Svatba ve Villa Voyta

Ahoj holky, přemýšlím nad svatbou ve Villa Voyta na příští rok. Máte někdo nějakou zkušenost, na netu nemohu nic najít? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/forum/misto-sv...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
@cukricek987 ahoj jak to dopadlo, mela jsi tu svatbu? Ja o ni premyslim pro 2017 a taky nemuzu najit moc referenci, ale zatim se mi hodne libi a strasne se mi libi jejich pristup (vymenila jsem si zatim par emailu) a ceny, resp. ze za obrad nebo rezervaci mista na hostinu nic nechteji, apod...
Odpovědět
Profilova fotka
aha az ted sem si vsimla toho druheho vlakna kde je debata o ville, pardon :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@jocellyn Ahojky, mohla bych te poprosit o nejake konkretni ceny?? Opravdu za rezervaci nic nechteji?? Plati se nejaka zaloha? Mas nejaky nastrel cen za obed ci raut? Mic diky Terka
Odpovědět
Profilova fotka
@terka1986 Ahoj, opravdu za rezervaci nic nechteji :) Jim napis, oni ti hned poslou cenik, jsou hrozne ochotni! Ale tak pro predstavu - bohaty raut pres cely vecer za osobu je za 500 - 700 (podle toho kolik toho chces, ale vypada to fakt na hrozne moc jidla), servirovany obed je 500 na osobu ... Zalohu sem platila 3 000, ktera se pak samozrejme pouzije na utratu :)
Odpovědět
Ahoj, my sme mali svadbu vo Voyte :) kto by chcel nejaké info, rada napíšem aj cez súkromnú správu.
Odpovědět
Profilova fotka
Přikládám svatební klip z Villy Voyta, který jsem tam nedávno natáčel ;-) https://vimeo.com/189433762
Odpovědět
Ahoj, my budeme mít v srpnu svatbu ve Voytě... Zatím jsme moc spokojení, takže je můžu doporučit. Jinak se opravdu za obřad ani pronájem nic neplatí. Za rezervaci termínu si jen berou 5000, ale ty ti pak odečtou z celkové ceny za jídlo a pití :-) Kdyby tě něco zajímalo, klidně mi napiš. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@digi94 krásný den, mohu se zeptat, pro kolik lidí jste měli hostinu a raut a jak vás to vyšlo cenově?
Odpovědět
@mia_von_prag krásný den, mohu se zeptat, pro kolik lidí jste měli hostinu a raut a jak vás to vyšlo cenově?
Odpovědět
taky budeme mít svatbu ve ville voyta :) na stránkách měli takové svatební balíčky, které ale vlastně neexistují - poradí, doporučí, ale zařídit si musíte sami. na matrice se platí 1000 kč za obřad mimo úřad. ville voyta se pak platí 5000 kč za rezervaci termínu, která se odečte od spotřeby jídla, jak už tu někdo psal. domluva s paní angelovičovou je bezproblémová, nájem se neplatí žádný. co se týče jídla, složení rautu apod., není problém se domluvit, stačí napsat návrh a nacení to. my jsme si tvořili vlastní raut (studený bufet, teplý bufet, salátový bar, grilování, ovoce) a vyjde to 825 kč/osoba (lidí máme 50). platí se záloha cca 80 % spotřeby jídla (nápoje do toho nejsou započítány). doplatek se platí následující den po svatbě kartou nebo hotově. trochu problematické je, že zdobíte v den svatby a v den svatby musíte také výzdobu uklidit, aby další den mohla přijet další nevěsta se svou výzdobou. mně osobně dělají problém truhlíky s větvemi na stěně ve vnitřní restauraci a nově přidělané police na dřevo na zahradě, ale nějak jsme to vymysleli, abych se s tím smířila :D pro nevěstu je i salonek na přípravu, který je v budově přes křižovatku, v salonku není koupelna - hned naproti na chodbě je bezbariérový záchod s velkým umyvadlem. check-in do pokojů pro hosty je od 14:00. pokud by kohokoli zajímalo něco dalšího, napište :)
Odpovědět
@sophieneo kdypak tam budete mít svatbu? Letos?
Odpovědět
Článek se načítá
@jakubv ano, letos.
Odpovědět
@sophieneo a cenu na osobu máte i s hostinou? My plánujeme vše na místě od obřadu po hostinu a následný raut... moc děkuji za odpověď
Odpovědět
@jakubv ve ville voyta budeme mít obřad v altánku a pak raut venku. hostinu (předkrm, polévka, hlavní chod) jsme neplánovali. villa voyta má různé varianty hostiny i rautů (jsou různě velké, různě nákladné), případně není problém vymyslet něco vlastního nebo třeba nakombinovat věci z jejich nabídky tak, aby vám to vyhovovalo. líbilo se mi, že může být celý svatební den na jednom místě, nikdo se nemusí nikam přesouvat. budeme venku, je tam krytá zahradní restaurace, kde budou stoly a raut. večer se pak přesuneme se zábavou dovnitř.
Odpovědět
@sophieneo naprosto s vámi souhlasíme, také se nám líbí mít vše hezky na jednom místě bez zbytečných stresů, abychom přejížděli a podobné peripetie... a místo je to opravdu pohádkové... my to máme za rok, zatím jsme složili zálohu a čerpáme inspiraci... takže budete-li mít fotečky ze svatby zde na beremese.cz, rádi se jukneme...a načerpáme inspiraci :-) děkujeme
Odpovědět
Profilova fotka
Hráli jsme tam letos s kapelou a za sebe můžu říct, že je to moc hezké místo.
Odpovědět
@jakubv Zdravím :) s pani provozní sme zostavili menu, na obed sme si určili 600 Kč na osobu, na raut 550 Kč na osobu. V tomto sú flexibilní a pomožu vám zostaviť menu podľa vášho budgetu. Bolo nás 27 ľudí, za pitie sme platili celkovo aj s prípitkom asi 8 000 Kč.
Odpovědět
@mia_von_prag nás tyto jednání teprve čekají, tak to rád slyším, že je to flexibilní, moc děkujeme za informaci...
Odpovědět
@jakubv určite doporučujem v rámci rautu výbornú Burgundskú šunk, tá sa hneď zjedla
Odpovědět
@jakubv my tam budeme mít svatbu až 4. 8. (tzn. za 17 dní). Oběd nás vychází na 355,-/os. a raut na 450,-/os. Budeme mít 41lidí a 3 mimina. Jinak musím pochválit paní Angelovičovou, komunikace s ní je bezproblémová.
Odpovědět
http://www.beremese.cz/profile/digi94/ @digi94 to vypadá na dobrou cenu, já to pořád studuji a nemohu se dopočítat :-) ale je pravda, že s paní ANgeličovou je bezproblému komunikace... mohu se zeptat co jste si zvolili za raut?
Odpovědět
@jakubv Vybrali jsme si parmskou šunku s melounem, čerstvou zeleninu s variací dresinků, čerstvé ovoce, grilovanou vepřovou krkovičku BBQ, grilovaný kuřecí stehenní steak v jogurtovo-bylinkové marinádě, grilovanou zeleninu a pečivo. :-) Veškeré sladké si zařizujeme vlastní.
Odpovědět
@digi94 zní to velmi lahodně, tak hlavně a´t se Vám vše vydaří a budete-li dávat nějaké postřehy/fota po svatbě, rádi se podíváme kvůli inspiracím... mějte se krásně a ať se Vám vše vydaří
Odpovědět
@jakubv snad to bude dobrý :-) Fotky do alba určitě nějaké přidám, děkuju za přání. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?