Svatba ve vlastní režii v blízkosti Prahy?

Zdravím, rádi bychom s přítelem uspořádali svatbu pro zhruba 80-100 lidí ve stylu boho. Hledáme nějaké hezké místo - statek, mlýn, ranč s trochou přírody. Ideálně do 20km od Prahy. Chtěli bychom mít vše na jednom místě - obřad a potom "zahradní party", grilování atd. Preferovali by jsme nějaký víkendový pronájem objektu, do kterého by jsme si následně navezli vlastní výzdobu, pití, catering atd. Budu ráda za všechny Vaše tipy na nějaký takový objekt. Díky*
Odpovědět
Ahoj. Napadá mě Škvorecký dvůr, Statek na Stránce Zápy, Bašta Úžice nebo přímo v Praze Hlubočepský zámeček :-)
Odpovědět
@zidson podívejte se na Trojanův mlýn.
Odpovědět
Profilova fotka
@daidrax2 Na statku Na Stránce nelze mít komplet vlastní catering, na jídlo (vyjma sladkého) je třeba vzít si jejich smluvního kuchaře.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem K Zapum... caterning je dvou bratru - Kuchtik & Kuchtik - jejich jidlo je naprosto LUXUSNI, FAMOZNI, EXCELENTNI . Hrali jsme tam s kapelou asi 4x a vzdy uplne naprosta spokojenost. Jsou to lidi na pravem miste! Vice nez vrele doporucuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@lukashsax Ano, jídlo je fajn, to máte pravdu :-)
Odpovědět
A máte někdo nějaké zkušenosti se Zbraslavskou myslivnou? Zatím je to skoro jediné místo, které jsme našli, kde zapaltíme jen nájem a můžeme mít všechny dodavatele vlastní... Plus i lokalita je super...:)
Odpovědět
Profilova fotka
@zidson Na téma Zbraslavská myslivna je tu samostatné vlákno, zkuste vyhledat, další recenze mají i na facebooku. Jednu svatbu jsme tam teď v září měli. Pro těch 80-100 lidí si myslím, že už by to mohlo být příliš stísněné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?