Svatba v Siesta Resort zámečku v Pardubicích, pomůžete?

Potřebuji poradit prosím. Máme naplánovanou svatbu na léto a nemůžeme se rozhodnout, kde si řekneme to krásné ano:) Jsme z Pardubic a zaujal nás Siesta Resort Staré Čivice-zámeček. Nemáte s tím někdo zkušenost?prý se to tam od roku 2011 dost zhoršilo:( Prosím o radu a klidně i nějaké místečko jiné, za každý nápad budu moc ráda:) Velice děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nevím, jestli se to tam zhoršilo, ale mohu Vám třeba dát typ na Golf klub Dříteč, nebo restaurace pod Kuňkou, nebo restaurace Počáply u Sezemic, také je pěkný KD Sezemice, otázkou je jestli hledáte nějaký i jiný zámeček, nebo to může být i restaurace. Důležité při plánování svatební hostiny je vědět přesný datum svatby a počet svatebčanů, aby jste se do objektu vešli. Natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsem nejprve také uvažovali o zámečku v Čivicích, ale po setkání s provozním jsem si to rozmysleli. První mínus bylo zjištění, že matrika tam oddává nejdřív po 14 hod., což je na nás pozdě, a druhé mínus bylo komplexní zajištění všech služeb jimi, což bude asi dost finančně náročné. Rozhodně jsem chtěla mít něco ve své režii a tady by nešlo absolutně nic. Zámeček je zevnitř ošuntělý, úplně nadšená jsem nakonec nebyla. Také bych doporučovala Dříteč, rovněž jsme o ni uvažovali, cenově to ale také nebude za hubičku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?