Svatba ve vlastní režii - prostor Český Krumlov a okolí

Profilova fotka
I já jsem se zamilovala do představy si svatbu celou vytvořit sama (nevím, zda s malými dvojčaty je to vůbec možné). Hledáme prostor, kde by bylo zázemí kuchyně, ale vše bychom si mohli zařídit formou cateringu anebo svépomocí, mít také vlastní alko/nealko. V případě, že tento prostor je mimo Český Krumlov, je třeba zajistit i ubytování. Je něco takového vůbec reálné pro až 40 osob? Ne všichni musí být ubytováni na stejném místě. Znám nádherný penzion na Šumavě, ale je to trošku z ruky. Nejraději bych něco v okrese Český Krumlov. Předem děkuji za vaše tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mosquito Dobrý den, gratuluji k dvojčatům :-) Pamatuji si Vás z jednoho loňského diskusního vlákna rovněž na téma jižní Čechy - nic těch původně uvažovaných lokalit Vás nakonec nezaujalo?
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem dobry den, pamatujete si dobře :-) Snad uz se ta svatba konecne zadari :-) Mista jsou nadherna. Ale ted s detmi uz resime daleko vic cenu svatby. Obzvlast, kdyz mame hned dve :-) Proto premyslime nad variantou, kde bychom meli na občerstvení firmu a alko/nealko vlastni. Predpokladam, ze piti bude velka cast rozpoctu. Uz jsme meli/mame zamluveny termin ve Svachove Lhotce. Bohužel prave z fin. duvodu budeme rusit :-( Tak zkousim znovu, jestli nekdo zareaguje ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mosquito Ahoj, koukni ke mě do alba - Statek Kloubek. Je hned vedle Svachovky. Jen si prosím přečti i mojí recenzi, aby to nebylo "kupování zajíce v pytli " ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral misto je to krasny. Vim o nem. Znám odsud i Vercu, vo se tam letos vdavala. Pani Eugenie mi loni delala nabídku. Nas ted limituji finance a tohle je nad nase moznosti :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral fotky mas nádherné. Svatba musela byt uzasna :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mosquito No v týdnu to bude samozřejmě levnější než v sobotu, akorát samozřejmě podmínky pro rok 2017 neznám. Přece jen tam chtěla něco měnit...
Odpovědět
Ahoj, není to tedy úplně v Českém Krumlově, ale já mohu doporučit Penzion Kamínek u Nových Hradů http://www.penzion-kaminek.cz/ . My jsme tam měli svatbu a byli jsme moc spokojeni. Domluvit se s nimi dá na všem :-)
Odpovědět
Napadá mě Chata pod Kletí.
Odpovědět
Ahoj,teď jsem byla s přítelem o víkendu mrknout na statku-Je 1km od statku Kloubek-mají stodolu,nádherný velký dvůr.Sice se nezaměřují na svatby(a přímo jen svatby dělat nechtějí)Mají tam asi dva tři apartmány na ubytování.Ale má zákaznice jí tam letos měla a nadšená.Bohužel pro nás moc velké.I když máme taky cca 40 lidí.Když tak více do Zpr.Jinak v Č,Budějovicích restaurace u Kropáčků,Martinský mlýn. Jinak o Kloubku uvažujeme my,ale chceme na jaře a bojím se,že tam zmrznem :-( a taky ty poplatky za všechnoooo-nevím nevím,Takže pořád hledám to samé co ty,ale se stodolou ....
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral Statek jako takový se mi moc líbí - ten prostor, ubytování už je takové ne zrovna můj styl, ale to už je to nejmenší. Důležitý je spíš ten prostor, kde se bude vše odehrávat. Jak jsem četla - nechají si zaplatit i za vzduch a to docela sedí, podle toho rozpočtu, který jsem loni dostala. Bylo tam do podrobna rozepsané úplně vše. Ale zase člověk ví, za co platí.... Kdybych neřešila finance, rozhodování a hledání je samozřejmě jednodušší. Přítel by byl pro variantu si vše zařídit sami - já se tomu vůbec nebráním a to i v případě moci si dovolit více investovat bych do toho šla, protože se na ty přípravy fakt moc těším. Ale myslím, že tato varianta může klidně vyjít i dráž. Ta Svachovka je ideální. Majitel příjemný, už jsme tam loni byli a zaplatili zálohu, ale teď jsou priorita naši kluci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@denissima už jsem se dívala. Penzion je to moc pěkný, ale pochopila jsem to tak, že mají vlastní restauraci tudíž není možný vlastní catering včetně pití... a to není zrovna to, co hledáme.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@tymothy Tam jsem byla na lyžařském kurzu v 7.třídě a to už je skoro 25 let :-D No, a vypadá to, že se tam nic nezměnilo. Kdyby byla chata rekonstruovaná, bylo by to super místo. Škoda.
Odpovědět
Profilova fotka
@luuciie28 já měla loni taky představu něčeho se stodolou. Loni byl naší první variantou Statek Újezd u Klatov. Srdcovka. Neviděla jsem nic krásnějšího a paní majitelka mě úplně nadchla, když jsem s ní několikrát mluvila. Nakonec jsme ale zvolili variantu blíž. Tu Svachovku. Jenže to nebyly děti a teď si takovou svatbu nemůžeme dovolit. A tak přemýšlíme o něčem - klidně to může být opět ta stodola, statek, venkovská usedlost. Ale kde je pouze kuchyně a společná místnost a že bychom si vše zařídili sami. Ušetříme tak především na pití. Nikde jinde to snad ani nejde :-D Taky se mi líbí statek v Bořetíně. Zatím čekám na reakci, co mi napíšou :-) Ale to už jsem hodně daleko a upřednostnila bych raději něco tady poblíž :-) Děkuji za tipy, jdu se podívat na ty restaurace, které jsi zmínila. A asi jsem našla ten statek kousek od Kloubků. Ale tam je jen jeden prostorný byt k pronájmu. Je to ono? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luuciie28 U Kropáčků to vypadá perfektně :-)
Odpovědět
@mosquito Já tam zažila venkovní svatbu a bylo to fajn. Je ale pravda, že pokud nevyjde počasí, tak vnitřní prostory nic moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@tymothy právě. Venku je to nádherný. Ale ten vnitřek by už potřeboval trošku vylepšit....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?