Svatba ve vile tugendhat

Ahoj, moc se omlouvám zda toto téma již někdy v minulosti proběhlo... Chtěli bychom se s přítelem vzít ve vile, jen malý obřad s rodinou, máte někdo zkušenosti jak to probíhá? Musím mít zaplacenou agenturu nebo jsme schopni si organizaci zvládnout sami - myslím tím židle, stolek, výzdoba a takové ty věci - můžeme použít co mají nebo musíme shánět,... Pravdou je, že si moc nepotrpím na nějakou velkou výzdobu. Díky za informace a třeba i tipy.
Odpovědět
@terkaba Nejlepší bude se zeptat jich, oni ti podají aktuální informace.
Odpovědět
@terkaba jelikož se jedná o vzácnou památku (dokonce zapsanou na listinu UNESCO), tak si myslím, že tam svatby nepořádají. Jednak by vás tam určitě nenechali bez "dozoru", je tam vzácný nábytek a další věci, dále si neumím představit svatebčany v těch povinných ochranných návlecích na boty, aby se nepoškodila nebo nezašpinila podlaha. Navíc v každou celou hodinu od 10 hod do 18 hod probíhají prohlídky (kromě pondělí), které jsou hodně dopředu vyprodané. Ale za zeptání samozřejmě nic nedáš. Hodně štěstí :-)
Odpovědět
vilu na svatbu pronajmout lze, mají to na stránkách, cena za hodinu je 15 000 :) http://www.tugendhat.eu/data/Cenik_pr... a http://www.tugendhat.eu/cz/caste-dota...
Odpovědět
Vila se dá pronajmout to mám zjištěné - viz příspěvek. Zajímalo mě hlavně jestli nemá někdo i osobní zkušenost s obřadem právě ve vile. A tak jen sehnat ochotného oddávajícího na daný termín, což snad nebude tak velký problém, alespoň doufám, i když podle různých diskuzí začínám mít trošku obavu...Možná hloupý dotaz, ale musí být oddávací jen z dané správy kam lokalita spadá, nebo se lze domluvit i s někým jiným?
Odpovědět
Profilova fotka
@terkaba Teda po přečtení těch pravidel bych do toho nešla... nedovedu si představit ty fotky z obřadu s návlekama na nohách...
Odpovědět
tak nevěsta s ženichem je mít nemusí a zbytek svatebčanů se bude fotit tak, aby nebyl návleky vidět popřípadně jim nechám nějaké veselé ušít :)...Jde o ten prostor, čas...každá to máme prostě jinak a o tom to taky celé je :)
Odpovědět
Profilova fotka
Točil jsem tam dvě svatby, ale obě byli v zahradě. Vila byla přístupná hostům, nevěsta se v ní i oblékala a žádné návleky jsme mít nemuseli. Myslím že ty jsou hlavně pro hosty co chodí na prohlídky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?