Svatba ve Sport Hotelu Praha

Ahoj, máte někdo zkušenost s pořádáním hostiny v tomto hotelu? Dle webovek a telefonického rozhovoru to zatím vypadá slibně, ale není nad osobní zkušenost ;-) Dále bych potřebovala nějaký slušný psí hotel, kam budeme muset odložit (1den) naše chlupáče. Pokud můžete nějaký doporučit, děkuji. Úplně nejlepší by byla Praha 5,6,10 :-) A do třetice - pokud máte dobrou zkušenost s nějakou pražskou cateringovou společností, prosím o napsání. Budeme chtít po obřadu zajistit malé pohoštění než s rodinou odjedeme na svatební hostinu do Sport hotelu. Děkuji!
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
jindri a nemáte možnost dát pejsky k sousedům nebo známým??my to tak řešili a bylo to Ok...až teda na to, že můj taťka se po svatbě rozhodl,mže našeho pejska nemůže chudáčka u sousedů nechat a ve tři ráno u nich zvonil a dožadoval se jeho vydání :-D :-D
Odpovědět
consti: bohužel tuto možnost nemáme, to víš, že jsem se ptala a dost mě to trápí, že je dáme do cizího prostředí, sice na den, ale mladší fena je závislák první kategorie, tuším, že si přijedu pro nešťastný ublížený uzlíček :-( . Na svatbu se těším děsně moc a nejradši bych je měla vedle sebe i na obřadu, ale bohužel....
Odpovědět
Profilova fotka
jasně, to byl jen návrh, bohužel hotely v Praze neznám ;-) .Snad ti někdo poradí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jindri: jestli myslíš ten hotel mezi Plzeňskou a Podbělohorskou,tak o tom jsme taky uvažovali,ale máma se tam jela podívat a hodně se jí to nelíbilo,takže jsme to zavrhli,dýchá tam socialismus :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V tomto hotelu jsem byla v lednu na svatebni hostine a moct se mi to tam libilo,jak co se tyce interieru ktery jim tam vytvorili,ale hlavne jidlo bylo moc dobre :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tady je jedna fotka: http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Profilova fotka
do sporthotelu jsem chodila nekolik let na obedy, vyborne tam vari, personal je uzasny a pan "hotelier" pro vas udela co vam na ocich uvidi. navic mam dojem, ze nabizi virivku se sampusem ;-) ma super vybaveni na rauty a svatby, nechal si na to usit ubrusy a mam pocit ze i oblecky na zidle. Nenechte se odradit zevnejskem, s tim toho moc nenadelaji :o(, ve vnitr je to uplne jine. navic se tam da hrat tenis, doporucuju
Odpovědět
Profilova fotka
Jojo vyrivku stale nabizi,alespon v lednu tomu tak bylo:-)
Odpovědět
Profilova fotka
to vypadá vážně dobře,asi se tam zajedu podívat osobně! možná změníme názor :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jindri: jinak kdyby byl ten psí hotel poblíž,taky by se nám to hodilo,budoucí tchýně má chov pudlů....a taky asi řeší, kam s nimi
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
.... taky jsem slyšela chválu na tamní kuchyni, vířivka je stále v nabídce a nenechala bych se odradit vnějškem, je to v hezkém prostředí a vnitřek hotelu je také pěkný. Tak snad jsme dobře vybrali. baboui: dostala jsem kontakt na psí hotel v Hloubětíně, pojedu se tam podívat, co a jak. Nejradši bych to vyřešila ještě jinak, protože celý den budu mít před očima obraz feňule, jak tam nešťastně a nechápavě sedí. Zkusím spíš sehnat někoho, kdo by psy doma vyvenčil. Jak početnou má tchýně smečku? Taková tchýně by se mi líbila :-D
Odpovědět
Článek se načítá
renas: ahoj, Dobřichovice jsou pro nás daleko, budeme pak psy ještě převážet a to by bylo zdržení. Ale děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
jindri: Dobřichovice jsou sice daleko,i když původně jsme hledali hospodu někde tím směrem,takže by to nebylo tak špatný.tchýně má 3 (!) papírový střední pudly a jednoho trpasličího...asi byste si rozuměly,ale já si musím zvykat :-) přece jenom už je to trochu příliš :-D když tak o tom přemýšlím, asi by je stejně nikomu cizímu na hlídání nedala, ale navrhnu jí to..
Odpovědět
Ahoj holky, nevíte jaké mají ceny nápojů ve Sport hotelu? Chceme tam udělat večerní party, ale je nás kolem 80:)
Odpovědět
boleslav660: na webu ho nemají, ale jestli ti to bude stačit a nedostaneš se tam dřív než do konce března, tak ti pak můžu stručně poreferovat.
Odpovědět
jinak jsme přemýšleli, vymýšleli a rozhodli se, že pejsánci budou s náma na obřadu. Koná se venku, svědkyně schytá fenu, svědek psa. Názory jsou na to různé, ale vím, že je to nejlepší řešení.
Odpovědět
Chci si tam domluvit schůzku, tak uvidíme. Mám to naštestí kousek od bytu. Snad se täm dostanu, co nejdřív. Loni jsem byla na svatbě, kde měli taky pejsky a náhodöu to bylo roztomilý a taky byla venku.
Odpovědět
boleslav660: tak doufám, že u nás to bude taky roztomilé :-) a pejskové neprovedou žádnou lumpárnu. Ale jak je znám ...... každopádně ráno před obřadem musím absolvovat vyčerpávající venčení, aby skutečně na obřadu dali pokoj a třeba nekňourali a svědkyně bude mít dostatek dobrůtek a hraček :-D
Odpovědět
Kuchyne je vynikajici, restaurace vypada moc pekne, ale situovani hotelu a pohled z venku nic moc... Jinak je to dobre misto spise pro mensi hostinu. A urcite si tam nezatancite¨solo...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojky, v tomto hotelu jsme měli hostinu a byli jsme nadmíru spokojeni.Nevím jak jiní, ale můžu doporučit. Personál vstřícný, kuchyně výborná. A navíc máte zdarma vířivku a apartmán. Takže si myslím, že jste udělali dobře a nemusíte se bát. Bohužel hotel pro pejsky neporadím. Cateringová firma v Praze MAXISERVICE. Jinak ať se vám to vyveda.
Odpovědět
Profilova fotka
Podle fotogalerie to vypada, ze moc spokojeni nebyli, jak tam meli pred dvema lety tu svatbu.
Odpovědět
ahoj, my jsme měli problém taky s pejsky, jelikož jsme měli svatbu 100 km od domova a tak jsme je měli sebou v hotelu a hlídal nám je personál hotelu, a měli i svůj hotelový pokoj, takže jsme je měli pod kontrolou. zkus se zeptat v hotelu jestli by to šlo.
Odpovědět
ahojky podle jaké fotografie to yvpadá že, nebyli spokojeni??
Odpovědět
Já nejsem z Prahy, takže neporadím ani catering, ani hotel, zato můžu něco přispět ke psům. My máme dva, takové větší, kolem 65 cm v kohoutku a ani mě nenapadlo, že bych je neměla sebou na svatbě. Patří k nám, do naší rodiny, stejně jako já a přítel. Takže budou s náma na obřadu, na hostině taky (dám jim vedle stolu pelíšek) a když pak budou zlobit nebo to na ně bude moc, odvedu je do hotelového pokoje. V každém lepším hotelu nejsou psi problém.
Odpovědět
Teď koukám, že tohle téma už je poněkud staré :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Stasastasa, podle toho popisku v albu. Cituji: "Sporthotel - zprvu velmi solidní, nakonec velmi neférové jednání. Večer celý sál zaplavily vinné mušky - byly všude, na všem a ve všem. Raut - některé objednané pokrmy scházely, jiné nám naopak byly zaúčtovány. Červené víno nebylo celý večer, číšník byl snad ve Sporthotelu poprvé. SPORTHOTEL - VŮBEC NEDOPORUČUJI. "
Odpovědět
No, jak tak na to koukám, tak tohle je taky pěkne staré, tato kritika, dnes je rok 2009 a je tam uplne jiný personál než tam byl v době focení fotek. Jinak my jsme zde meli svatbu a právě naopak, bylo všeho dostatek. To víte, každému se nezavděčíte, kord v dnešní době.
Odpovědět
Jo a jinka právě naopak jsme ušetřili, měli jsme tam diskotéku zadarmo jsou tam na to vybaveni s osvětlením se všim a ušetřili jsme 6000.- za dj. Takže bomba.
Odpovědět
Ahoj všem, my jsem se tam byli včera zeptat....moc se nám líbí možnost neomezeného rautu za určitou částku, že můžeme mít vlastní hudbu, to je také plus...personál je ochotný, restaurace vypadá pěkně..Jediné ale jsou nápoje...cena je vyšší...pivo 10 je za 30 kč....a džusy za 35. Tak se bojím, aby to, co se povede ušetřit na jídle jsme nevrazlili do pití...máme 70 hostů.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?