Svatba ve Všeticích - rady a tipy

Profilova fotka
Ahoj, kdo jste měly svatbu ve Všeticích, řešily jste nějak rozdělení svatebčanů na rodinu a kamarády? Chtěli bychom svatbu pro cca 100 lidí, ale rádi bychom oběd jen s rodinou ... kamarádi by měli přijít až později, ale hledám inspiraci, jak to udělat... Obřad chcem mít taky ve Všeticích... a ještě dotaz - na kolik Vás cca vyšla svatba ve Všeticích? Moc díky ;)
Odpovědět
@lookrecia mame sice svatbu na jinem statku, take vse v jednom, ale my rozdelovat kamarady a rodinu nebudeme. No, ale pokud mate obrad odpoledne, tak je mozne udelat obed pro blizkou rodinu jeste pred obradem, pry se to ted rozmaha, kamaradi nebudou cekat, az se najite, budou si v klidu prijizdet na misto, obcerstvi se a pohoda. My zveme vsechny na vse. :-)
Odpovědět
Zdravím, také máme svatbu ve Všeticích příští rok a řešíme tu samou otázku. Jak to vyřešit s kamarády ? Pozvat všechny na oběd nebo ne ? Ještě je tady varianta malého rautu pro kamarády, zatím co my budeme na obědě s rodinou. :-)
Odpovědět
@petanek77 @lookrecia Holky já jenom chcu říct, že jsem byla s přítelem na svatbě pozvaná na obřad a pak večer na raut. A musím říct, že nějak zabít 5 hodin je šílené. Už nikdy více, byli jsme tak unavení a znechucení z toho nic nedělání, že jsme ani neměli chuť tam večer jít. Tak dlouho v restauraci sedět ani nešlo, venku byla strašná zima a pršelo. Ani odjet domů a pak zase přijet nepřišlo v úvahu kvůli dálce. Jsem ale na jednu stranu ráda za to, že jsem byla já na tě straně "kamarádů". Toho dne jsme se rozhodli, že buďto zveme lidi na celou svatbu (včetně hostiny) nebo prostě vůbec.,
Odpovědět
@retrospectiv My jsme také již více méně rozhodnutí pozvat všechny na celou svatbu včetně oběda. Finančně už to zase o tolik ví nevyjde ;-) A hlavně to bude i jednodušší, co se organizace týče.
Odpovědět
Ahoj, take mame zamluvene pristi rok Vsetice. Stale cekame na cenovou nabidku. Tak pokud se vejdem pro 55 lidi do 100 000 bez ubytka, tak svatbs bude urco tam. Je to tam nadherne, snad moc nepodrazi 😉 My budeme mit kolem 11:00 obed s rodinou, ostatni se sjedou v 14:00 na obrad a pak uz bude jen raut, prijde mi to jako fajn varianta
Odpovědět
Nám už dorazil ceník na rok 2015, takže se vrhneme na sestavení obědového menu a asi pozveme všechny na oběd a následně večer na raut. Jsem na to sama zvědavá, na kolik nás to vyjde ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lookrecia my měli svatbu ve Všeticích sice už dva roky zpět, ale i my pozvali všechny na všechno :-) Měli jsme z manželovo strany příbuzné a kamarády z dálky a neumím si představit, že bysme třeba kamarádům řekli přijeďte na obřad a pak třeba až za 5h.na párty :-/ Zajímavá je ale ta varianta, že je oběd ještě před obřadem, proč ne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lookrecia My jsme se brali ve Všeticích loni, za chvíli to bude rok. Měli jsme kamarády ze zahraničí a nakonec jsme se rozhodli, že pozveme všechny. Tam se opravdu čas zabít nedá. Levnější variantou místo oběda by byl raut, nad kterým jsme také uvažovali, protože jsme měli svatbu ve 14:00 hodin. Nakonec jsme ale oběd udělali a bylo to strašně fajn. Nemohu si vynachválit servis, i když tam vznikly malinko zmatky se záměnou oběda, ale v tu chvíli to bylo jedno a věděla jsem to jenom já a ženich, že jsme dostali něco jiného. @anelize My měli loni cca 50 tisíc a vešli jsme se do 55 000,- :)
Odpovědět
Taky nám došel ceník a začínáme plánovat, bude to nádhera :-)
Odpovědět
@astracreek Děkuju za odpověď. Řekla bych, že se do 55 000,- za 50 lidí nevejdeme ani náhodou, ale to se nedá nic dělat, to místo za to stojí :-) Mohla bych se zeptat na zkušenosti s benešovskou matrikou? Pokud jste měli obřad takto odpoledne (chceme to stejně), tak vám dala matrika vybrat nebo jste si přímo řekli, že chcete v tolik a tolik ?
Odpovědět
Profilova fotka
@anelize V Benešově na matrice byli strašně příjemní. Ale bohužel nedělají obřady ve Všeticích dřív, jak od dvou hodin odpoledne, aby se stihli přepravit. Pokud by před vámi nikdo nebyl, tak by asi neměli problém dřív. Od těch dvou hodin dál jsme si mohli vybrat. A spolupráce byla absolutně bez problémů. Tím, že manžel je cizinec, tak s námi všechno vyřídili, i když nám chyběl jeden papír, dodali jsme později, ale neposlali nás domů, nic. Opravdu je mohu jen chválit. A ano, souhlasím, Všetice za to stojí :) My jsme to měli trochu tematické a místo se nám vyloženě hodilo.
Odpovědět
Ahoj, my se brali 26.6. Bylo to naprosto bezva! Nádherné místo, personál, ubytování.. Jsou to profíci, kteří ví, co dělají a pak je to na té svatbě znát.. Byla to svatba snů! vyšla nás na 56 tisíc. v tom bylo ubytování pro 4 lidi, obřad (tam nám trochu slevnili, prý se o nás nemuseli moc starat:), jídlo - oběd 42 dospělých, 10 dětí, pak teplý bufet a gril.kýta pro cca 55 lidí. navíc poník pro děti na 1 hodinu, korkovné za tvrdý alkohol. To je asi vše.. Matriku jsme neřešili, měli jsme církevní obřad. Neplatili jsme za exkluzivitu, protože jsme měli svatbu ve čtvrtek. Připojuji se k těm, které říkají, že Všetice za to stojí!:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj holky, tento týden jsme byli ve Všeticích na prohlídce, tak se chci podělit o dojmy. Pán, se kterým komunikuji a který nás prováděl je moc milý, sympatický a zdá se maximálně ochotný. Je vidět, že se na svatby specializují - měl to docela zmáknuté, nic pro něj nebylo problém a měl spoustu nápadů, jak nám vyhovět. Zajistí nám i matriku. Místo je to vážně překrásné. Letos přistavěli krásné molo, co je jak z katalogu. Mají v plánu zrenovovat tam nějakou cestičku, na které se teď nevěstám boří podpatky. Z fotek mi místo přišlo rozsáhlé, ve skutečnosti to zas tak velké není - na naší svatbu ale ideální. Jediné co se mi nelíbilo bylo to, že ze zahrady je vidět rekonstrukce stavení (rozšiřují kapacity lůžek) - jsou tam ty lešení a stavební plachty, ale příští rok by to mělo být hotovo. A není tam žádný koutek pro děti (houpačky,skluzavka,..). Cena bych řekla, že je úplně stejná jako chtějí všechny podobné areály, statky a objekty, možná spíše nižší :-) Jo a novomanželské apartmá je luxus - východ přímo do zahrady, takže velice snadno se dá uspořádat utajená nevěsta. Za mě úplně jasná volba a nic jiného nechceme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My ted taky plánujeme svatbu ve Všeticích a příští rok, bohužel už nemají absolutně žádná místa na víkend, což nás trošku mrzelo , takže řešíme termín 16.7. Budeme mít cca 40 lidí a oběd nechceme, chtěli bychom pro všechny polévku a pak už raut, grilování a tak... Kolik si myslíte, že by mohla být cena ? A ještě mě zajímá , zda ste mohli mít něco svoje ? Jako třeba víno a nebo domácí nějaký alkohol ?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. My meli svatbu ve Vseticich pred tydnem. Personal je naprosto skvely, misto take. Meli jsme pro vsechny obed i raut (50 osob), platili jsme rodine ubytovani, par lidem uz i v patek a take asi 3 zakladni druhy alkoholu a vesli jsme se do 100 000Kc, coz nas mile prekvapilo. Byli jsme tam i na svatbe znamym minuly rok a ti meli obed pouze pro rodinu a pro ostatni venkovni raut. Nebylo to spatne, ale musi vam vyjit hezke pocasi. My celkem mrzli a taky se tam dost hostu nudilo. Takze za me urcite lepsi hosty nerozdelovat a dat obed pro vsechny. Nebo je jeste varianta servirovat pouze polevku ( aby se vsichni usadili kvuli proslovum atd) a pak obed formou rautu.
Odpovědět
@anelize ta stavba - sice tam je, ale člověk to ani nezavnímá a já až od hostů a z fotek viděla, že nám tam ti řemeslníci vytáhli jeřábem obrovskou ceduli "hodně štěstí novomanželům"!!:-) takže z nedostatku je nakonec přednost protože to všechny moc pobavilo!:-)) s dětmi - můžeš si pronajmout skákací hrad, zarezervovat poníka a já dovezla odrážedla, bagry, hračky, papír, pastelky, bublifuky atd. našeho syna + jsem řekla hostům s dětmi aby si přivezli vlastní motorky a 13 dětí se tam maximálně vyřádilo!:-)
Odpovědět
@weendy Ahoj, také plánujeme svatbu příští rok ve Všeticích, už máme zarezervovaný termín 6.6.2015. Můžeš mi prosím napsat, co jste měli k obědu ? Pokud jste se vešli pro 50 lidí se vším všudy do 100.000,- tak to je pecka !! Plánujeme také oběd a pak raut pro všechny.
Odpovědět
Ahoj holky, také máme rezervovaný termín ve Všeticích. Chci se zeptat, jak jste řešili výzdobu, kolik Vás stàla, připravovali jste to před svatbou vy? A jak jste vyřešili program a hudbu? Díky. O víkendu jedem teprve na prohlídku. Děkuju
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@weendy Ahoj, také máme rezervovaný termín ve Všeticích. Chci se zeptat, jak jste řešili výzdobu, kolik Vás stàla, připravovali jste to před svatbou vy? A jak jste vyřešili program a hudbu? Co jste meli k obedu a raut pokud jste se vesli do 100000kc diky moc
Odpovědět
Profilova fotka
@bruno1 ahoj. Je to uz vic jak dva roky, takze uz si ty ceny presne nepamatuju, ale cela svatba nas vysla pres 200tis se vsim vsudy, presne castky za vyzdobu atd uz nevim. Z toho Vsetice s jidlem, ubytovanim, pitim atd necelych 100tis.Vyzdobu mi v den svatby delali floristi ( Kytickari- kvetiny Serafin) , hudbu jsme meli zivou (The party band) oboje mohu vrele doporucit. V prubehu naseho foceni jsme meli pro hosty karikaturistu a foto koutek a vecer tombolu a novomanzelsky kviz. K obedu jsme meli pastiku, vyvar, panenku s chrestem a cibulovym kolacem, vecer raut, detaily uz presne nevim. Zmenilo se ale pry ve Vseticich vedeni, takze nevim jak to tam funguje ted, pry davaji prednost pred kvantitou nez kvalitou. My uz tam byli od patku, aby jsme meli svatebni den bez stresu, to ted pry uz moc nejde, protoze delaji svatby temer kazdy den.
Odpovědět
@weendy Ahoj:) můžu se jen zeptat,v květnu máme svatbu v Green Valley,za Benešovem...a taky sháním karikaturistu.....Měli jste z Benešova a okolí nebo zatím jsem našla jen z Prahy,že by museli dojet Děkuju za odpověd Míša
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@misula22 @weendy Ahoj holky, můžu se zeptat, zda jste sehnali nějakého karikaturistu na svatbu pro Green Valley? Jak jsi @misula22 byla v Green Valley spokojená se svatbou? Moc děkuji za odpověď Věrka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?