Svatba ve stodole statku

Nevi nekdo o nejake stodole ci statku nebo necem podobnem v okoli ostravy ???
Odpovědět
Ahoj :) My. Letos budeme mít svatbu ve Vražných Hynčicích. Je tam Mendelův rodný dům. Vypadá to tam moc pěkné a i obřad budeme mít tam též ve dvoře :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj @veronika96, taky uvažujeme o rodném domě Mendela ve Vražném. Mohu se prosím zeptat kolik stojí pronájem? Jídlo si předpokládám musí každý zajistit sám? Moc děkuji za odpověď ;-)
Odpovědět
@moan Pronájem prostor stojí 7000. S tím že v pátek si můžete vše nachystat, v sobotu svatba a v neděli do 15:00vse uklidit. Paní je velmi příjemná a zatím nebyla žádný problém. Jídlo si musíte zajistit. Není tam moc velká kuchyňka, takže doporučuji catering, který bude na to zvyklý a přizpůsobeny. Nám bude dělat catering pan Hradečný, který je z Hranic na Moravě. Už dělal mě tetě jídlo na oslavu, takže ho máme také vyzkoušeného a mohu doporučit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj @veronika96, moc děkuji za info! To je podle mě supr cena za celý víkend. Je v tom zahrnuto i ubytování? Případně pro kolik osob? Prozatím se vůbec v cenách neorientuji, ale vím, že některé penziony si za dva dny naúčtují klidně i 20 tis. korun, což mi přijde uhozené, zvlášť, když ti pak "diktují", co si tam můžeš a nemůžeš vzít svého. Můžu se prosím ještě zeptat, kolik Vás bude přibližně stát catering na osobu? A je to počítáno i se servírováním? Díky ;-)
Odpovědět
@moan Ubytování v tom bohužel zahrnuto není. Ale ceny jsou na stránkách ;) Právě to byl důvod, proč jsme se rozhodli pro catering. Na osobu nás to vyjde asi 1000,- a v ceně je i servírování. Samozřejmě cena je taková podle toho jaké jídlo budeš chtít na rautu a tak. Na obědě se moc ušetřit nedá, ale na tom rautu jo ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?