Svatba v zahraničí

Profilova fotka
Ahojte, veľmi ma zaujíma táto téma, nakoľko aj ja uvažujem nad svadbou v zahraničí... Ešte neplánujeme, ale kdyby náhodou, tak by som v tom mala rada jasno ;-) Preto mám pár otázok: -Máte skúsenosti so svadbou v zahraničí (predstavujete si takú)? -Kde to bolo? -A čo hostia - mali ste na svadbe celú rodinu a priateľov alebo iba najbližších? -Platili ste im cestu alebo si ju uhrádzali sami? Ak si ju platili, tak sa vám stalo, že by niektorí kvôli diaľke neprišli? -A ešte jedno - menili by ste za klasickú svadbu vo svojom okolí alebo nie? :-D
Odpovědět
@renya3 ahoj, takže popořádku :-)...svatbu budeme mít v září v Řecku..přiletí nám tam část rodiny a přátel, všichni na vlastní náklady, udělají si tam svojí vlastní týdenní dovolenou, proto už jsme jim to oznamovali v lednu..kdyby nepřijel nikdo, tak by se holt nedalo nic dělat, původní plán byl stejně tajná svatba ve dvou :-)...a k poslední otázce - rozhodně bych neměnila..nedovedu si představit, že bych se vdávala někde tady, není tu žádné místo, které by nám vyhovovalo..navíc to má pro mě pozitiva, že ohledně svatby skoro nic neřeším - neřeším kadeřnici, vizážistku, výzdobu místa obřadu, výzdobu hostiny, dárky pro svatebčany, družičky, vývazky, kdo vedle koho může sedět nebo co kdo jí nebo nejí a spoustu dalších zbytečností ;-)..navíc to budeme mít zároveň i jako svatební cestu, takže opravdu není co řešit! Jediné, co je trošku složitější, je papírování, ale rozhodně se vyplatí překonat pár překážek pro nádhernou svatbu u moře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, jestli se budu ještě někdy vdávat, ale pokud ano, rozhodli jsme se s přítelem také pro svatbu v zahraničí, rovněž v Řecku. Byli bychom jen sami dva (u obou by šlo o druhé manželství), svědky bychom měli buď delegáty a nebo někdo ze známých, pokud by chtěl letět s námi. Přesně jak říká @mish_ka - byla by to pro nás zároveň i svatební cesta :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?