Svatba ve Fino - club v Brně - máte zkušenost?

Dámy, nemáte některá zkušenost s Fino - clubem v Brně - Modřicích? včera jsme se tam byli s přítelem podívat a docela se nám to místo zamlouvá. Neměla jste tam některá svatbu? Rádi bychom jak obřad, tak hostinu na tom místě....
Odpovědět
Tak pro ty, kdo by náhodou měli stejný dotaz jako já před nějakou dobou:-) Fino club jsme nakonec zvolili a tak napíšu recenzi: Určitě ho doporučuji. Vše bylo perfektní. Paní majitelka je příjemná a ochotná, personál také velice přívětivý a ochotný. Mám bezlepkovou dietu a snad nikde jsem se nesetkala s takovou ochotou a vstřícností. Prostory jsou hezké, lidí tam vleze docela dost (my měli cca 80). Pro hosty je i možnost další zábavy - my měli karaoke, bowling a kulečník. Hlavně jsme si ale pochvalovali docela velký prostor na tancování. Obřad jsme měli ve také Fino clubu - na zahradě - pod rozkvetlou lípou. Na zahradě je i dostatek prostoru a zábavy (houpačky a nějaké prolézačky) pro děti. Co se týče jídla - bylo vynikající (však zkuste zajít na večeři a uvidíte sami). Takže za mě určitě tohle místo, už i trošku lituji, že je konec a že už je to za námi, protože jsme byli opravdu nadšení :-)
Odpovědět
Děkuji za příspěvek, na Fino club jsem hledala recenze a bohužel nikde nic :-( Chystám se tam zajít na zkušební večeři nebo oběd a podle toho se rozhodnout. Myslíš, že by byli schopni zde opect i sele??
Odpovědět
@vyskovandapisics muzu se zeptat kde jste se po obradu fotili, takove ty svatebni fotky. Dekuji Sabina
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
@vyskovandapisics Dobry den, muzu se zeptat, jaky jste mela cca rozpocet pro tech cca 80 lidi? Kolik to tam vyslo asi na osobu? Dekuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ve Fino clubu jsme realizovali jednu svatbu a nevěsta byla moc spokojená a i nám se tam výzdoba skvěle realizovala, vyšli nám ve všem maximálně vstříc.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Ahoj. Tento víkend jsme měli svatbu ve Fino-Clubu v Modřicích a byla jedním slovem ÚŽASNÁ, ne perfektní ale úžasná. Měli jsme tam obřad, hostinu i raut a jediný co bylo slabší, byl obřad, ale určitě ne díky Finu, ale spíš matrikářka nic nezorganizovala, takže lituji, že jsem na obřad nevzala koordinátorku. Obsluha celý den usměvavá, svižná, naprosto profesionální. Jídlo vážně vynikající. Ve všem, ale opravdu ve všem nám vyšli vstříc. Jsem moc ráda, že jsme se rozhodli pro tento penzion, znovu bych udělala stejný rozhodnutí. Fotili jsme se na kolejích a na hřišti, které sousedí s penzionem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@barussska1 Ahoj, mohla bys mi prosím napsat jak jste to měli ve Fino clubu s jídlem? například pokud jste měli večerní raut, tak co se na rautu podávalo?? A jaký byl rozpočet za jídlo na osobu? moc děkuji, taky by mě zajímalo, jestli toho jídla bylo dost, jsme hodně žravá rodina a bojím se, aby nebylo jídla málo. Doplnují ho průběžně během večera?? Díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@milir Ahoj, s jídlem i obsluhou jsme byli maximálně spokojení. Na rautu bylo 50 lidí, začínal v šest a měli jsme: kuřecí řízečky 50g + vepřové řízečky 50g ( 60 + 60) 4 kg bramborový salát bez majonézy Vepřová kýta na grilu cca 13 kg Pečená krůta s mandlovou nádivkou (5 kg asi) 4 kg Grilovaná zelenina 1,5 kg Tzatziky 3 kg zelenina na mísu 70 ks pečivo chléb + cereálné doplňovat postupně odpol. a večer 2 ks Sýrová mísa 1 ks obložená mísa - mix uzeniny a sýry 20 gulášová polévka o půlnoci 2 kg Hroznové víno 70 minichlebíčky pro hosty (před obřadem 20x 2ks,odpol.20x2ks, večer 30x2ks. Za tohle všechno jsme platili 24800, takže 496/osoba. A více jak třetina nám zbyla (skoro půlka). A taky jsme žravá rodina (někteří jsou až trapní). Kdybych to dělala znovu tak toho objednám daleko míň. Jediný co se snědlo a nezbylo byli tzatziky, hroznový víno a obložená mísa mix. Na začátek rautu vychastali řízky, saláty, obložený mísy atd. Kýta se dělala postupně, jak odřezávali a krůtu přinesli asi na osmou, polívka byla o půlnoci. O nic jsem se nemusela starat. Vše dělali automaticky a hlavně s úsměvěm celou dobu. A to jsme tam byli už od ráno od devíti a šli spát asi ve čtyři. Kdyby tě ještě něco zajímalo tak dej vědět.
Odpovědět
tak my tam měli svatbu loni v září a jídelníček úplně jiný než barusska1 nademou. Záleží co si domluvíš, paní majitelka má zkušenosti, spoustu věcí doporučila a nebo řekla, že to je nesmysl. Byli velmi vstřícní. Nám ještě zbylo jídlo a vezli jsem si ho domů, ale nijak moc, proste druhy den na obed :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Chtela bych se zeptat, kde jste potom po obradu fotili svatebni fotky? Dekuju
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@jensen Zdraviím, mohu se zeptat kolik jste měli hostů a na kolik Vás tam svatba cca vyšla? :)
Odpovědět
@teribee muzes... cca 30 hostu a cca 50 tis., ale bylo v tom vse, jidlo, alkohol, nealko piti + dzbany s vodou, cokoladova fontana, korkovny, poplatek za vyzdobu a pujceni potahu na zidle, poplatek za pronajem.....
Odpovědět
Článek se načítá
@teribee Pokud budeš chtít, poslala bych ti naši kalkulaci.
Odpovědět
Profilova fotka
@lili1807 jee mohla bych poprosit o tu kalkulaci? Uvažujeme o tomto miste. Děkuji ☺
Odpovědět
@lili1807 mohla bych taky prosim kalkulaci? Jdeme tam ve ctvrtek na schuzku, tak abych mela alespon mensi predstavu, s cim pocitat:-) Moc dekuji. Jana
Odpovědět
@lili1807 ahoj, mohla bych taky poprosit o kalkulaci? Dekuji. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Já bych taky ráda kalkulaci prosím :) posílala jsem i hujer zprávu :-)
Odpovědět
@lili1807 Prosím o kalkulaci. Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?