytování 8 km od nás - letos zatím klasické pokoje nenabízíme, plánujeme na příští sezónu. V září můžeme nabídnout 9.9.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu vám nabídnout prostory naší restaurace s pensionem, pro svatby hojně využívanou. K dispozici by jste měli všechny prostory - hlavní sál s tanečním prostorem, pergolu s otevřeným krbem vhodným pro grilování, zahrádku i zahradu se svatebním altánem. Vše v uzavřeném objektu, v Jinočanech - od Dobříše 30 minut autem. Velmi příznivé ceny, se vším poradíme a pomůžeme. Ubytovat můžeme 35 osob, příp. poradím s ubytováním v okolí. Prohlédněte si náš profil, pokud by jste měla zájem o více informací, kontaktujte mne, nebo se rovnou přijeďte podívat, není nad osobní dojem :-)
Odpovědět
Článek se načítá
v Lázních Bělohradě v resortu Tree of Life****s vše na místě, obřad v lesoparku v altánku, oběd i večerní grilování s DJ a parketem bomba, možné i ubytování, já s manželem jsme měli novomanželské apartmá ( postel s nebesy) bomba...za mě doporučuji všem. Mám i kontakt na paní přímo z hotelu kdybys chtěla , udělá kalkulaci, vše zajistí. Měla jsem i míň nervů....
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vám nabídneme naše služby, z Dobříše jsme tu již také svatbu měli :) Máme fotky zde na BRMS nebo na našich stránkách,rádi zodpovíme Vaše otázky a uděláme rozpočet,záleží pouze na termínu, zda máme ještě volno :)
Odpovědět
Moc všem děkuji na typy, ale myslím, že už máme vybráno :). Zámek Lešany. Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?