Svatba ve Sport hotelu v Praze. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Nemate nekdo zkusenost s timto hotelem na organizivani svatby? Diky moc
Odpovědět
No to by mal tiez zaujimalo.Uz som sa tiez divala na tento hotel, ale nikde ziadne referencie.
Odpovědět
Holky, ozaj sa nenajde nikto, kto by tam mal svadbu prip.kto tam bol niekomu na svadbe?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky Sporthotel doporučuju svatbu jsem tam měla 14.6. a byla jsem velmi spokojená, super jídlo, dobré ceny, milá obsluha a super dekorace. Prostě super:-) Vinný mušky nebyly a víno teklo celou noc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky můžu Sporthotel doporučit. Byli moc ochotní, obsluha milá, jídlo báječně a bylo ho fakt hodně. Vína jsme si řekli jaké chceme druhy a kolik a byla taky moc dobrá. Ceny na Prahu víc než přijatelné, není to daleko do centra a je tam klid, takže se můžete bavit až do rána :-) Měli jsme to 13.6., takže den před Adelou :-) Jsem ráda že jsme personál moc neutahali, že se se vám taky mohli plně a s nadšením věnovat :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj také můžu doporučit měli jsme tam svatbu ted 20.2.09. Nebudu opakovat co ostatní, prostě je vidět, že majjí zkušenost s pořádáním. Můžeš si vybrat v dekoraci, což si myslím že je dobré a vypadá to výborně. Je tam hlavně zábava, žádný protivný personál co se těší až vypadnete, ale veselí číšník co vám nezkazí náladu a hlavně den. A ceny taky ujdou. Tak si to uží a neváhej ale jdu se tam podívat a nech si to ukázat mají fotoalba, bude se ti to líbit.
Odpovědět
Mam zkušenost, nebudu zas chválit jako ostatní, ale bylo to tam vše v pořádku a žádný problém se neobjevil, což je hlavní:-)
Odpovědět
taky bych chtěla poradit, jaká byla svatební hostina v tomto hotelu, máme ho zařazený jako jednu z možností. díky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojky, nemáte někdo prosím čerstvější zkušenosti ze Sporthotelu Praha?
Odpovědět
Nějaké nové info?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nevím jestli je naše loňská svatba "čerstvé" info, ale já byla maximálně spokojená. Je pravda, že je to poněkud vyšší cenová, ale maximální spokojenost. Neměli jsme tam sice hostinu, ale jen odpolední oslavu, ale i ak to sálo za to. Všichni naši hosté na to do dnes vzpomínají. Jídlo i obsluha perfektní.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, je tu ještě někdo, kdo má s tímo hotelem zkušenosti? :-N =-)
Odpovědět
my jsme měli Sporthotel jako variantu loni na svatbení hostinu ale naprosto nás odradilo jednání s majitelem - vnucoval nám oběd, přestože jsme ho nechtěli, rozděloval hosty jak jmse nechtěli - jinak musím říct, že číšníci a ostatní obsluha byla velice milá při obou návštěvách, které jsme tam při vybírání udělali
Odpovědět
Článek se načítá
Je tu este niekto kto planuje alebo mal svatbu posledne mesiace v tomto hoteli??
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Holky, které jste měly svatbu v Sporthotelu, v jakém stavu jsou tam ty židle? Myslím pod těmi potahy, jestli by po sundání potahů nevypadaly hnusně. A stěny v tom salonku mají jakou barvu? Předem díky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Svatbu ve sporhotelu nedoporučuji!!! Chování pana majitele je nad míru otřesné! Ja domluvenou schůzku 14 dní před svatbou nepřijel a ani do telefonu se nebyl schopný omluvit. Těsně před svatbou jsme mu volali, ale nebylo možné ho sehnat, protože odjel do zahraničí.... Je to arogantní pitomec. Obsluha byla ok. Pokoje byly špinavé. V jednom pokoji se dokonce pod postelí válelo několik vajglu a popel.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahoj holky, dnes (28. 7. 2012) jsem byla ve Sporthotelu, řekla jsem si, že nedám na špatné zkušenosti a vydám se tam i tak, abych si udělala vlastní obrázek. Měla jsem po telefonu domluvenou schůzku s panem majitelem na určitou hodinu. PAN MAJITEL NEPŘIŠEL, ani se neomluvil. Takže já tam rozhodně svatební raut dělat nebudu. Najdu si něco jiného, kde si zákazníka váží. P.S.: Slečny servírky byly milé, omlouvaly se... Když jsem se chtěla podívat na pokoj v hotelu, dozvěděla jsem se, že jediné klíče má momentálně pan majitel, takže to není možné.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@jtereza No tak já se taky pokusím nedat na špatné zkušenosti a na příští týden si tam sjednáme schůzku s majitelem. Moc se nám ty prostory líbí, takže uvidíme, jak to dopadne. Přijde mi, že hotel musel změnit majitele, protože do určité doby jen pozitivní reakce a pak najednou, že majitel je arogantní a nespolehlivý. Dám vědět svoje zkušenosti příští týden po schůzce. Jestli pan majitel dorazí. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak pan majitel sliboval minuly tyden, ze zasle nabidku, doted neposlal nic, dnes mame domluvenou schuzku, ale zacinam si myslet, ze zadna nebude. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@maciki tak to jsem zvědavá, taky jsme nad ním uvažovali, pokud bude volný.
Odpovědět
Profilova fotka
Nedalo mi to a pánovi jsem zavolala, kde je ta slibovaná nabídka. Do telefonu zněl jak ponocný, pak něco mumlal o tom, že se nestihl vrátit z ciziny a že mi nabídku za chvilku pošle. Tak mu říkám, jestli platí ta schůzka večer a on, že "no teda jo". A pak mi přišel mail, že mám prý moc variant (přitom jsem poslala 2) a že to probereme večer při schůzce. Jinými slovy se na nějaké zpracování nabídky vykašlal. A k tomu mi napsal, že bude problém s obřadem, na to že nemají vhodné prostory. Přitom mi původně řekli, že to není problém, mít vše na jediném místě. A protože je pro nás důležité, mít vše na jednom místě, tak jsme tu schůzku nakonec zrušili. Nedokážu tedy říct nic víc, než že pan majitel nebyl zrovna ochotný a vstřícný a milý, co se komunikace týče. Nabídku mi nezpracoval. Ale jinak bohužel zkušenosti žádné nemám. :-( Ale rýsuje se nám jiné vysněné místečko. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, můžu se tě prosím zeptat, o jaké vysněné místečko se jedná? :-) děkuju
Odpovědět
přidávám se taky se vojí zkušeností :-) u nás k žádné schůzce vůůbec nedošlo, protože nám neodpsali na naše dotazy :-) takže to bylo velice rychlé "jednání" :-) ale je to pro ně fakt škoda, protože mě to přišlo velice ideální místo... No jejich blbost...
Odpovědět
Ach jo, tak od toho taky začínám upouštět.. Agi - zatím tedy taky hledáte místo na hostinu? Koukám totiž, že budeš mít svatbu ve stejném měsící jako já :-) Plánujeme začátek září..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahojky, mám dotaz, jestli měl někdo letos či loni svatbu ve sporthotelu? Rády bych věděla, jestli je to OK :) děkuju
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahojky, měli jsme svatbu ve Sporthotelu v srpnu 2014 a opravdu doporučuji všem. Doporučila mi to kamarádka, která měla svatbu měsíc před námi. Vše bylo skvělé, ochotný a milý personál. Jídlo opravdu luxusní a hlavně strašně moc všeho, druhý den jsme spousty jídla odváželi. Vše krásně nazdobené a mejdánek až do rána ;-) . Za nás a kamarádku rozhodně doporučuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?