Svatba v Ústí nad Labem

Profilova fotka
Ahojky, hledám nevěsty z Ústí nad Labem, které již měly svatbu a poradily by mi v Ústí nějaké krásné místo na svatbu :) S přítelem chceme svatbu tajnou, ale i tak si chci svatební den užít se vším všudy a chci najít právě i hezké místo :) Všem děkuji za rady :)
Odpovědět
Ahoj nevěsto, hrad Střekov, Panství Velichov. hrad Krupka...Nic jiného hezkého v Ústí není... Pokud ano, budu ráda, když mi to napíšeš, ikdyž už mám po svatbě .)))) Měla jsem jí na Střekově...:) Zámky se mi vůbec nelíbí, kvůli přeplněnosti, kdy je to tam o sobotách, jak ve fabrice na nevěsty :))) Ale byla jsem na svatbách, které se na nich odehrávaly a nejhezčí byl pro mě zámek Ploskovice. Měj se zatím fajn, Božka.
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji hezký den :-) Musí to být přímo ve městě nebo i v okolí? Má to být tajná svatba? Tak postačí i místo s menší kapacitou hostů, že? Fotila jsem třeba svatbu Na Statku. Přívětivý personál, dobré jídlo a hezké místo. Vyhlídka pod kostelem v Dubičkách je také krásná, zahradní hotel Srdíčko u nás v Brné též...Nejraději mám ale zahradní svatby nebo svatby venku, v přírodě. Stále doufám, že mne angažuje někdo, kdo by se chtěl vzít třeba na Erbence, mám pro to místo velkou slabost. Jinak ale souhlasím, zámky nebrat a to hlavně Ploskovice. V sezoně je to tam jak ze strašidelného snu, jedna svatba za druhou, to samé Velké Březno. Přeji, ať dobře vyberete :-)
Odpovědět
Dobrý večer, paní/slečna trbolová má pravdu, co se týče zahradního hotelu Srdíčka v Brné, je moc hezký, avšak vzhledem k velice neslušnému, řekněme až hulváckému a nepoctivému jednání v tomto hotelu ze strany majitelů, Vám upřímně radím, vyhněte se tomuto hotelu-penzionu velkou oklikou, nebo si vše domluvené nechte sepsat a majiteli okamžitě podepsat... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bohunkalap Aha, to mne překvapuje...osobní zkušenost?
Odpovědět
Ano...potvrdil by Vám to i náš fotograf (jeden z top v ÚL).. Jsem přímo z Brné a neměla jsem o tom též ani páru, ale ihned po svatbě jsem všude od místních slyšela, že je to známá věc, která se tedy ke mně bohužel včas nedonesla, zřejmě proto, že v Brné nechodím nikam tzv. na pivko...:)
Odpovědět
Profilova fotka
@bohunkalap To je škoda, mohly bychom se někde potkat :-D A kdo z kolegů je u vás TOP? :-)
Odpovědět
Dobrý den dámy, mohly by jste mi doporučit a poradit místo kolem Ústí či v Ústí na hostinu, ale přibližně tak pro cca 90 lidí? :-).Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?