Svatba v zámku Fryštát, Karviná. Máte zkušenost?

Ahoj :-) Chtěla bych vědět, zda měl někdo svatbu zrovna tady..My se tam berem prvního srpna a měla bych pár otázek na zkušenější ;-) Taky bych si ráda prohlídla nějáká alba, ale nechce se mi procházet všechna, když nejsou řazena podle místa ...
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus si to zadat podle okresu, urcite najdes...kamaradka mela svatbu na zamku loni abyli spokojeni, meli nadherne fotky.
Odpovědět
kami, jak podle okresu? Jde to vyhledávat jen podele data aktualizace, autora a data svatby... =-)
Odpovědět
lafemme: v uživatelích můžeš hledat i podle okresu.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj já se tam vdávala 2.6.2007 :-) co bys ráda věděla
Odpovědět
Profilova fotka
a pod tim, kde je, kdy se brali, je v jakem okresu. Nekoho mi silene pripominas...
Odpovědět
Hafacka : Jé supr, tak třeba s hudbou bys mi mohla poradit? ;-) Dali nám na magistrátě seznam skladeb. První bude svat. pochod a další čtyři si máme vybrat..Ale já bohužel 90% z nich ani neznám..a na youtube taky nejdou najít, tak by mě zajímalo, jak jste to řešili vy? Mohli jste si vzít sebou vlastní hudbu? A jak jsi byla celkově spokojená? :-)
Odpovědět
kami : tak děkuji za radu... ;-) Jejda a koho ti připomínám? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi spoluzacku...
Odpovědět
Profilova fotka
tak některé jsem znala jelikož u toho bylo napsáno že je to z muzikálu West Side story apod. ale tak jsem dlouho váhala. Ani vlastně nevím co jsme nakonec vybrali to bych musela vidět znovu ten seznam. Jinak při obřadu jsem hudbu vůbec nevnímala, člověk je tak nějak totálně mimo. Jediné co mě překvapilo tak mě po schodech nechali ať jdu s taťkou a před vstupem do obřadní síně mě už dali k manželovi, ale asi to mají kvůli organizaci ať to nějak vypadá důstojně. Jinak jsem byla spokojená až nadmíru i svatebčané, někteří komentovali, proč donesli šampaňské na přípitek už otevřené, že to měli otvírat tam, ale mě to bylo jedno stejně mi to nejelo na ten hladný a nervozní žaludek. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo jak jsem byla na několika svatbách jako divák nebo svatebčan tak vypadají nádherně ty famfáry jak vcházíš a jak vycházíš ;-) ;-)
Odpovědět
Tak mě je to vlastně taky jedno, jen abych nezaškrtla nějaký šíílený orchestr :-D A na co jsou ty čtyři skladby? Myslím, pro jaké "fáze" obřadu (projev, polibek, prstýnkování, podpisy, gratulace,...) A jak dlouho to celé trvalo? Byli jsme teď na svatbě, kdy obřad byl valmi zkrácený, tak nevím, jak to dlouho trvá tam..Tak to by můj otec nepřežil, že mě nemůže dovést až k "oltáři" a i partnerova mamka se těší, jak si ho povede... :-| Jo a jinak co focení? Asi se fotí jen venku v parku, že?Tolik otázek omlouvám se :-N |-|
Odpovědět
Těmi famfárami myslíš co?
Odpovědět
Článek se načítá
kami, tak to jo... ;-) Já myslela, že se od někud známe...
Odpovědět
Profilova fotka
Možná, že ano, ale podle 1fotky to nepoznam:)odkud jsi
Odpovědět
Profilova fotka
vůbec neva od toho tady webík je aby se člověk mohl zeptat. No ohledně toho odvedení nevěsty tatínkem asi by se to dalo domluvit na matrice je tam velmi příjemná paní. Ale nezaručuji nic, jelikož mě to překvapilo až na samotném obřadu. Jinak hráli vždycky jak mlčel oddávající a myslím že i chvíli během toho co mluvil tak potichu hráli jako podklad některou skladbu. No já právě taky měla strach ať nevyberu nějakou dechuli nebo vážnou, ale fakt mi pomohlo jak tam byl naspaný muzikál. ;-) Obřad asi tak trval půl hodiny plus samozřejmě potom gratulace no zdrželi jsme se tam a venku už pak pomaličku přijížděla další svatba. Ale dá se to v pohodě zvládnout. Fotili jsme se před zámkem přímo před vchodem na motorce no a pak jsme jeli do parku do Darkova přímo k tomu betonovému mostu a tam to bylo super. Jinak famfáry myslím jak vstupuješ z náměstí do zámku tak na balkóně nad vchodem hrajou trubači famfáry :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo ale vím že kamarádka ze střední se fotila ještě pod zámkem v zahradě vlastně tam jak slézáš k letnímu kinu. ;-) ale uvnitř to nevím jestli by se dalo během nástupu a odchodu z obřadu fotila fotografka na schodech a to jsou veškeré naše fotky ze zámku a samozřejmě během obřadu :-)
Odpovědět
Děkuji za vyčerpávající odpověď.No zjusím si to domluvit,jsem moc ráda, žes mě na to upozornila ;-) Fakt díky. Jo a ty famfáry jsou tam běžně ke každé svatbě? Nic nám k tomu totiž neřekli, víš? Já jsem akorát vybrala Air od Bacha to je moje zamilovaná...dokonce jsem chtěla navrhnout, aby nám ji pouštěli pořád dokola, že stejně nic jiného nevyberu, ale zase poslouchat to půl hodiny vkuse 8-( My se chceme fotit v zámeckém parku za zámkem, něco na náměstí a i to jezírko v parku by nebylo špatné, ale je to celkem štreka..
Odpovědět
kami : z Bohumína :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no není zač kdyby ještě něco tak se klidně ptej. Nakouknu tu sem tam, teď už jsem spíš na modrémkoníku :-) Famfáry na to se nás taky neptali je to u každého obřadu, ale asi by se to dalo odvolat, že se ti to nelíbí. ;-). Tak hlavně ať se vám svatba podaří dle vašich představ a vše klapne jak má. Doufám, že pak tady uvidím fotečky ;-) ráda juknu.
Odpovědět
Profilova fotka
teď jsem si uvědomila že nemám žádnou fotku ze zámku zevnitř tak kdyby si měla zájem (třeba že si ještě na zámku nebyla) tak ti klidně přihodím nějaké fotečky do mého albíčka. :-)
Odpovědět
hafacka : Moc děkuji..Jé!! Ty čekáš mimčo?? x-) x-) Proti famfárám nic nemám ;-) No fotky asi neuvidíš, když tak ti nějaké pošlu na mail, ale tady je asi vystavovat nebudu. Když vidím některé komentáře tak mě přechází chuť :-p ]-( Jsi moc hodná, ale na zámku jsme už byli. Ještě, než jsme si zamluvili termín ;-) Ať nekupujem zajíce v pytli :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je super jsou i borci co jim stačí juknout zvenku ;-) tak to je super když tak mi teda potom aspoň jednu pošli. Děkuji předem Jojo čekáme v květnu miminko. Už se na něho mocinky těšíme. S těma komentářema máš pravdu. Jsou tu někteří hodně nepřející lidé. Je to hnusné, že je toho někdo vůbec schopen.
Odpovědět
Tak to moc gratuluji!!!To je úžasné... x-) Snad nám to pak taky vyjde ;-) Třeba se jednou potkáme v tom zámeckém parku s kočárkama :-D A zavzpomínáme na svatbičky :-D :-D Mimochodem, my jsme si chtěli prohlédnout obřadní síň, ale bylo nám řečeno, že to nejde..Jedině jako součást prohlídky celého zámku s průvodkyní :-S Jsou velice ochotní :-N
Odpovědět
Profilova fotka
no jo no tak to je hrůza sna paní na matrice bude příjemnější a vyjde ti ve všem vstříc. Končím v práci měj se moc hezky a užij si krásně prodloužený víkend jestli teda máš, já ne šetřím dovču na Vánoce ať mám dva týdny v kuse. Držím pěsti ať se ti opravdu vše vydaří jak chceš a jak si přeješ. papa :-)
Odpovědět
Fakt moc děkuji!!! ;-) Jo a to volno mít budu :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Ahoj holky četla jsem si všechny příspěvky jen vidím že jsou z roku 2008 nemáte aktuální info jak to chodí na zámečku?? Děkuji za odpovědi :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?