Svatba ve Vinařství Nosreti v Zaječí, máte zkušenost?

Ahoj chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá zkušenost se svatou ve vinařství Nosreti, zajímal by mě přístup personálu, jídlo, popřípadě cena atd. děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, budu mít za 19 dní svatbu ve Vinařství u Kapličky v Zaječí...Zatím jsem naprosto spokojená. S ničím není problém, ve všem nám vyšli vstříc... jen cena je trošku vyšší...
Odpovědět
Jakou cenu si mam predstavit ?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já uvažuju o Vinařství u kapličky...v sobotu se tam jedeme podívat, taky by mě zajímala alespoň orientační cena...? Děkujeme:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, takže my máme na obřad 37 lidí, večer celkem 50. Cena od Vinařství - 95 tis... (zahrnuje: víno, nealko, svíčková, rolka, polívka, večer - raut, kýta, degustaci pro 30 osob - když budeme na focení, DJ při obřadu, víno). Špuntovné je 300 Kč, tudíž přinést vlastní víno je zbytečné. Jejich vínka jsou celkem drahý, ale vytvořila jsem Vinný lístek s 8 druhama vín. Když bude chtít někdo něco speciálního, ať si to zaplatí ze svého... Jo a ještě v kalkulaci máme započítaných 5 pokojů á 1400 Kč... Vízdobu mi dělá svatební agentura www.svatbypodlevas.cz, jinak by byla cena ještě vyšší.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahojky všichni. Svatba ve Vinařství Nosreti se moc povedla. Krásná výzdoba v netypickém a jedinečném sklepním prostředí, velmi ochotný a vstřícný personál. Paní kuchařka nám připravila i typické venkovské tradice s rozbíjením talíře apod., ale hlavně nám uvařila neskutečnou svíčkovou - ještě teď na ni s manželem (a nejen s ním) vzpomínáme...:-). Skvělá byla i ochutnávka ve sklepě, cimbálová muzika, večerní rautík s obří kýtou. Moc rádi vzpomínáme a všem velmi vřele doporučujeme....!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
I my plánujeme svatbu ve Vinařství Nosreti, už máme zamluvený termín 27.6.2015. Nemáte někdo fotky ze svatby ve vinařství Nosreti. Uvítám jakékoliv recenze. Děkuji. :-)
Odpovědět
Také máme zamluvený termín ve Vinařství Nosreti... Na přelomu května a června se má měnit komplet celý personál, tak se obáváme, co příijde..... :(
Odpovědět
Profilova fotka
@janisatko Jsem ze Zaječí, o změně personálu nevím, ale snad to nebude tak divoké:) Každopádně když už svatbu v Zaječí, tak u Nosretiho, určitě ne u Kapličky..:) Kaplička má neskutečně napálené ceny, ale tak když jsou lidi ochotní to dát tak proč ne že jo.Ale moc spokojených nevěst z Kapličky neznám.
Odpovědět
My to víme přímo od provozní. Chtěli jsme se domluvit, jak budeme postupovat dále a dozvěděli jsme se toto....
Odpovědět
Profilova fotka
@janisatko svatbu tam mam 25.4.2015.... A zmeny personalu bych se urcite nebala. Stale se mnou nekdo komunikuje a kdyz neco potrebuji tak se odpovedi vzdycky dockam :) takze holky to ze se meni personal.... To uplne prejdete :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kkony svatbu tam mame dva mesice pred vami :)
Odpovědět
Profilova fotka
A máte někdo zkušenosti se svatbou v tom velkém vinném sklepě, co je v Nosreti? Byli jsme se tam podívat na podzim (když pršelo 3 dny) a kapala tam voda ze stropu... Mám trochu strach co když nám bude na svatbě pršet a bude nám kapat do knedlíčkové polévky.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No tak pani se kterou jsme komunikovali se ani po nekolikatem tydnu neozvala, tak tam pritel volal a uz tam pry nepracuje. Me z toho asi klepne! Ale pry tam termin mame porad zamluveny. Takze zase zacit vse resit od zacatku s novou pani organizatorkou, bo jeste nevime co vsechno si predaly. :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj.. Pokousim se obnovit tuto diskuzi.. Mel nekdo v Nosreti letos svatbu? Jake to bylo a co cena?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Zdravím, prosím, na kolik vás zhruba vyšla hostina s rautem ve vinařství Nosreti?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?