Svatba v zámku Kocharowsky v Loděnici u Opavy

Profilova fotka
Pořádal někdo obřad či jen hostinu v zámečku Kocharowsky v Loděnici u Opavy? My tam budeme mít hostinu v září, obřad máme v Bezručáku v Opavě, na zámečku nám to přišlo malé pro obřad pro 40 lidí. Můžete napsat jak jste byli spokojení? A jak to tam vyšlo cenově? Či jaké máte zkušenosti s kulturním domem P.Bezruče v Opavě, je tam pěkný obřad? Děkuji. Zuzka
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzko, my tam budeme mít obřad i hostinu v červenci a malé mi to tam nepřipadá.Já doufám,že budeme mít obřad venku,ale i kdyby pršelo,tak se dovnitř vejdeme.Budeme mít taky cca 40 lidí a co vím,tak se tam vdávaly i jiné nevěsty z beremka a nikdo si zatím nestěžoval. Snad Ti někdo dá ještě nějaké reference.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme měli v Loděnici svatbu loni v srpnu a nemůžu si na nic stěžovat. Snažili se nám vyjít se vším vstříc. Byli tam jen malé chybičky, které vznikly komunikačním šumem mezi p. Lískovou, servírkou a kuchařkou, ale nic podstatného. ;-) A cenově to vyšlo taky velmi slušně. Obřad jsme ale měli v kostele. My určitě doporučujeme a i hostům se tam velmi líbilo.
Odpovědět
v zámečku ji měla paní pod nickem kajsav
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?