Svatba ve středočeském kraji do 50 hostů a ubytování

Zdravím, hledám místo pro obřad i hostinu ve středočeském kraji, nejlépe směr Beroun :-) Bude nás do 50 lidí, ale potřebujeme, aby na místě bylo i ubytování pro 40 lidí. Budeme sebou mít i pejska, kterého bychom s námi také rádi ubytovali. Nejlépe nějaký otevřený, ale zastřešený prostor. To znamená stodola, altán, či něco podobného :-) Slyšela jsem chválu na Lony, tak něco v tom stylu. Děkuji moc všem za tipy a zkušenosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie6543 Nám se teď moc líbilo v Areálu Botanika kousek za Unhoští. Nemají tam sice žádnou stodolu, ale velkou pergolu, kde dělají svatební hostiny, nebo prostor restaurace, ubytovací kapacity jsou poměrně velké, 50 lidí minimálně. Prostředí i personál jsme si nemohli vynachválit, jídlo bylo moc dobré. Horní část areálu byla rezervovaná jen pro svatbu. Pejsci nejsou problém, žije tam ale několik koček, které se vpodvečer procházejí po zahradě (nějaká rezervace pro svatbu je moc nedojímá :-D ). Jinak je tam spousta krásných zákoutí na focení, takže není potřeba nikam přejíždět, což je za mě velké plus. Přikládám pár fotek novomanželů přímo z areálu.
Odpovědět
Botanika je krásná, tam jsem byla před pár lety na svatbě známé. Já jsem se letos vdávala ve zminovaných Lonech, kdybys chtěla další info o nich :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?