Svatba ve Family hotelu Okoř. Máte zkušenost?

Někdo nějaké zkušenosti?:-)
Odpovědět
1
2
12
Profilova fotka
Byla jsem tam sice jen na kaficko, ale pusobi to na me suprove, a osbluha byla velice mila a prijemna. Chceme tam stravit svatebni noc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také jsme se tam ptali na hostinu a moc se nám nelíbil přístup. Pán který nás prováděl po hotelu nám řekl, že nám udělá cenovou kalkulaci když mu potvrdíme závaznou objednávku, což mi přijde takové proč by se snažil když nemá jisté že tam budeme :-( . Ale jinak prostředí a ostatní obsluha příjemná. Ale už to bylo před rokem, třeba je to tam ted lepší ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja tam planuju celou svatbu :-) Slysela jsem ruzne zvesti, ale zatim me nic neodradilo. Mame uz zamluveny termin :-)
Odpovědět
Profilova fotka
topice - asi se neco zmenilo, nam pan poslal ceny predem... jsou velmi ochotni, doufam, ze to tak vydrzi i nadale
Odpovědět
to je skvělý, taky jsem tam párkrár byla...krásný interiér, milá obsluha...a vyřizovali jste vše osobně? na kolik lidí? oběd i raut? nuuna: a cenu už taky víš? uvažuju o tom taky:) když už budeme dole:))
Odpovědět
Ahoj holky, ja jsem tam byla loni kamaradce na svatbe a bylo to uzasne. Ona tam mela uplne vse, vcetne obradu a nemelo to chybu. Prostredi bylo uzasne, jidlo skvostne a obsluha mila. Vim, ze to tam dekorovala nejaka agentura a ta tam mela i koordinatorky pres cely den. Takze i kdyz byla kamaradka schovana a pripravovala se, o nas o vsechny bylo bezvadne postarano a skvele jsme si to uzili. Vecerni kalba byla taky moc bezva. Asi bych se nebala, ackoliv nutno podotknout, ze me tedy jeho pristup, dle toho co pises, zarazi. Urcite se s nim ale zkus domluvit, treba ty pak vyjde vstric s cenou (resp.upravi menu dle financi). Asi toho maji hodne, tak to zas tak nemusi resit. Vim, ze jsem se tam s partnerem chteli jet podivat na vikend pak nekdy a meli porad plno (porad nejake akce). Takze asi proto to tak neresi.
Odpovědět
Profilova fotka
gapm: Ja s ena cenu ptala jeste loni, je mozny ze zdrazili. Ale cena na apartman s kontinentalni snidani byla 2.300,-
Odpovědět
Ahoj všem, přidávám se do diskuze ze svými zkušenostmi - máme v hotelu Okoř zamluvený termín v červnu, jednání a přístup senzační, ceny taky ok, budeme tam mít vše od obřadu až po svatební noc a snídani :-) Zálohu jsme platili až po prostudování cen, vše bude připraveno ze strany hotelu, skoro o nic se nemusíme starat. Část mé rodiny je z daleka, takže oceňujeme především možnost přespání. Doporučuji!
Odpovědět
Profilova fotka
No, holky, jsem na to zvedava. Prave zvazujeme, ze obedove menu vypustime, udelame to cele az odpoledne a bude rovnou vecerni raut (aby ti rautisti, co prijdou na obrad nemuseli pres obed nekde 2 hodinky cekat)... Jinak urcite zdrazili. My jsme koukali na ceny co maji na netu (zrejme jeste neaktualizovane) a lisily se pomerne hodne proti tomu, co poslal v nabidce (napr. lahev sektu o 100 korun drazsi - stejna znacka i druh). To novomanzelske apartma zdrazilo jen o 200... uz se tesíííím :-D
Odpovědět
Ahoj holky, to jsem ráda, že jsem našla tuhle diskuzi, doufám, že časem přibudou další zkušenosti. Také se tam chceme jet podívat. Kdyby někdo měl rozpočet pro cca 50 lidí, sem s ním ; ) Víte někdo, jestli mají pěknou místnost pro pořádání obřadu, když je ošklivo? Co matrika? Jsou na Okoři ochotní? Všem hodně štěstí a ať se svatba povede : )
Odpovědět
Také uvažuji o Okoři, bydlíme blízko a nic pěkného v okolí neznám.
Odpovědět
Ahoj holky, také se přidávám k Vám. Máme svatbu ve Family hotel Okoř v červenci se vším všudy, takže i s obřadem ;-) Zatím máme zaplacenou zálohu za rezervaci termínu,jinak zatím toho mnoho neřešíme. Co se týče matriky mám pro Lukavu asi ne zcela pozitivní zprávu. Dámy z matriky z Velkých Přílep odmítají oddávat v tomto objektu (údajně kvůli nedůstojnosti, čemuž nerozumím - zahrada je nádherná), takže nakonec máme sňatěk zde, ale bude církevní. Jinak to bohužel nejde. Nebo se vzít na jiném místě a to jsme nechtěli. Co se týče rozpočtu tak cena za osobu klasické menu na oběd , nějaký překrm, knedlíčková plévka a svíčková je myslím 550 a večerní raut od 550 - 750 na osobu dle výběru. Takže se to dá celkem lehce spočítat.Výhodou je možnost donesení valstního alkoholu a vína s tím, že za nalko musí být utracena na baru určitá suma, aby se neúčtovalo špuntovné (myslím že asi 6000,-) Také cena vody a některého nelka je zlevněna. Ale zdá se mi, že co se týček podmínek tak v tom i já zcela nemám jasno, pán občas tak trochu mlží, tak doufám že všechno vyjde.
Odpovědět
Článek se načítá
zajdaa: dik za info, matriky jsou problem asi vsude. Na Trebotove, kde je moc pekna tvrz, oddavaji pouze prvni patek v mesici...my se chceme brat v sobotu a cirkevni snatek moc nechceme. Nechapu, proc se matrikarkam to misto nezda dost dustojne. Takova nadherna zahrada, ch jo. Preji mnoho stesti a pevne nervy pri zarizovani vsem budoucim nevestam ; )
Odpovědět
lukava: jeďte se tam určitě podívat, dejte oběd, nasajete atmosféru, vše vám ukážou - zahradu i sál a pokoje...jen vím, že nám říkali, že hostina max. pro 30 lidí...tak tě asi zklamu:( oddává tam pan Makovička, jedná se sice o církevní sňatek, ale není to úplně klasický církevní obřad, spíš hodně napasovaný na pár:) ale na matriku musíš do Velkých Přílep /viz zajdaa/, přečti si o něm tady příspěvky... ale určitě dej vědět, jak jste se rozhodli:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak já co vím a znám, tak paní z matriky je ochotná a oddává tam bud starostka z Přílep nebo zástup p. Říha a ten nemá chybu, zatím sem neslyšela že by v tom byl nějaký problém :-( Sama osobně p. matrikářku znám a super domluva byla i ntenkrát ... Uvidíte , každopádně pár let už uplynulo tak nevím jak ted ale jednáním je stejná :-)
Odpovědět
ne, v hotelu oddává pouze pan Makovička...ty asi mluvíš o hradu Okoři a my o zahradě v hotelu:)))
Odpovědět
Ahoj, s oddávajícím jsme měli taky problém, podařilo se nám najít "církev" - společenství, nebo co to je UNITARIA a oni dělají obřady tak, jak si to člověk vymyslí a právě jeden z nich už oddával i va Family hotelu. Oddávající najdete na http://www.unitaria.cz/organizace/duc... Budeme mít teprve první schůzku s p.Svojanským, takže pak poreferuju, jaký to bylo :-)
Odpovědět
A ještě k cenám - my tam budeme mít 11.9. 2010 obřad a pak raut pro všechny hosty - cca 100, takže jsme vyjednávali o ceně a dostali jsme se na 390Kč za porci na osobu. Tuhle nabídku nám poslal až po té, co jsme za majitelem byli podruhé, abychom se domluvili na podorbnostech. Je celkem přístupný všemu, takže doporučuju vyjednávat :-)
Odpovědět
ZOOT: taky jsme zrušili oběd s rodičema - jednak oni o to úplně nestáli a druhak nám připadalo hloupý dělat oslavu s kamarádama až jindy, takže budeme mít obřad ve tři, cca ve čtyři dotrt se všema, pak pošleme domů děti z našich skautských oddílů a bude následovat koncert skupiny kamarádů a raut... máme tam naplánovanou i svatební noc v apartmá. Chtěli jsme pouštět lampiony štěstí, ale přítel se bojí, abychom tím neudělali nějakej malér, když je to tak blízko letiště... nemáte s tím někdo zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
ksirka: na lampionech pisou, ze se nesmi vypoustet v okruhu asi 30km od mezinarodniho letiste - to by ho ale v Praze nesmel vypustit vubec nikdo :-D Takze my to asi porusime, a dva tri vypustime ...Sice budeme dal od letiste - u Vysehradu, ale do tech 30km se vejdeme urcite :-D :-p
Odpovědět
nuuna: tak mi pak musíš dát vědět, jak to dopadlo :-) táta taky říkal, že to osvětlení Prahy je oproti pár lampionům prkotina... mě ještě napadla varianta vodních lampionů - je tam přeci rybník, ale zase nevim, jestli není soukromej a jestli bychom ho tím nezaneřádili...
Odpovědět
Budete si tam zařizovat nějakou výzdobu? Kubánek nám řekl, že výzdobu si zařizují snoubenci sami, ale já na to nejsem moc talent, takže netuším co by se tam hodilo... taky jsem se s ním vůbec nebavila o tom, jaké tam budou stoly/ ubrusy..... víte o tom něco?
Odpovědět
Profilova fotka
ksirka: je pravda, ze netusim, jak se ty plovouci lapmpiony potom dostavaji z prostredku rybnika :-N :-D Jinak ty letajici lampiony - podle me nejde ani tak o ty svetylka uvnitr, to mi prijde jako mensi problem, ale spis si myslim, ze je to kvuli tomu, ze ty lampiony dokazi vystoupat zrejme az do letove vysky, ve ktere se leta prave v okruhu 30km od mezinarodniho letiste... A nasat lampion do turbiny asi neni nic moc :-N :-D jinak ty svetylka si myslim, ze nevadi...
Odpovědět
ahoj,my taky chceme létající a asi i plovoucí lampiony a tato překážka mne zatím nenapadla. Ale asi to taky porušíme ;-) Co se týče výzdoby, tak já si jí budu dělat sama, nakoupím nejaké věci a doma se vyřádím. Ubrusy bílé, poku chceš dají to na ně svíčky, levanduli a okvětní lístky. Ale mne by se to barveně třískalo, takže si to udělám dle sebe.My už jsme měli schůzku s panem Makovičkou a musím říct, že super. Můj přítel si s ním povídal hodinu a to on je absolutní odpůrce církve a všeho kolem. Takže opravdu milé překvapení 8-) Můžu se vás holky zeptat na termín svatby? My máme 24.7.2010. ksirka: tak s vyjednáváním jsi mne překvapila. Jak tam narvete 100 hostů? to je mi záhada :-o Mluvili jste s majitelem, nebo s provozním panem Kubánkem?
Odpovědět
zajda: o výzdobě nemám tušení. Přítel je už ted trochu nervozní, že si to "necháváme zařizovat" v hotelu - původní plán byl raut na zahradě (ale nevlastníme zahradu :-) takže to nešlo). Takže se obávám, že další "blbinka" typu výzdoba by ho úplně nepotěšila... ještě nemám šaty a ani se mi nechce volit jednu barvu svatby - kdyby, tak půjdu do fialový nebo růžový, takže levandule vyhovuje :-) ale na to asi dojde až později během prázdnin... Mluvili jsme s Kubánkem a říkal, že už tam měli 120 lidí, což je naše maximu, tak spoléhám na to, že se tam vejít musí. Budou to hlavně děti ze skauta, ty jsou menší :-) tak se snad vlezem. Po dortu ale odejdou a na večerní raut a koncert zůstane už "jen" 60 lidí... Makovičku ti závidím, našla jsem si ho nagooglu a líbí se mi už jen od pohledu! My budeme mít schůzku s oddávajícím až 17.5. je to Petr Samojský od Unitářů - tváří se mile, neměla by to být klasická církev, ke které máme s přítelem oba trochu odpor (omlouvám se věřícím). Termín máme 11.9.2010, myslim, že jsme z téhle naší skupiny poslední. Těším se, až budete moct poreferovat, jaké to bylo :-)
Odpovědět
Ahoj holky, tak jsem opět zavítala do této diskuze - koukám, že jste se hezky rozepsaly :-) Nám už se to pomalu ale jistě blíží. Jinak co se týče pana Makovičky, měli jsme s ním minulý týden schůzku a jsme z něj nadšení. Přítel odpůrce církve, který nechtěl o církevním sňatku ani slyšet, si s panem Makovičkou hezky popovídal (a skončili dokonce až u golfu a Woodse) a byl z něj nadšený. Moc se těšíme na obřad. Co se týše výzdoby, vše necháváme dělat u paní floristky nedalo v Úněticích, udělá nám malé květináčky na stoly, které pak rozdáme maminkám, tetičkám apod. Doporučuji si řící v hotelu, aby vám na stůl dali bílé ubrusy. Prý na jedné svatbě použili nějaké se vzorem, které pak neladily se svatební výzdobou. My budeme mít na oběd 30 lidí a na odpolední raut cca 45, takže se v pohodě vejdeme, ale 120 lidí si tam nedovedu představit :-)
Odpovědět
Ahoj holky, táta by chtěl na večerní raut čokoládovou fontánu. Napsala jsem to Kubánkovi a ten mi odpověděl, že z půjčovny mu nabídli pronájem fontány na den za 4500Kč, což mi připadá neuvěřitelně moc. Na internetu jsem pak našla pronájem na tři hodiny za 2990Kč, což je ještě horší. Máte někdo nějaký typ? budete tam fontánu mít???
Odpovědět
Holky chtěla jsem se zeptat, která budete spát v hotelu. Dříve nám nabídli svatební apartmá za 1800,- na noc a nyní je najednou cena za 2500 :-( Nechápu. Chci se jen zeptat, jak to máte vy, zda se ceny nemění třeba dle sympatie či málady.. Předpokládám, že pronájem sálu a zahrady jste také platili což je celkem 8000,-. ksirka. tu cenu 390 za raut jste usmlouvali z těch základních 550? Nebo jste chtěli ten o víc chodech , který je dražší? myslím že pak je tam za 650 a pak ještě za 750.Taktéž mluvil o nějaké slevě na nealko + možnost přinést si vlastní alkohol v momentě kdy tam utratíme alepsoň 35 000 což utratíme :-x tak se jen ptám jaká dohoda je jinde.
Odpovědět
Zajdaa: nám poslal tenhle ceník: Cena za pronájem zahrady je 5.000,- Kč za den a cena za pronájem sálu činí 5.000,- Kč za den. Uvedené ceny jsou platné pouze při současném pronájmu sálu i zahrady. Pro novomanžele nabízíme svatební apartmá za cenu 2.500,- Kč / noc včetně kontinentální snídaně. Celková kapacita hotelu je 10 pokojů. Ceny za pokoj včetně kontinentální snídaně jsou: 1.800,- Kč/noc - dvoulůžkový, 1.600,- Kč/noc - jednolůžkový, 500,- Kč/noc - přistýlka. Takže možná došlo jen k nedorozumění - normální pokoj je za 1800, ale svatební apartmá je za 2500... Vy platíte za sál a zahradu jen 8000? Cenu rautu jsme usmlouvali při osobní schůzce - řekli jsme, že budeme mít až na raut až 100 hostů a tím pádem jsou to pro nás astronomické částky, takže jestli to může snížit, tak řekl, že nám pošle nabídku na raut dle našich představ - jak cenových tak jídla. Taky jsme totiž chtěli obyčejnější jídla - nakonec máme tohle: Studené předkrmy na mísách 150 g na osobu: Uzený losos s medovo-hořčičnou omáčkou Grilovaná zelenina marinovaná v panenském olivovém oleji Uzeniny České sýry podávané s třemi druhy džemů a ovocem Řízečky z kuřecích prsíček Pochoutky z Grilu 200 g na osobu: Kuřecí prsa marinovaná tymiánem Vepřová krkovice marinovaná česnekem a rozmarýnem Vepřová kotleta „Texas“ v BBQ koření Norimberské klobásy Norský losos nakládaný v kopru Grilovaná zelenina Saláty 100 g na osobu: Špenátovo- rucolový salát se sušenýma rajčaty a kaparovo-česnekovým dresinkem Sherry rajčata s mozzarelinami a bazalkovým pestem César salát krutónem, křepelčím vejcem a parmazánovým zipsem Teplý bufet, polévky, přílohy: Vídeňský guláš Opékaný brambor s rozmarýnem Dezerty: Čerstvé ovoce Cena za osobu 380,- Kč V tomhle množství lidí taky sliboval 50% slevu na vodu (kdo jí bude pít nevím...) a cca 10% na džusy. A prý si můžeme donést vlastní vína aniž bychom museli platit korkovné. Tvrdý alkohol tam nechceme, takže ten si zájemci budou moct koupit sami dole na baru. Sleva sen nebo tam - stejně to bude pálka jak hrom! Ale svatbu máme jenom jednu...
Odpovědět
Ahoj holky, co se týče těch pokojů, ceny souhlasí, jak píše ksirka. My bereme všech 10 pokojů včetně apartmánu. Dohodli jsme se na menší slevě za pokoje a nebudeme muset platit přistýlky. Ksirka: u toho rautu - pokud budete mít tolik lidí, tak si myslím, že sleva je na místě, uděláte tam už tak velkou útratu, takže pokud se vám to podařilo usmlouvat, tím líp :-) Jinak ceny souhlasí dle jejich předložené nabídky. Ještě k té čokoládové fontáně - ceny nevím, ale hodně holek tady na beremese.cz píše, že když měly fontánu na hostině, byl z toho hrozný bordel :-|
Odpovědět
1
2
12
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?