Svatba v zámku Krč a hotelu st. Havla

Profilova fotka
Prosím, máte někdo zkušenosti s tímto hotelem ? Nepochopila jsem, jestli zámek Krč = hotel st. Havel. Měl jste tam někdo obřad a hostinu ? Prosím napište :-)
Odpovědět
ahojec, tak je to to samé a my tak svatbu chystáme v červnu. Budeme zde mít obřad i raut až do noci a my svatební apartma :-) Co bys potřebovala vědět?
Odpovědět
Profilova fotka
Potřebovala bych vědět, kolik se platí za pronájem kaple. Psali mi dva e-maily a jeden tvrdil, že 12 000,-, druhý že 5 000,-. Pro kolik to máte lidí ? Máte předběžnou kalkulaci ? Nevim, jestli to nevyjde moc draho. Nás bude tak 30. Taky bych tam chtěla mít obřad a potom raut.... :-)
Odpovědět
Tak nám manažer řekl myslím 5000 nebo hodně okolo. Budeme mít 70-75 lidí s tím, že jsme chtěli max 1000 korun na hlavu za jídlo a pití (nealko+víno, pivo) takže celkem 80 000 včetně obřadu, oddávajícího (budeme mít reverenda, netrefili jsme se do termínu matriky) a novoman. apartma. Je v tom i červený koberec a welcome drink -šampus. Přesněji to zatím nemáme, ale v rautu bude i uzený losos, udělají grilování masa...docela se snaží. Asi by to šlo i levněji, protože přítel plácnul ten litr na osobu a oni se toho hned chytli, takže je to na Vás. Jo a máme to bez oběda...jen pro info. Obřad a hned raut tak od tří hodin :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za odpověď. Nevím,jestli jde udělat s nimi přibližnou kalkulaci a potom se až rozhodnout jestli jo... :-| Těžko se rozhodovat předem, když nevím na kolik to vyjde a taky, jak s námi budou jednat.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych chtěla jen raut ( ne oběd ) a grilování :-)
Odpovědět
myslím, že to nebude problém. Jen bych to nechala po Vánocích, protože manažer, který to zařizuje má teď prý práce nad hlavu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamaradka tam mela svatbu a bylo to tam moc krasne, mela to v lete, krasne se dalo sedet na zahrade + terase. Velice ochotny personal, moc se mi to libilo.
Odpovědět
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
marcela06: to je taaaak prijemny to slyset :-) a nevis, kdo jim vedl obrad?zda nekdo z matriky nebo reverend?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
my tam take meli mit svatbu,ale zruslili jsme rezervaci, pristup manazera byl totalne nerpofesionalni, porad nemel cas a zajem o zakazniky( a to jsme meli hoodne velky rozpocet)..take jsme se na recepci dozvedeli , ze maji financni problemy..tedy by nas urcite natahli na jidle a piti..take je tam porad liduprazdno (nemaji odbyt jidla a podle me to musi byt castio stare)a i kdyz okoli je pekne a urcite budou hezke fotky, vnitrek pusobi trochu omsele a zatuchle..mam tedy velice spatne zkusenosti..a take mi prijde divny ze kdyz je to tak kransy zamek, v praze skoro jediny, priznive ceny, kransy park , romantika a tak..proc tam neni svatbama narvano jako jinde?? nikde na netu jsem se nedocetla reference od nevest nebo fotky z hostiny a tak..a to pro me take bylo spatne znameni..byt vama to zvazim
Odpovědět
Profilova fotka
byli jsme se tam podivat, na kaficko a vodicku stalo nas to desny prachy :-) pak nas cisnik provedl kde jsou svatby hostina atd venku zrovna upravujou zahradu takze nic moc pohled a pak me dorazil projizdejici vlak..... desnej hukot a z dru strany dalnice tak jsme to vzdaly :-|
Odpovědět
Tak mám chuť se krátce podělit se svatebními dojmy ohledně st. havel. Vše bylo naprosto ideální-obřad, raut do noci, obsluha, apartmá i se snídaní do postele. Všem se líbilo a peníze, které jsme zde nechali byli vzhledem k velikosti rautu úplně v poho-spíš bychom jinde dostali méně, takže vřele doporučuji. Pokud máte obřad uvnitř, tzn. v kapli a dobře se bavíte-i na venkovní terase, nějaký vlak či dálnice Vám vůbec nic neříkají. Takže vřele doporučuju! A jinak teď zámek hostil tři dny po sobě svatby,jinak se zde koná spousta firemních akcí :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
To jsem rada ze ctu i pozitivni nazor, chystame tam svatbu na kveten 09 ale zatim jsme se tam nebyli podivat ( zijeme v zahranici), nasla jsem to na internetu a moc se mi to libi, tak snad to dobre dopadne =-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se tam taky byli podívat. Paní manažerka nás tam provedla a pak s námi poseděla venku, sepsala si veškeré naše požadavky a slíbila nám poslat předběžnou kalkulaci, ale už se neozvala. :-| Ani nám to moc nevadilo, protože nás dokonale odradily ceny pronájmu - kaple k obřadu Kč 12.000,- bez květinové výzdoby, restaurace na hostinu taky Kč 12.000,-, venkovní terasa Kč 8.000,- a novomanželské apartmá asi za Kč 5.000,- (takhle nějak nám to tam řekli)
Odpovědět
Profilova fotka
Rada bych informovala o prubehu nasich jednani s hotelem St. Havel. Musim rict ze u nas je zatim vse v poradku, pan manager je velice ochotny a vstricny a to vse resime pouze po e mailu!!! :-N Zatim nic neni problem. Zbyva nam jen podivat se tam osobne a pokud to vypada jak rika lednacek, nestoji nic v ceste. Pravdou je ze pronajem tam neco stoji a ze vetsina jinnych hotelu nabizi pri poradani hostiny novomanzelske apartma zdarma, nebo neuctuji pronajem. Priznam se ze to nas taky trochu drazdi :-( . Jinak se jim zatim neda nic vytknou. Jestli se pro ne rozhodneme, tak budu informovat o prubehu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to u nas to bohuzel nedopadlo :-( Nechci tu zamek hanit, protoze si myslim, ze je to o pocitech a ten nas dobry nebyl. Musim rict, ze na schuzku jsme jeli uz negativne naladeni, jelikoz nam mesic nikdo neodpovedel na ,mail, kde jsem zadala o osobni schuzku. Az po telefonu s prijemnou a vstricnou pani provozni, ktera pana managera sehnala se tu schuzku konecne podarilo domluvit.(pan manager byl nemocny a pak mu nase posta padala do spamu)Zamek je to zvenci krasny, faktem je,ze nabytek v sale byl zniceny, ale dekorace by to zachranila, jen se mi nelibilo, ze se plati i potahy za zidle kus 100kc,to si myslim, ze kdo nabizi svatebni hostiny, mel by mit vybaveni, nebo alespon zidle ktere neni potreba zakryt potahem. Pan manager sice sliboval vse perfekni vcetne krasneho pocasi. . .,ale ten spravny dojem to na nas neudelalo. Take jsme cekali nejakou financni nabidku, ale to pry az jak velky bude teda ten nas konecny rozpocet. Nam prislo nelogicke platit pronajem 15 000 za sal, kdyz zde minime zaplatime za oslavu kolem 90tis. + ubytovani asi 30hostu na nekolik dni, ale to je pry cena toho, ze chcete slavit na zamku. Tak teda zamek nebude, je mi to lito, byl to muj sen, ale nevyhovovalo nam vice veci. Bude normalni veliky hotel, bez zahrady ale s fantastickou managerkou, ktera nas doslova pritahla svoji profesionalitou, vymyslela spousta skvelych napadu, a dala nam nabidku, ktera se neda odmitnout, za stejny rozpocet nabidla mnohem vice, mame proste pocit, ze to jsou dobre investovane penize.
Odpovědět
Radi bychom meli tady svatbu v zari, mam zatim ale popravde velmi rozpacite pocity stejne jako prispevky v teto diskusi: samo misto je krasne, bohuzel koleje z jedne strany, jizni spojka z druhe a odporne nadrazi a skladka na prijezdove ceste nic moc, se nemuzu rozhodnout, nakolik mi to vadi a jestli se pres to dokazu prenest. S panem manazerem jsem se setkala jednou a nedal mi pocitit, ze mam pro nej cenu (coz me mirne prekvapilo pri 100 hostech a polovine z nich ubytovanych..) Kdyz jsem chtela schuzku o vikendu, aby to zvladl i zenich pracujici v zahranici, tak se tvaril hrozne zaneprazdnen (ma 10 schuzek, 20 schuzek.. je hrooozne hrooozne busy) Ocicka mu blikala, kdyz jsem rikala cenu, kterou jsme ochotni utratit. Mate nekdo nejaky tipy jak na nej? Radi bychom to zvladli max za 1000/osoba raut a piti (nealko+pivo, vino). Podarilo se nekomu vysmlouvat mene? Nabizi flexibilitu a kombinace jidel a pozadavku dle nasich prani, ale otevreny zpusob, jak se k cene dostat a co za ni, nenabidl. Kdyz bychom raut otevreli kolem 4 odpoledne, je jidla dostatek do vecera? Nemam odhad na misto, az tak velke mi to neprislo, tvrdil mi, ze delaji akce i pro 400 lidi, vejde se 100 pohodlne dovnitr v pripade, ze by prselo? Hledani mista me docela vycerpava, nevim ale, jestli se toto vyplati, i pres momentalni katarzi..
Odpovědět
Profilova fotka
Darebka: uprime receno si tedy ani v nejlepsi neumim predstavit ze tam date 100osob, co kdyz bude prset? Me jednani p. managera odradilo. Pokud mi nekdo neni schopen podat konkretni info o cene atd, s tim , ze vsechno umim a zaridim. Zkus se jeste rozhlednou a porovnavej, to je nejlepsi. Najit misto je narocne, ale az to bude to prave poznas to. :-) hodne stesti pri hledani.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Damy, mate niektora aktualne informacie / skusenosti (pozitivne, negativne) so Chateau, resp. vyhody/nevyhody tohto miesta? Viete poradit, ake napoje ste si mohli doneist, resp. ci si mozme doniest vlastne kosielky na stolicky, alebo ci sa s nimi da dohodnut na nizsej cene za ne??
Odpovědět
Profilova fotka
My zde máme svatbu tento rok v červnu. Výhodou je, že je všechno pohromadě a je to tam opravdu krásné. Donést si nemůžeš nic, jedině za korkovné 6tis. Kč. Jedinou nevýhodou tohoto místa je již zmiňovaný pan manager, ale nám to za ty nervy stojí, je opravdu velký obchodník. Potahy na židličky budu mít svoje, to problém není.
Odpovědět
beruska: aj my tam mame svadbu tento rok v cervnu ;) miesto je nadherne, nevyhoda je prave ta cena, ktora by mi az tak nevadila, keby nemame viac ludi..
Odpovědět
Ahoj holky, na Chateau jsem měla svatbu v roce 2010 a mohu všem jen doporučit! 8-) Moc krásné místo, jídlo bylo výborné a cena odpovídající místu. Svatba byla pro 60 lidí , všechny detaily šli bez problémů domluvit s managerem hotelu i o víkendu což nám vyhovovalo, pomáhal i s organizací celé svatby a měl dobré nápady. Je tam romantické prostředí jak uvnitř hotelu tak i v okolí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
karina1: fakt? a kdy přesně v červnu ji máte? my 11.6.2011..konečně jsme se s managerem domluvili na konečném rozpočtu, bylo to teda dost náročné...
Odpovědět
Profilova fotka
Sice nemohu komentovat co se tyce svatby, ale v hotelu jsme s partnerem stravili 2 dny behem kvetna 2010. (romanticky balicek). Prostredi hotelu prijemne, to same jeho personal. Jidlo bylo take vynikajici, polevka od kuchare byla lepsi nez od nasi babicky, a to uz je treba rici.. kdyz nase babicky vari nejlepe ze vsech kucharu. ;-) Co se tyce servisu a domluveni s personalem to je vsak druha vec... Pri prichodu jsme nedostali pripitek, ktery byl soucasti romantickeho balicku. O ten jsem musela pozadat zpetne, v cemz nam bylo vyhoveno. (avsak pani manazerka se ujistovala, jestli jsme si jisti, ze jsme pripitek opravdu na uvitanou nedostali... jako bychom meli duvod si vymyslet... :-( ) Dalsi vec bylo, ze jsme se domluvili s personalem, ze budeme mit snidani na pokoji, nadiktovali jsme jim vecer co si prejeme a rano snidane byla zpozdena (o 20 minut?) protoze personal na recepci "ztratil nasi objednavku na snidani, pry byla na listecku, ktery se "nekam" ztratil", tedy jsme museli snidanovou objednavku nadiktovat znovu, coz vyustilo ve zpozdeni. Take nam neprinesli caj, o ktery jsem pozadala, ten prinesli az po dalsich ccca 25 minutach, potom co jsem znovu volala na recepci, ze caj neprinesli, ac pri doneseni snidane na pokoj slibili ze prinesou. Omluvili se a za 5 minut klepala obsluha s cajem. Takze partner byl jiz po snidani, kdyz mi teprve dorazila konvicka s cajem. (o 25 minut pozde) Dalsi vec byla, ze jsme si objednali zpatecni transfer s pul hodinovou rezervou pred odjezdem autobusu z Florence v Praze. V dany cas rano transfer nebyl pripraveny, personal hotelu se znovu omlouval, ze nevi jak se toto stalo... a narychlo zarizovali transfer novy, ktery prijel do 10-ti minut. Vzhledem k tomu, ze jsme to meli "tak, tak" museli jsme na autobusove nadrazi spechat a dorazili jsme celi uriceni, protoze jsme nechteli zmeskat autobus, ktery jezdi jednou za hodinu. (rodina nas cekala doma na obed) Takze nase dojmy byly velmi sporne. Byly problemy s domluvou, i pres ujistovani, ze je neco zarizene, se nam opakovane stalo, ze tomu tak nebylo (objednavka snidane, caj ktery se zpozdil o 25 minut, transfer ktery nikdy nedorazil a tedy jsme museli spechat na ceste zpet domu abychom stihli spojeni)... Po teto zkusenosti bych tam osobne svatbu mit nechtela, prestoze maji mily personal, prestoze je jidlo vynikajici. Take souhlasim s tou prijezdovou cestou a blizkosti nadrazi. Pouze zadni strana hotelu s parcikem je prezentativni a moc hezka. Prijezdova cesta neni nic moc. Kdyz jsme tam byli my, tak tkousek od prijezdove cesty dokonce bylo i graffitti, ktere bylo "neprehlednutelne". :-) Sporne dojmy tedy. no, nevim jestli jsem Vam pomohla. Mozna se od te doby zmenil management a maji lepsi system, nez ty "listecky s poznamkami", ktere se jim tam ztracely behem naseho pobytu.
Odpovědět
Profilova fotka
oprava - v hotelu jsme byli v kvetnu 2008 ;-)
Odpovědět
@beruska_2010 jee, ja som sa sekla ;) 29. července (piatok), nie června.. my sme sa s mamagerom stretli zatial 2x, rozpocet sa nam podarilo trocha stiahnut ;) ale este sme sa nerozhodli ake mäsko a na aky sposob dame v menu - hovezi svickova na smetane nas totiz uplne neoslovila?? (na hostinu mame menu a vecer raut), co ste si vybrali vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@karina1 My máme na hostinu také menu, ale s vepřovou panenkou a rozmarýnovým bramborem ( zvažovali jsme také svíčkou, ale nakonec zavrhli ) a večer raut, sice ta garmáž na osobu není moc velká, ale jelikož budeme mít oběd až kolem 16.00, tak si myslím, že to bude stačit. A máte tam i obřad? My ano, můsíme ještě dořešit výzdobu hostiny a obřadního místa, chce nás tam pustit to zdobit až ve 12.00h, ale koordinátorka mi říkala, že venkovní obřad se musí zdobit už od 8.00 a hostinu už v 10.00, tak snad se nějak domluvíme :-S
Odpovědět
@beruska_2010 odpisala som ti radsej do IP, nejak som sa moc rozpisala :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?