Svatba ve Viničním altánu - máte zkušenosti?

Ahoj všem :-), plánuji svatbu na příští léto a zatím se mi nejvíce líbí Viniční altán v Havlíčkových sadech. Máte s tímto místem nějaké zkušenosti? A pokud ano, můžete mi také doporučit nějakou hezkou restauraci, která je blízko tohoto místa a není příliš drahá? Moc díky za jakoukoliv reakci!!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, akorat jsem dneska nahodou narazila na fotografku ktera fotila nekolik svateb v Altanu a fotky byly moc pekne :-) Tip na restauraci bohuzel nemam.
Odpovědět
Profilova fotka
@michaeeeela Je to tam moc hezké, jen se park stále rekonstruuje. My tam budeme mít svatbu v červnu. Byli jsme se tam podívat a míst na focení je tam spousta. Myslím, že i čekající svatebčané se zabaví. Jinak hostinu lze mít přímo v altánu, pokud jste poslední svatba nebo o něco víš v pavilonu Grebovka. Jen nevím jak pavilon bude příští rok fungovat, protože v jeho okolí nejspíš bude probíhat příští rok rekonstrukce. tedy podle toho co jsem našla a že v červnu a červenci tam nebudou dělat svatby, jinak je možný obřad i tady. Jiné restaurace v okolí neznám. My budeme mít hostinu jinde, zatím hledáme, jelikož to co jsme chtěli je už obsazené. Ceny přesně neznám.
Odpovědět
Taky budeme mít svatbu v Altánu (na konci května) a s hostinou a oslavou zatím počítám právě v Pavilonu. Ta zpráva o rekonstrukci mě překvapila. Ještě tedy asi budu hledat dál :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@houkacka nepropadej panice a radši se tam zeptej. Já jen vím, že když jsem volala na matriku, tak mi něco takového říkali. Ale je možné, že se jedná jen o červen a červenec. My máme svatbu v červnu a v červnu budou oddávat jen v altánu, v pavilonu svatby vůbec nevypsali.
Odpovědět
Já už jsem tam domluvená. Svatbu zamluvenou v Altánu a hostinu vyjednávám s panem provozním. Jen se mi nelíbí, že nezmínil, že se tam bude dělat ta rekonstrukce hned den po naší svatbě. No nic, ještě to ověřím.
Odpovědět
Byla jsem se tam podívat na kolegu z práce, když se ženil a místo je to pěkné, jen ty prudké schody, z nichž scházela nevěsta k oltáři, jsou dost nepraktické, když má člověk na sobě svatební róbu. :-)
Odpovědět
byli jsme tam kamaradce, byli posledni svatba dne, takze jsme tam rovnou zustavali i na raut (obrad byl v 15h), grilovalo se. tanecni parket byl nahore tam co byl obrad, coz mi prislo trochu neprakticke, protoze nikdo moc tancovat nechtel vsichni zustali dole u stolu a jidla
Odpovědět
Moc všem děkuji za příspěvky.:-) jsem moc ráda, že jsem se nedočetla žádné negativní názory... 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?