Svatba v Teplicích, Ústí nad Labem - poraďte pěkné místo

Profilova fotka
Prosím poraďte pěkné místo pro obřad i hostinu na jednom místě v Teplicích nebo Ústí. Ideálně nějaký statek nebo prostor, kde by se hosté mohli ubytovat příp. i ve stanech. Děkuji. M.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji Hotel Ján na Novém Městě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@otlacok ahoj,my máme svatbu na Velichově.Bude se tam konat obřad i hostina,je tam možnost ubytování a hlavně je to uzavřený komplex v lese.Mrkni na to,je to tam překrásný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít obřad i hostinu v hotelu Ostrov v Tiských skalách, je to tam úžasné a ta kuchyně! :-)
Odpovědět
Panství Velichov
Odpovědět
Profilova fotka
@misha002 Ahoj, děkuji moc za Tip a gratuluji:), mohla bych se Tě zeptat, na kolik Vás svatba vyšla? Kolik jste měli hostů? Obřad tedy byl na místě u toho dětského hřiště? Dáš prosím nějaké další foto na web:)). Každopádně jsi byla krásná nevěsta, to se musí nechat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@otlacok Nene, obřad byl na té louce, jak jdeš po schodech a je tam oblouk ;-) ... Ale záleží na tobě, kde si ho uděláš.. svatbu jsme měli teď v sobotu, fotky už nějaké mám, ale jsou to náhledy, na DVD budu mít zítra, pokud mi bude líp a sjedu pro to... Trošku jsem to omarodila ;-) ... Měli jsme 30 lidí, 4 družičky. Asi se ptáš spíš jen na hostinu kolik nás vyšla, viď? Útrata na baru - 20tis; Raut 16tis (hodně toho zbylo); Ubytování 10tis (dle ceníku na netu - pro nás apartmán zdarma), obed cca 250,-/osobu (vč.přípitku).... Bliží info do zprávy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
O panství Velichov jsem slyšela ne moc lichotivé recenze, naprostá nepřipravenost, laxnost a navíc hosté druhý den prozvraceli. Ale snad Vám to vyjde, a bude vše OK. Jinak zde: hrad Krupka, Kristinin hrádek je moc pěkný:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?