Svatba v Šejdorfském mlýně, máte některá zkušenost?

Profilova fotka
Holky, teď jsem našla na netu stránky Šejdorfský mlýn na Vysočině a vypadá to opravdu moc dobře. Chtěla jsem se vás zeptat, jestli jste tam už některá měla svatbu, jaké to tam je (obsluha, jídlo, služby, cena...)? Budeme mít svatbu příští rok v květnu, asi 45 lidí. Díky moc :-) Irča
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme si zamluvili na Šejdorfském mlýně svatbu na 7.6.2014. Byli jsme se tam podívat, líbilo se nám tam a manželé, kteří to mají v pronájmu, byli moc příjemní. Pokud budeš chtít, můžu ti poslat na mail ceník od nich.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, také uvažujeme, že bychom udělali svatbu na Šejdorfském mlýně. Chtěla jsem poprosit, jestli bys mi mohla také zaslat ten ceník?:) Předem děkuji:)
Odpovědět
Ahoj, také uvažuji s přítelem o svatbě na Šejdorfě, mohla bych poprosit o zaslání ceníku na email lucianna122@seznam.cz?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahojky, nevím, jestli už není pozdě, ale nemohla by jsi mi taky poslat prosím ten ceník na: pajula1@centrum.cz Děkuji :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
holky, můžu Vas taky poprosit o ceník? já už jsem z toho hledání svatedního místa na nervy :-) už jsem tak zoufala, že koukám na nějaký statky v čechách :-) proste v Brně se mě vůbec nic nelíbí :-( a tenhle nas zaujal, diky moc... email- kratinka@seznam.cz
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahojte, já a manžel jsme měli svatbu na šejdorfském mlýně v létě 2014. Tak jsem se rozhodla že se s vámi podělím o náš zážitek. Třeba jsme měli jen pech. Svatbu jsme si užili a vzpomínáme na ni, ptz jsme si řekli že si to nenecháme zkazit ale co bylo den před svatbou!!!!!!! Dlouho jsme hledali místo poté jsme našli toto, dříve na to byli špatné recenze ale změnili potom pronajímatele tak jsme šli do toho, vše jsme měli rezervované dlouho dopředu. Měli jsme tam jak obřad tak hostinu a raut i ubytování, jelikož nám přijeli pár kamarádu z Anglie, rodina od manžela ze Slovenska a pár známých z Prahy tak jsme potřebovali vše najednou. V Šejdorfu nám vyšli vstříc se vším, slibovali že ubytování bude, pokoj pro novomanžele, absolutní klid na obřad i na hostinu, nekuřáckou svatbu prostě vše!!! A jdeme k věci. Dva dny před obřadem nám přijela rodina ze Slovenska, přijeli na ten Šejdorf, tam jim oznámili že pro ně nemají místo, i když penzion jsme měli rezervovaný už půl roku, natož nic nechtěli udělat, dokud jsem tam nedojela a neudělala trochu bordel. Tak říkáme ok. Pak den před svatbou co jsem tam šla vše zkontrolovat a dovést květiny, tak se pan Koudelka zeptal jestli bych nemohla přijet v den svatby az v 9 do našeho svatebního apartmanu že tam má někoho ubytovaného ( i když jsme ho měli zaplacený) tak teda říkám že teda opravdu ne, at si tam spí kdo chce ale v 7 až tam dojedu bude připraven pokoj! No a nakonec další věc, jelikož před svatbou jsme měli spát odděleně tak manžel už noc před byl tam a udělali si malou rozlučku s rodinou, kde se jeho maminka nějak dozvěděla že restaurace v den naší svatby bude normálně přístupna veřejnosti! A pan Koudelka že to prostě bude tak a ne jinak. Takže jsem zaplatila za pronájem 17tisíc, jenom za pronájem a chodili mi tam cizí lidi v restauraci, kouřili mi tam i když jsem měla nekuřáckou svatbu a moji svatebčané chodili kouřit ven!!! Jo a málem by jsem zapomněla pana koudelku nedoporučuji jako DJ, nevěnoval se tomu, něco tam pustil a nebyl u toho třeba dvě hodiny, když za ním opakovaně šla moje sestra pro vyhlášení her absolutně nic!! Jestli by někdo ještě chtěl ceník tak Vám ho mohu zaslat.
Odpovědět
Profilova fotka
To je mi líto, že jste nebyli spokojení. Já už se chystám týden napsat recenzi na Šejdorfský mlýn s tím, že až budu mít čas, že to udělám, abych vše co nejlépe vystihla, ale Váš příspěvek mě popohnal ;-). Za mě a za manžela: PERFEKTNÍ, ÚŽASNÉ, KOUZELNÉ A PRECIZNÍ A MODERNÍ. Přiznávám se - jsem perfekcionistka, vše chci mít přesně podle představ a jsem nespokojená, pokud něco tak není, zejména při takovéto příležitosti. Šejdorfský mlýn je úžasné a kouzelné místo (já vybírala v prvopočátku zejména po stránce estetické - chtěla jsem moderní ač romantickou svatbu, bílé stoly, zahradu, pergolu, ubytování, styl trošku alá americká svatba...), svatbu jsem si vše do detailů naplánovala a majitelé Koudelkovi vč. "realizačního týmu" pí floristky Lenky Slovánkové, cukrářky pí Pavlíčkové, koordinátorky (jméno si bohužel nepamatuji) a obsluhy na mlýně si vše zapisovali na všech 3 schůzkách, které dni D předcházely, aby mohli mé nemalé požadavky splnit. Nejen že v den D byl mlýn nazdoben přesně dle mých představ, co představ - možná ještě lépe, ale svoji roli sehrál i profi ač přátelský přístup veškerého personálu, a milý a vstřícný přístup majitelů Koudelkových. Koudelkovi zajistili jak zmiňovanou art floristku Lenku Slovákovou na květinovou výzdobu a celkovou výzdobu na dotvoření "image" svatby (z její práce jsem do teď doslova nadšená), tak i úžasnou cukrářku pí Pavlíčkovou (zde opět klobouk dolů, žádné máslové promazávání dortů, klasika v podobě kremrolí atd (což by jistě taky zvládla), která nám udělala veliký dort přesně dle našeho přání a také udělala celý sweet bar (makronky, lízátka, bonbony, muffiny,...). Co se týče restaurace - ta je v přední části mlýna - svatby bývají vzadu v zahradě ve velké zahradní pergole. A že vepředu v restauraci byli místní štamgasti i večer naší svatby... no a co, však my byli vzadu - tam byla svatba ;-). Manželské apartmá bylo také nachystáno včas a se šampaňským vedle postele. Když jsme v den D přijeli na Šejdorf, nemohla jsem uvěřit vlastním očím - nebudu sáhodlouze popisovat - přikládám s nadšením fotky :-). Zkrátka - za mě a manžela dávám 1 s hvězdičkou, za 63 hostů také, protože všichni chválili (hned po mých šatech :-)) místo konání, jídlo atd. Osobně budu Šejdorf jen a jen doporučovat :-)!
Odpovědět
Pěkné odpoledne všem, ráda bych se také vyjádřila k svatbě na Šejdorfském mlýně. Po poměrně náročném hledání toho ideálního místa pro náš den , jsem byla opravdu ráda, že jsme v září 2014 objevili Šejdorfský mlýn. Spolupráce byla od počátku na 1*. Naprosto pružné reakce, bezproblémový kontakt. V tomto duchu pokračovaly vešekré schůzky týkající se plánování svatby. Všechny naše požadavky vzniklé během 10 měsíčního plánování byly splněny! Chtěli jsme svatbu originální, v jiném duchu a předem jsme stanovili tématiku svatby, měli nespočet požadavků a vše klaplo. Tým Šejdorfského mlýna je opravdu postaven z profesionálů. ochotní a vždy na telefonu připraveni manželé Koudelkovi. Úžasná, nápaditá a kreativní floristka Lenka, profesionálka Maruška, která zajistila hladký chod nejen obřadu, ale velké části dne D a milá obsluha. Nesmím zapomenout na cukrářku Martinu, která pro nás připravila opravdu skvostný dort. Je naprostou samozřejmostí, že během plánování akce nastanou chvilky, kdy mají obě dvě skupiny odlišný názor a pokud se tak ojediněle stalo, je velmi zásadní, že s tímto týmem Šejdorfského mlýna se vždy bylo možné dohodosnout ke spokojenosti všech. V samotný den již vše běželo jedna radost, místo bylo přenádherné, všichni ochotní, neexistovalo, aby se kdokoliv rozhodl pro jakýkoliv krok a my s manželem o něm nevěděli. Za nás a naše hosty musím opravdu říct, že svatba byla báječná, každá nevěsta je přesvědčena, že jeji svatba je ta nejlepší a to je samozřejmě správně a já jsem si jistá, že tu naší si užili i všichni hosté bez ohledu na jejich věk. Strávili den v krásném, pohádkovém prostředí, jedli vynikající jídlo, obsluhoval je milý personál a vše bylo tak jak mělo být. VELKÉ DÍKY CELÉMU TÝMU ŠEJDORFSKÉHO MLÝNA Barbora A vy nevěsty, pokud budete chtít slyšet nějaký konkrétní názor, radu atd... dejte vědět, ráda odpovím.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, hledám místo pro moji svatbu, která se doufejme bude konat příští rok v červnu. Když se dívám na příspěvky a stránky Šejdorfského mlýna, nikde nevidím zmínku o tanečním parketu, tanci. Plánujeme cca 45 hostů. Myslíte, že bude místo na tanec a kapelu o 2 lidech? A ještě mám jeden dotaz: kde se dá uskutečnit focení? Vše se odehrává na jejich zahradě nebo je i okolí hezké /louka, stromy, kaplička/? Děkuji za odpověď! :) Hanka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?