Svatba ve sklepech Úvaly u Valtic, máte zkušenost?

Mate nekdo zkusenost se svatbou ve sklepech Uvaly? Zajima me, jake maji jidlo, sluzby a zda se tam hostum libilo. Dekuji moc :-)
Odpovědět
Ahoj měla jsem tam svatbu min.rok. A je to nádherný podnik. Od začátku byla s paní provozní bezproblémová domluva na všem. Ihned mi poslala nabídku jídel a kalkulační list. Po mailech mi trpělivě zodpovídala všechny dotazy. V den svatby bylo vše perfektně připraveno (i když den předtím měli ještě jednou svatbu). Obsluha byla výborná a jídlo taky a všem se tam moc líbilo. Hlavně to prostředí to je bezkonkurenční. Celý areál jsme měli pro sebe. Je tam všechno nové a čisté. Konečný účet byl skoro stejný jako předběžná kalkulace takže žádné šoky při placení. Takže za nás můžu vřele doporučit.
Odpovědět
Děkuju moc. Vybirame prave bud Uvaly, nebo Vinarstvi u Kaplicky...obe maji neco a nemuzeme se rozhodnout. V Uvalech se mi moc libi pristup k zakaznikovi, ochota a vstricnost, U Kaplicky zase to prostredi a taky je to podle me trosku vic "slavnostni", Uvaly mi prijdou takovy ponekud "sportovni"... Takze proto sbiram zkusenosti ostatnich, treba nam to pomuze se rozhodnout:) Jeste jednou diky za informace.
Odpovědět
my měli stejný problém. Ale přístup v Úvalech vyhrál. bylo vidět, že opravdu chtějí abychom tam měli svatbu a taky do Úval jsme si mohli přinést své vlastní víno a je to tam menší rodinější takže jsme se tam cítili všichni moc dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoh holky, my budeme mít svatbu v Úvalech příští rok. Dle nabídky se mi zdály nějaké věci dost předražené, ale minulý týden jsem se tam byla podívat a chápu, že vyšší cena odpovídá kvalitě a celému areálu. Fakt nádhera. V životě jsem snad ještě neviděla takový pěkný areál se sklípkama. V den svatby máte areál celý pro sebe,což ve vinařství u Kapličky není.
Odpovědět
To je pravda...to soukromi je dost dulezite. Jen si porad nejak nedovedu predstavit nasich cca 60-70 hostu, ve svatecnich garderobach pri grilovani v te stodole a pri obede na drevenych lavicich s kuzema:) Cenove mi to prijde podobne jako U Kaplicky, rozdil je hlavne ve spuntovnem....a samozrejne taky v tom pristupu.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mně připadnou ty Úvaly levnější. Když jsem viděla kalkulaci u Kapličky na 60 osob, tak jsem málem padla. Tady se to vcelku dá, i když to taky není nejlevnější. Jo, Tak ti, kdo tam budou ubytování, se můžou převléct do něčeho více,co by se tam hodila. Mně se to tam moc líbí, tak dřevěný stoly vůbec neřeším :-)
Odpovědět
ono taky záleží na "stylu svatby". Já nechtěla žádnou organizovanou zábavu jako jsou hry atd. nebo aby se sedělo a hledělo na ženicha a nevěstu. Takže jsem na odpoledne objednala cimbálovku a sedělo se pod pergolou a povídalo a kdo chtěl mohl se projít po okolí takže nám tohle prostředí max vyhovovalo. A taky se tam dají udělat hezké fotky. a drahé se mi to vůbec nezdálo. Korkovné za víno a tvrdý alkohol myslím bylo 90,- a za bečku piva nechtěli nic. A hlavně konečný účet skoro stejný jako kalkulace a to jsme měli nealko neomezené.
Odpovědět
Profilova fotka
Jakože jste tam měli svoje piva?
Odpovědět
jo jo.oni tam mají totiž jen lahvové tak jsme si mohli přivézt svoji bečku.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je bezva, díky za informaci :-)
Odpovědět
@kacirek00101 a můžu se zeptat na kalkulaci v úvalech? počítáme tak s 65-70 svatebčany díky
Odpovědět
Profilova fotka
@vlastovka28 No, tak počítej s 1000 Kč na osobu, možná více o něco nebo o něco méně - záleží,co budete chtít. Ale napiš paní provozní email, pošle Ti základní info s kalkulací. Příjde mi, že v té kalkulaci mají teda ceny dost nasazený, ale podle mě pak,až se to bude domlouvat, tak něco sleví.
Odpovědět
Článek se načítá
Co se tyce te kalkulace, samozrejme je rozdil mezi predbeznou kalkulaci, kdy jen odhadujete kolik lidi, mnozstvi apod, to se pak treba muze lisit, ale pani v Uvalech nam rekla, ze delaji ty kalkulace pomerne presne a vysledna cena za svatbu se pak prilis moc nelisi. Coz je samozrejme pozitivni, ze vite do ceho jdete a kolik to bude stat, na druhou stranu ta castka neni mala. Videla jsem kalkulaci pro cca 70 osob, jidlo, piti, i nejaky nocleh, a bylo to 90-100 tis. Zase zalezi, co si kdo na hostine preje mit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, letos máme také svatbu v Úvalech. Prostředí je tam krásné, mám jen trochu starost s výzdobou těch úzkých stolů s lavicemi přímo ve sklepě, na svatební oběd. Zdá se mi, že se tam snad ani nic nevleze, můžete mi prosím poradit? Jakou výzdobu jste měli Vy? Děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahoj Holky, měla tam některá z Vás letos svatbu? Dík za odpověď..
Odpovědět
@tinulietka: ahojky, jj my. Obrad s naslednou hostinou. A rozhodne bych nemenila :) to misto pri krasnem pocasi ma zkratka sve kouzlo ;)
Odpovědět
@barbados07 a nemáš nějaké fotečky?;)
Odpovědět
@tinulietka zprava ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
ahoj holky, taky premyslim nad uvalama...kdybych vam nekomu dala mail, poslaly by jste nejakou fotecku? byla byc moc vdecna, hlavne z prostredi atd. ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Máme toto místo zarezervováno na příští rok - oproti loňským podmínkám svateb nás překvapilo, že i když máme rezervaci na ubytování na 1 noc (28 tis.Kč/plná kapacita areálu), platí se navíc 20 tis. Kč za pronájem (u všech svateb, kdy není využitá plná kapacita ubytování na 2 dny). Nevím, zda to takto bývá obvyklé, ale cenové podmínky mi příjdou ne zrovna výhodné...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@teri88 Ahoj, pošleš prosím svoje zkušenosti s tímto místem? Také zvažujeme...:-) díky moc
Odpovědět
Ahoj vsem, my budeme mit svatbu tedy v jinym sklepe konkretne Velke Pavlovice sklepy Fr. Lotrinskeho... chtela bych se zeptat, vy co jste uz svatbu meli, jestli mi muzete poslat pro inspiraci do zpravy fotky jak jste meli vyzdobeny sal a stoly... klasicka svatebni vyzdoba se asi nehodi, ze?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?