Svatba ve Vrtbovské zahradě Praha. Jak řešíte hudbu?

Profilova fotka
Ahoj, sháním nevěsty, co mají svatbu ve Vrtbovské zahradě :-) .Mně to čeká 9.10., potřebuju poradit, jak to řešíte s hudbou. My nestojíme o živé fidlání :-D, ale zatím nás nenapadlo, jak to pořádně vyřešit a bez hudby to asi bude divné, co? :-|
Odpovědět
1
2
42
Profilova fotka
jo ještě něco, nevím, jak to řešit s parkováním a rýže se taky rozhazovat nesmí :-( Možná by povolili živá kvítka? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to parkování jste už nějak zamlouvali? Chtěli za to něco? Co se týče p. Rabase - od pí Marťákové jsme také dostali tento typ, ale stojíme spíš o reprodukovanou hudbu, mám vybraný songy, chtěla bych je vypálit na CD a pustit, ale nevím, jak to projde a taky ta technika... a jak to bude slyšet :-S Mám vybráno třeba z Galilea - Hvězdy v očích - hrozně se mi líbí ten refrén - "....a když se Ti zdá, že cítíš, co já, neztrácej čas, neztrácej čas....". Líbilo by se mi to na výměnu prstýnků a podpisy, ale nevím, jak to správně načasovat... Taky nevím, jestli se to bude líbit i ženichovi, chce pustit Fat boy slim :-o , ale snad mě tím jen zlobí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Drobku, máme taky obřad v zahradě, ikdyž ne Vrtbovské. Taky chceme hudbu jen z kazeťáku. Snad to nějak slyšet bude. Můj přítel zase chce Bustu nebo něco obdobného. A můj brácha, který by se měl o hudbu starat mě straší tím, že mi tam stejně pustí sparťanskou hymnu. Další kamarádi zase vtipkují, že mi tam propašují Tři sestry - Gel na prdel.... :-D
Odpovědět
Ahoj slunce, tak to je dobrý. Jen jsem sem tak zabloudila a koukám, že máš svatbu přesně ve stejný den jako já! 20. sprna - Vrtbovská zahrada! Tak doufám, že to nemáme ve stejnou hodinu )) My to máme od 10:00. Co vy? A pana Rabase máme taky - teda asi jeho syna, protože on bude na dovolený. No musím mu taky zavolat - mluvila jsem s ním jen jednou a to už je fakt dlouho. Víš nějaký info? - paní Martáková se se mnou moc nebaví. Takže jsme s ní ani neměli schůzku.
Odpovědět
Profilova fotka
Na jakém místě to přesně budete mít? My chceme venku, ale ještě nevíme, jestli uprostřed nebo až nahoře. Uprostřed je to větší, ale zas hrozí, že na nás budou lidi (civilové) ]-( koukat ze zábradlí, když bude zahrada otevřena pro veřejnost. Nahoře je to zas hezky malovaný, ale menší. Viděla jsem jednu svatbu na fotkách kamarádky a tam šla nevěsta ze schodů dolů společně s tatínkem a měli to uprostřed. Ještě chci vymáknout sluníčko, zkusíme tam zajít někdy v pravé poledne 8-) . Paní Marťáková komunikuje opravdu sporadicky a dost mi přijde odměřeně, máme s ní mít schůzku někdy v červenci, tak nevím. Hudbu chceme reprodukovanou, mám skvělýho strejdu, který má jako hobby muziku, tak doufám,že to nějak klapne. Jen nevím, co s drátama a jak to bude slyšet. ;-( a co na to Marťáková :-S
Odpovědět
No my to budeme mít klasicky v sala terreně. Připadá mi to nejlepší - Vrtbovskou zahradu jsme vybrali, protože je to kompromis svatby v zahradě a obřadu pod střechou! Takže my to máme jasný. Dneska mi zrovna psala mail, kde to chceme mít a jestli nám hraje p. Rabas (Rabas je jasnej! :-). NO a s tou hudbou, já myslím,že to s tou reprodukovanou hudbou klapne. Nám někdy říkala, že si jí můžeme zařídit jak chceme, tak předpokládám, že to platí. Spíš tam asi někdo bude muset je dřív, aby to tam nějak připravil (aby s tím oni neměli starosti - to by mohli být naštvaný!). Jo a ještě k parkování - myslím, že to na tom Malostranským náměstí není třeba nijak zamlouvat - aspon tak nám to říkala paní Marťáková - jestli je to v sobotu, tak by to mělo být v pohodě. No my to máme ale zařízený jinak - máme totiž hostinu v restauraci Nostitz (což je na kampě) a tam máme domluveno, že můžeme parkovat už od rána. Takže to je dobrý!
Odpovědět
Profilova fotka
aha, no my to máme takvy v Nostitzovi 8-) , takže už jsme to taky dohodli - teda oběd. Napiš mi, jaké máte menu a kolik Vás to bude stát pro kolik lidí a taky, jestli zůstáváte i večer a tak vůbec )květinová výzdoba apod.. Napiš prostě podrobnosti ;-) Ráda se poradím, vždyť jsi zkušenější skoro o měsíc příprav :-D Mimochodem v kolik máte obřad?
Odpovědět
Ahoj drobku, tak to je teda taky náhoda ten Nostitz! Teda fakt je, že je to široko daleko jediná hospoda, která je na úrovni a dá se ještě cenově zkousnout (teda když zatnu všechny zuby!). No my to máme pro 30 lidí - stůl do U! Menu: Welcome drink - šampus nebo soda (co kdo bude chtít), přípitek - portské, pak předkrm - malostranská paštika se zeleným pepřem, polévka klasika s játrovými knedlíčky, hlavní chod - vepřová panenka (špalíček) s chřestem přelitá smetanovu omáčkou se zeleným pepřem (mimochodem fakt vynikající - dostali jsme ochutnat - já nejím smetanu, ale tohle je fakt mňamka!) k tomu staročeské brambory. Zákusek - vlastní dort! Pak závěrenej digestiv a je hotovo. Menu je za 490,- snad! Ještě nemám schválenou poslední verzi. Šéf má trochu dlouhý dodací lhůty! Ještě jsme k tomu obědnali nějaký jednohubky a ovocnou mísu - aby na stole pořád něco bylo. Mini zákusky a koláčky si přineseme my. Květiny si zařídíme sami a hudbu budeme mít reprodukovanou. Asi uděláme i promítání na projektoru - nějaký fotky z dětsví a tak - aby se lidi trochu pobavili a zavzpomínali. Budeme tam jen na oběd - protože přece jen je to tam trochu dražší a večer chcem pozvat i kamarády, takže se všichni přesunou po vlastní ose do restaurace Na Baště! Tak snad jsem ti podala vyčerpávající informace. Napiš mi co máte vy - třeba ještě něco předěláme :-) !
Odpovědět
Ahoj, my máme svatbu taky ve Vrtbovské 6.srpna a na paní Martákovou si nemůzu stezovat, schuzka byla vstricna a mila. Nechali jsme si od ni poradit a protoze mame svatbu ve francouzskem stylu, bude nam hrat smyccove kvrteto - domluva s nimi byla taky naprosto bez problemu. Díky za napad se schazenim ze schodu - chceme se brat nahore pod schodistem, cizinci nam nevadi, protoze v tom mnozstvi lidi co tam za nami prijdou se stejne schovaji :o)
Odpovědět
Ahoj všichni, koukám že diskuse na téma Vrtbovská zahrada nějaká upadá :-(((. No už se mi to celkem blíží. Včera jsem na netu vybírala svatební pochody a budeme chtít klasiku. No mě to hrozně dojímá - když to začne hrát tak se mi úplně rozbuší srdce a začnu natahovat. No to jsem zvědavá jak to zvládnu bez pláče.
Odpovědět
Ahoj iviso, kde se dá na netu poslechnout hudba?Ď
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, trochu jsem vypadla z rytmu,protože jsem měla spoustu práce - byla jsem na mezinárodní soutěži v první pomoci, takže přípravy na svatbu šly stranou :-| . Nemáme toho ještě hromadu - kytky, dorty, oznámení, boty ach jo, snad to všechno stihneme :-o . Ženich sám bohužel od sebe nic nezařídí - klasika. Do všeho nás musím tlačit..... Nostitz - je opravdu dost drahý, s p. Dohnalem jsem byla dohodlá, že nám pošle návrhy menu i na večer a měl na to 14 dní a nic... takže jsem mu psala dnes znovu, doufám,ž e pošle alespoň ten oběd. Večer pozveme kamarády taky jinam - na Prahu 8, to bysme se tam asi nedoplatili. Na večer pro 50 lidí to spočítal na cca 40-50 tisíc a to si opravdu dovolit nemůžeme, ani nechceme. Menu jsme dali max. na 500,- Kč, tak uvidíme, co pošle. Jinak nám přišel celkem sympatický, ale hrozně ukecaný :-D , vše opakoval 2x-3x. Chceme u něj nechat auto a dojít na obřad a pak zpět na hostinu. Iviso - jak to budete mít s výzdobou? kupuješ ubrousky, svíčky atd. sama? A kdy to tam přivezeš a nazdobíš? Nějak si to neumím představit. P. Dohnal říkal, že není aranžér, takže lístky růží apod. věci tam musí někdo naaranžovat, on se do toho pouštět nebude :-o Tak nevím, jak to udělat. Máme oběd jen pro 14 lidí, ale i tak to tam chci mít hezký
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj drobku, s tím Dohnalem - to je klasika - všechno mu trvá tak o měsíc dýl než slibuje. Ale snad to aspon bude fajn - vypadá to tam moc pěkně a já jsem hlavně ráda, že tam svatby dělají běžně, takže mají už dost zkušeností. Jinak s výzdobou jsme domluvený, že si přivezeme vlastní kytky. Máme od něj objednaný bordo ubrousky a jakoby ubrus (mají tam bílý přes celý stůl a ně něj se většinou dává takovej pruch jakoby doprostřed v barvě ubrousků - je to na jejich stránkách v zelený barvě). Vypadá to moc pěkně v tý bordo barvě. No a ještě k tomu máme malý ubrus pod ty jednohubky a ovocný etažér (nebo jak se tomu říká). Plus jsou k tomu ještě tenké svíčky (máme ve světlé barvě) - za to všechno si řekl 500,-Kč což mi přijde docela rozumný. No tak uvidíme jak to všechno bude vypadat. Jinak kytky tam dodá asi moje sestřenice - taky tam budeme parkovat před obřadem, takže je tam odevzdá a snad to nějak zvládnou naaranžovat. No a nějaký lístky růží to asi dělat nebudu - nechci to nějak zbytečně komplikovat a myslím, že to bude hezký i když tam budou jen kytičky a svíčky. Chceme tam dát nějaký pěkný jmenovky a taky bych ráda napsala menu - na každý stůl jedno. Tak snad to všechno zvládneme. Spíš ted řešíme jakou k tomu obědu pustíme hudbu. Asi něco normálního - žádnou klasiku aby to nepůsobilo snobácky!
Odpovědět
No hudbu jsem hledala fakt dlouho. Nakonec jsem našla stránky nějakých hudebníků, který hrají při obřadech - je tam taková ta klasika - pochody a tak. Je to pěkný! Pošlu ti to do interní pošty.
Odpovědět
Profilova fotka
Iviso, já už z toho Dohnala fakt nemůžu. Byli jsme tam za ním 21.6., slíbil vše poslat do 14 dnů. Zatím nic. Už jsem ho 3x urgovala, vždy slíbil nový termín a nic..... Jinak jsem měla za to, že ubrousky by snad měly být v ceně, ne? Vždyť v každé restauraci je dostaneš a nic za ně neplatíš, tak nevím. Parkovat tam budete už před obřadem a pak půjdeš pěšky?
Odpovědět
Čus Drobku - no s Dohnalem to chce trpělivost. My to taky museli vydržet - no snad to bude stát za to. On je prej děsnej počítačovej antitalent - tak nevím, co je na tom pravdy. S těma ubrouskama - to jsou takový ty co vypadaj jako látkový a přitom jsou papírový - na jedno použití. Takový veliký. To v ceně není nikde - je to jako dekorace. Jinak parkovat tam budeme už před obřadem, ale všichni se necháme vyhodit před zahradou (zastavit se tam snad smí - ne? :-) ) a řidiči dojedou zaparkovat a pak doklušou pěšky. Pak zase přijedou pro babičky a pro nevěstu - tedy pro mě :-))). No snad se to všechno zvládne. Začínám mít nervíky. Ale jen malinký.
Odpovědět
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat. Máte někdo varhaníka pana Rabase? Já se mu totiž už 14 dní nemůžu dovolat - hází mě to do schránky, tak jestli třeba nemá nový číslo. Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus paní Marťákovou, jestli nebude mít info, jestli nemá nový číslo. Nebo má prostě dovču 8-) My chceme reprodukovanou hudbu, včera jsme se tam byli kouknout, zásuvky jsou jen dole, tak nevím, jak zvládneme natáhnout kabely, my chceme bejt až úplně nahoře pod těma malovanejma andělíčkama. Parkovat taky chceme před Nosticzem, ale mně určitě vyhodí před zahradou, budu poslední auto, takže se tam někde musím schovat, aby mě ženich viděl až při "nástupu" na obřad. Jsem fakt zvědavá, protože půjdu po tý oblázkový cestě do kopce, s těma podpadkama a delšíma šatama to bude asi dost akční.... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
koukám, Vrtbovská zahrada zrovna nefrčí... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky drobku,prosim te a kolik stoji svatební obřad ve vrtbovsky zahradě?jo a koukala jsem u jinýho tématu, že si necháte udělat tu knihu od dioramy.tak my jí máme,a jen ti chci dát pár rad ohledně týhle firmy.fotky od nich jsou opravdu nádherný, neobvyklý,a každej kdo je viděl tak z nich byl nadšenej.hlavně my :-) ale fotograf mi slíbil že se na fotce dá cokoliv vyretušovat, že kdyby pršelo,že tam může udělat sluníčko a nevim co všechno navrhoval.a pak když došlo na fotky,tak já jsem v době svatby neměla moc hezkou plet.on mi řek že to neni problém že se to vyretušuje.no a prdlajs.na několika fotkách je to hodně vidět,třeba mnohem víc než na fotkách co fotila ségra amatéra je zajímavý že na všech fotkách co fotily lidi kolem tak tam jsou vidět moje šaty uplně do detailů,do poslední perličky,a od něj to vypadá jak když mám jen bílý šaty.udělal ty fotky nějaky tmavší než to bylo v reálu.(když tak se koukni,ted jsem dávala fotky do albumů).a taky nám řekl určitou cenu za ty knížky,a nakonec jsme platili o mnohem mnohem víc.jinou cenu nám řek až když jsme ty knížky přebírali,a odůvodnil to tak že nám přidal několik stránek,a tím pádem je to dražší.no jenže když už to bylo hotový tak to už nic neřekneš.a ještě jsme na ty knížky čekali 3 týdny.to bylo taky mnohem pozdějc než slíbily.a víš jak to je,člověk je netrpělivej,děsně se těší na ty fotky,takže pak ani nemáš chut mu to vracet,a chtít to tak jak řekli.tak si na ně dejte bacha a nenechte se odbýt jako my.je to draha sranda na to aby si člověk nechal tohle líbit.ale jinak to fakt stojí za to.tak držím palce at se fotečky vydařej.pa
Odpovědět
Profilova fotka
obřad tam stojí 8.000+19% DPH. Ale my jsme si řekli, že na šatech, prstýnkách a místě šetřit nebudeme ]-( Díky za info ohledně fotografa. My budeme mít nějakého spřízněnce z Dioramy. Je to nějakej Aleš V. Podle toho, co říkal, tak je to prostě mladej moderní fotograf, tak snad to klapne. Malou stranu má prošmejděnou, ví o hezkých zákoutích, tak snad nebude pršet. Jinak my si asi necháme udělat jen takové malé knížečky (A5, 50 stránek), mělo by to být pro rodiče - cca 750 Kč. Složili jsme už nějakou zálohu, máme nějakou slevovou kartičku. Díky za upozornění
Odpovědět
Ahoj holky, uvazujeme s pritelem o svatbe ve Vrbtovske zahrade. Chci se zeptat, jak dlouho dopredu jste zamlouvaly termin svatby? kontak mam. diiikas. Lucka PS. mam zapsany Vase terminy, tak uvazuju, ze se prijdu podivat....a vse omrknout ;-) . Vrbtovska zahrada je uzasna!
Odpovědět
Profilova fotka
no my to dohadovali někdy na konci dubna a ještě to tak nějak bylo v pohodě (chtěli jsme 3.9., ale to už bylo obsazené nebo se neoddávalo, ale na 10.9. tam nebyla žádná svatba, ale teď už jsou tam 4 - od 10, od 12, od 14, od 16. Je skvělý, že je tam dost velkej časovej prostor. Obřad trvá cca 20-30 minut. A půl hodiny před další svatbou je třeba vyklidit zahradu. Takže ani se tam nevěsty moc nepotkávaj. Takže prostor v zahradě můžeš použít od třičtvrtě do půl další hodiny, takže i na focení je dost času. Pošli mi svůj mail a já Ti pošlu veškerý info, který mi poslala paní Marťáková ze zahrady. Nejdřív je třeba zavolat na matriku Prahy 1, ta eviduje termíny zahrady. Viděla jsem na fotkách i svatby na konci října a je to taky krásné, takové do zrzava...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Ahojky holky, bude se některá z Vás vdávat ve Vrtbovské zahradě??? Já nejspíš ano, 15.7.2006. A Vy?
Odpovědět
ahoj Evi, já o Vrtbovské zahradě moc přemýšlím, pravda - ještě jsem jaksi neměla čas tam ani zavolat a zjistit je-li námi zvolený termín volný, ale ještě nemáme nic fix, takže by zase nebyl takový problém termín měnit (hehe, ono ještě skoro nikdo neví, že se budeme brát - oznámit to chceme až v květnu na mamčiné padesátce, to chci vidět ty reakce ;-) , nebo raději ne =-) ) taky máme docela zajímavé zařizování - přítel je cizinec, takže nás hlavně a ze všeho nejvíce čekají papíry, papíry a papíry, a po zkušenostech pár známých, kteří jeden a ten samej papír nechávali posílat 3x než se paní se štemplem líbil, tak uvidíme, jestli to pak nebudeme z papírového hlediska 5x překládat na později, že :-S každopádně - uvítám veškeré rady, informace a možnosti k Vrtbovské zahradě, stejně jako se i podělím o info co seženu já
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mé zkušenosti je hlavní mít rezervovaný termín na matrice Prahy 1 a pak už je to jen na Vás... Na nás zbyl jen 9.30, ale stejně je to tam krásné tak, že to chceme právě tam a nikde jinde. Můžu ti poslat kontakt na pí. Marťákovou, která ti řekne veškeré detaily. Jinak, expertem přes Vrbovskou zahradu je Drobek. Ti už tam svatbu měli. A má nádherné fotky ve svém albu!!!
Odpovědět
díky Evi, za veškeré zkušenosti, nápady, informace, a tipy "na co majzla" a "co je v poho, o co se ani nestarat" budu vděčná! Hlavně jsem koukala na předchozí diskuze na téma reprodukovaná hudba, a tak by mě zajímalo, jak to nakonec dopadlo a jak to vypadalo, co je tam tak nějak nejlepší. jo, evi, a šla by ses na nás podívat? když to máme takhle hnedka před Váma... sice jenom tejden, ale to se dá ještě leccos zařídit! Já přemýšlím že bych se šla podívat v dubnu na některou z těch "prvních" svateb, a pak si to ještě eventuelně rozmyslela. Jinak - já letím zítra za "manžou", jenom teda na víkend, a příští týden začnu víc obvolávat a zařizovat; my jsme se teprve tenhle týden tak nějak "domluvili" na předběžném termínu, a teď musíme začít fofrovat, abychom vše včas stihli, hlavně to papírování co bude okolo (je to cizinec, takže to bude fakt sranda :-| navíc žije v Portugalsku ale je z Kuby, takže zařizování papírů bude vskutku "lahůdka" :-( )
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, vidim, ze tady uz dlouho nikdo nebyl a me by moc zajimalo,jak to vypada s Vrtbovskou zahradou na rok 2007:) a jak by se tam dala zaridit reprodukovana hudba. Za zkusenosti moc dekuju!!! Eva
Odpovědět
Ahoj holky! My chceme mít svatbu ve Vrtbovské v září 2007.lepší místo v Praze není..teda alespoń pro nás a podle našich představ.Evičko a kdy to tam chcete vy?my budem mít na tu muziku kamaráda s aparaturou,kterej nám to nazvučí,takže aspoń tohle nemusím řešit.
Odpovědět
Ahoj holky, tak vcera sme se byli se skoro manzelem :-D podivat ve Vrtbovske zahrade.... a hodne moc nas uchvatila! x-) Dneska rano sme se byli kouknout na Bertramku.... to se nam taky moc libilo... pripadame vic komornejsi nez ta Vrtbovska!! ... Zatim jeste nejsme na 100% rozhodnuty.. ted je to tak 75% pro Vrtbovskou ku 25% Bertramka (kdyz uz na Bertramce tak urcite venku!).... Jo a jinak, ted vlastne premyslim, ze vpripade, ze bysme to meli ve Vrtbovske zahrade nahore na te predposledni vyhlidce (nebo jak to nazvat) tak nevim jak to vyresime s reprodukovanou hudbou! :-| =-) Nevite to nekdo?
Odpovědět
1
2
42
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?