Svatba ve Veselé u Valašského Meziříčí

Pokud někdo plánujete svatbu v okolí Valmezu doporučuju sál ve Veselé. Byli jsme jím nadšení. Je nově opravený a až bude i fasáda bude to super místo. Krásné okolí, možnost pakování prostě super. Jenom nedoporučuju spolupracovat s přilehlou hospodou (paní Zuzaňáková). S ní jsme měli velice špatné zkušenosti. Nebyl dostatek skla, slečna servírka (pro 70 osob a přilehlou hospodu pouze 1!!!) nestíhala a byla neschopná (dort roznášela od konce stolu, takže babičky dostaly naposled), neuklízela stoly, nedokládala cukroví, na slavnostní událost jako je svatba byla oblečená v jeansech a tričku. Za nachystání tabule - pouze práce, organza a ubrusy byly dodány - si paní majitelka účtovala 500, přičemž naše krásné a báječné cukroví bylo na talířích neuspořádaně poházené. Obrovský rozdíl oproti 100% profesionálnímu přístupu pana Vajgla, který nám zajišťoval catering. Naštěstí jídlo všechny tak nadchlo, že si problémů s pitím ani moc lidí nevšimlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Jééé Zuzi! Super tam to znám mooooc dobře:) Kdy jste tam měli svatbu?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dovolím si nesouhlasit. Jelikož bydlím v okolí Veselé, znám paní Zuzaňákovou dost dobře. Pořádáme tam svatby, narozeninové oslavy atd. Vždy nám se vším vyhověla, dokonce zapůjčila vlastní sklo, přestože jsme měli vlastní bečku. Bohužel hodspodu už nevlastní. Nyní je tam pan Vičan a kvalita upadla nármně :-( .
Odpovědět
Bohuzel my jsme meli opravdu spatnou zkusenost, svedci umyvali nadobi a roznaseli pivo. Nastesti mame skvele kamady a rodinu, takze vse dopadlo dobre. Pani Zuzanakova od nas dostala komentar, tak snad si vezme ponauceni. Za nas ale doporuceni dat opravdu nemohu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Zdravím. Taky řešíme prostory pro svatbu v okolí Valašského Meziříčí. Nemáte někdo prosím kontakt na pronájem a představu kolik to asi tak stojí?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@zuzkahele Můžu se zeptat kde bych našla kontakt na pronájem a kolik vás to tak vyšlo? :) Nikde nemůžu dohledat :)
Odpovědět
Dobrý den, dnes už má sál v podnájmu Gastro ve Valmezu. Zkuste se zeptat tam. http://www.gastroprodukt.cz/restaurace/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?