Svatba ve Frýdku-Místku, Ostravě a okolí, máte tip?

Profilova fotka
Ahoj holky. :-) Chci se zeptat, zda nemáte některá tip na nějaká pěkná místa vhodná pro obřad v okolí Frýdku- Místku či Ostravy? Já jsem vždy chtěla svatbu v kostele, ale přítel po pohřbu dědečka svatbu v kostele nechce a je spíš pro nějakou ,,venkovní" variantu ( např. zámecká zahrada). Pokud máte nějaký dobrý tip, sem s ním :-) Díky moc! :-) Pěkný večer! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj a co park v Místku naproti Lídlu.Nebo park u Ostravice jak je Nová radnice. Pěkně je i na Čeladné. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No co vim, tak se PRY delaji svatby i v zameckem parku ve FM.. Kamaradka se vdavala v Sedlistich na Bezrucove vyhlidce (kopec oprostred poli).. Pekne obrady jsou i v Kunine na zamku, pripadne na Hukvaldech (ale tam neni moznost mokre varianty). Pekne svatby "vse na jednom miste" (obrad i hostina) jsou treba na Ostravici na Sepetne, na Golfu na Celadne (tam to bylo ale trochu mimo nas rozpocet) ale u nas vyhral Resort Horizont v Kuncicch p.O. Uprostred lesa, na upati Ondrejniku, vyhled na Lysou, les za rohem, "jednodussi" hotel hned vedle restaurace, kde skvele vari, cenove dostupne (rozumne), obrad ne terase restaurace s vyhledem na Lysou, zadne prejezdy z obradu na hostinu, takze pro nas znacka ideal :-) Ale zalezi co presne hledate :-)
Odpovědět
A co třeba hrad Hukvaldy, taky se tam dělají svatby :-) nebo třeba Malenovice :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veruspackova Dobrý den, nevím jaké máte datum svatby, ale zkuste Hradec nad Moravicí, který mohu doporučit, Arboretum Nový dvůr, v Beskydech Soláň - hotel Čarták, v Ostravě Třebovický mlýn, Mlýn U Vodíka Slámy v Háji ve Slezsku. Míst je opravdu spousta a každé má své ouzlo. :)
Odpovědět
Profilova fotka
yacht club majak (sobesovice-zermanky) mame tam i obrad venku
Odpovědět
Profilova fotka
My vcera s partnerem vybrali obe mista:) a jsme uneseni... obrad bude na terase hotelu KAM Malenovice - tam to je absolutne prekrasne (pravda je, ze my tam budeme mit nejake ubytovane hosty) a hostina bude v restaurace Pod Borovou - stylova, krasna, nova restaurace, bozsky sal a jidlo. Tohle mohu doporucit za nas:) Hodne stesti v hledani :)!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný je Zámecký park na Hukvaldech, není tam problém s dojezdem a odjezdem auty (jako kdyby to bylo přímo nahoře na hradě) a jako mokrou variantu jsme měli obřadní síň, která v podstatě sousedí s parkem. Ale bylo krásně a venku to bylo super. Akorát, pokud to nebude řešit přes agenturu, tak si musíte sami zajistit židle, stoleček, ozvučení a podobně.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky moc za tipy, holky! :-)
Odpovědět
My mame svatbu na Zamecku v Chalupkach. Misto je to nadherne, da se tam udelat obrad i hostina. Ceny jsou prijatelne, v cene je tolik jidla, ze se to ani nesni, pak vam udelaji slavnostni tabuli, jakou si jen prejete, v cene je taky svatebni dort, novomanzelske apartma, sampanske na pripitek. Cena na osobu vychazi cca 950kc. Neni to moc zname, protoze se zamek nachazi na polske strane, ale my jsme z Bohumina, tak autem jsme tam za 5min :-D jo a mluvi tam cesky :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahojky, prosim Vas, jaka byla svatba v Chalupkach?
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít svatbu v Bartošovicích na zámku s obřadem v zámecké zahradě a hostinou i ubytováním na zámku. Můžeš si donést vlastní jídlo i alkohol a další pití, nebo to nechat vše na nich. Interiér i zahrada jsou moc pěkné a slyšela jsem samou chválu. :-)
Odpovědět
Jsou tu nějaké nevěsty, co měly svatbu v Horizont resortu v Kunčicích? Jak jste byly spokojené?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@plucpes Ja, a byli jsme moc spokojeni :-) Koukni kdyztak do alba, fotky jsou jenom ztama vcetne venkovnich fotek. Nad arealem je jes, louka a i ta cesta :-) Nejake info jsem psala do fora Svatba v Beskydech, jinak se klidne ptej :-) Byli jsme spokojeni i s kvetinarkou z Kuncic. Kdyztak muzu pak dat i reference treba na dorty z Hodonovic, nebo vino z Trojanovic :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, máte tady někdo prosím aktuální fotku Janáčkovy síně ve Frýdlantu? Na netu jsem našla jen jednu...a nevíte, jak to tam chodí? Je tam plno svateb jak na běžícím pásu, nebo je to v pohodě?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?