Svatba v Yard resort u Prahy, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj, budeme se v září brát v Yard Resort, kousek od Prahy. Zajímaly by mě vaše zkušenosti, třeba jestli jste platili pronájem místa(kolem 40tis), i když jste u nich měli hostinu? A jiné, zkušenosti, rady, tipy... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já jsem je dnes poptala.. :) Jak se Vám tam líbilo?..spokojenost? diiiiky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Sice jednosmerny pohled, ale preci... Hrali jsme zde s nasi kapelou. Prostory super, obsluha i pani provozni bez problemu. Z meho pohledu volbu schvaluji a ostatnim doporucuji....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
take by me to zajimalo. Prosim o reference:-) diky
Odpovědět
Profilova fotka
Zajímavý, já když poptávala, chtěli za pronájem 80 tisíc, takže jsme se rychle rozloučili...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj mame svatbu 17.8. a jsme zatim max spokojeni, komunikace a pristup uplne vyborny cena za pronajem vim, ze je vyssi, ale vse je na jednom miste a my platime 23tis
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Ahoj, taky uvažuju o tomhle mistě. Vite kolik chtěji, když tam máš obřad a hostinu na 60 lidi? :-) Diky!
Odpovědět
Profilova fotka
@mariash ahoj, my meli loni 70 lidi na svatbe, hostina v sypce, ale jidlo od Prague catering a uplna spokojenost i cenove
Odpovědět
@fropetka koukám na tvoje fotky ze svatby a vidím že to fakt bylo nádherné! Přesně takovou kvalitu bych od své svatby čekala! :-) Počítali jste na kolik to celkem vyšlo? Ať se můžeme taky připravit a začít šetřit :-) Moc děkuju za reference a info!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, trochu obnovuju tuto diskusi. Máte prosím někdo aktuální zkušenosti s obřadem a hostinou v Yardu? Díky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Letos jsme od nás z cukrárny ve Zdibech na svatby v Yard resortu dodávali svatební dorty a minideserty a ze zpětných reakcí vím že svatebčani byli spokojení. V každém případě profi zázemí - není problém dát svatební dort do chladícího boxu v restauraci, vše čisté a výborná součinnost.
Odpovědět
Profilova fotka
@petula1234 Ahoj! Zatím nemáme zkušenost se svatbou jako takovou, ale plánujeme jí tam na 10. 10. 2015 - již to máme zamluveno. Milujeme to tam již dlouho, takže rozhodování to pro nás nebylo vůbec těžké. Co se komunikace týče, tak zatím (musím zaťukat) jde všechno jako po másle a ve všem se snaží vyjít vstříc. Jediné co momentálně řešíme jsou jejich nesmyslné poplatky za to, když si objednáš dort/cukroví/koláčky z jiné cukrárny než té, kterou doporučují oni.... Ale to je bohužel asi všude... Jinak budu také ráda za jakékoliv zkušenosti ostatních :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Obnovuji diskuzi a přivítám nové příspěvky. Svatbu tam plánujeme příští léto. Také mě zarazily poplatky za vlastní sladkosti a dort, jak jste to nakonec vyřešili? Objednali jste si ho u nich, nebo jste se domluvili na nějaké rozumné ceně vlastních? Děkuji
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj holky, Ja bych take rada vice info! Precejen uz je 2016 :) diky
Odpovědět
prosím prosím, také bych ráda nějaké informace - docela vážně o nich uvažujeme...
Odpovědět
Ahoj holky, svatbu tam máme toto léto, pokud máte nějaký dotaz, napište :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@majdalenka13 Ahojky, muzu se zeptat, jaká byla svatba? Přemýšlíme o nich :-) příští rok v dubnu :-)
Odpovědět
@k_aca Skvělá! Jen co se týče komunikace, tak je to horší...
Odpovědět
Díky moc a něco na co si dát pozor, eventualně rozpočet? Plánujeme 80-100lidí, obřad bude jinde...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, v Yard resortu mám zamluvený termín na 14.7.2017. Budeme mít cca 60 lidí, máme obřad i hostinu na 1 místě, jak jsme chtěli...Byli jsme tam s přítelem na večeři a jídlo perfektní, určitě tam budeme chtít vzít na podzim oboje rodiče. Co se týká rozpočtu - dle ceníku, který mi zaslala paní ředitelka jsem počítala komplet vše na cca 100.000 Kč. (a to jsem vždy ceny lehce nadhodnocovala)
Odpovědět
Ahoj, my zde budeme mít svatbu na podzim a zatím vše funguje na 1*. Paní z resortu komunikuje skvěle. Nic zatím nebyl problém se vším poradí a pomohou spoustu věcí zajistit.
Odpovědět
Ahoj, taky jsme neměli žádný problém, naopak nám se vším hodně pomohli, poradili, když jsme nevěděli.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj všichni. Vy co jste zde měli svatbu. Měli jste toho jejich DJ? Máte případné reference? Děkuji
Odpovědět
@ladywinter my máme 40 ale i s úbytkem na 2 dny (10 pokojů) a taky to vychází docela dobře.. jenom u sebe nemám teď rozpočet, abych mohla říct přesně kolik.
Odpovědět
@k_aca rozhodně nebrat jejich dodavatele dortů a koláčků - cukrášství Victoria - chuťově ani vzhledově dorty ani koláčky nejsou nic moc (více info na mém profilu, napsala jsem k tomu docela dlouhý koment a stejnou zpětnou vazbu jsem dala i Yard resortu)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, i my budeme mít svatbu v Yard Resort v dubnu příštího roku. Byli jsme tam již několikrát na jídle a vše perfektní, prostředí úžasné. Komunikace zatím na jedničku, líbí se mi, že mnoho věcí zařídí za nás a taky doporučí další dodavatele. Už se nemůžeme dočkat svatby. :-)
Odpovědět
@kubola Ahoj, taky jsem zvažovala, a i jsem pana Širdla kontaktovala, ale na mě nějak dojem úplně neudělal, takže DJ máme svého. Reference na něj právě nejsou nikde k dispozici..
Odpovědět
@happiest_girl děkuju za info. A ozvučení obřadu budete mít od nich? Nebo to vše necháte na vašem DJ?
Odpovědět
Profilova fotka
Když už budu mít svého DJ, tak si nechám ozvučit obřad od něj. Přijde mi zbytečné to platit na 2x.
Odpovědět
Profilova fotka
@happiest_girl - ohledně pokojů budu ještě s paní ředitelkou jednat. Zatím nevím přesný počet lidí, kteří by tam přespali. Ale apartmá pro novomanžele je naprosto bezkonkurenční :-)
Odpovědět
@kubola vsechno bude delat nas dj, vcetne obradu.. jenim jsne zatim nebyli schopni sestavit playlist :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?