Svatba v Roztokách u Prahy. Byli jste tu spokojení?

Profilova fotka
Zdravím, najde se tu někdo,kdo chystá svatbu na tomto místečku? Nebo kdo tu už svatbu měl a jak byl spokojený? Díky za všechny informace.
Odpovědět
Profilova fotka
Dneska jsme objeli zámek Veltrusy, Nelahozeves a Brandýs nad Labem a přiznám se, že nás to zklamalo a tak se teď upínám k poslední volbě a tou je zámek Roztoky a pak možná ještě Ctěnice a jestli ani to ne, tak pak už nevím, nemohl by někdo přidat pár informací o zámku v Rotokách nebo nějaký fotečky? :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, moje švagrová a kamarádka se tam vdávali minulý rok. V obřadní síni se mi to moc nelíbilo, ale z parku jsou moc krásný fotky , tak nevim, jinak mě osobně by to nezaujalo, ale každý má rád něco jiného. Jinak třeba mě se líbí Veltrusy ale Nelahozeves nic moc a hlavně v Nelahozevsi je malá místnost na vedení k oltáři a skřípe jim tam podlaha :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no my dneska ve veltrusech byli a bylo to teda fakt divný, zahrada je samá tráva , na zámku lešení prostě za ty peníze nás to nenadchlo :-(
Odpovědět
Profilova fotka
to lešení je tam už dva roky a jen tak prý nezmizí ale viděla jsem zase hezký fotky, že si je tam fotografka posavila k lešení a manžel stál u kolečka a ona stála nad ním jak komandér a vypadalo to fakt boží, jinak jako máš pravdu to je hezčí zahrada v roztokách o 100% než ve veltrusech :-)
Odpovědět
Profilova fotka
určitě se do těch roztok zajedu podívat jsem z prahy ž takže je to co by kamenem dohodil :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jed a uvidíš každý má jiný názor ale vdávat se budeš ty a kde se ti to bude líbit tak tam si to zamluv , hlavně na tom zámečku si to musíš domluvit hodně dopředu :-)
Odpovědět
http://www.beremese.cz/forum/show.php... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dík, tam už jsem všechno přečetla al je pravda že jsem tam mohla v diskuzi pokračovat dál :-N
Odpovědět
Profilova fotka
já se v Roztokách vdávala, je tam super paní matrikářka :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Je tady někdo, kdo má kromě nás Roztoky v plánu? My tam máme termín 20.06.2008.
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, my máme 6.9. 2008 :-)). Jsem na to zvědavá ... Jelikož z Roztok pocházím a žiji zde, tak mne ani jiné místo nenapadlo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Tak po určitých peripetiích jsme včera narychlo měnili místo pro svatbu - potřebovali jsme oddat v sobotu. Chci se zeptat - paní mi do telefonu říkala, že svatba stojí 2000 korun, ale tady čtu 3000. Nevíte, jak to teď je? A ještě se chci zeptat, zda mám nějak řešit toho oddávajícího nebo je to jedno? A do třetice, trochu mě vyděsilo, že by měl ženich pít ty tři decky alkoholu - to ho mám vážně nechat zbořit už na obřadu? Moc se mi to nelíbí... Dík za odpovědi :-)
Odpovědět
Článek se načítá
maky1986 • Včera v 16:44 Ahoj holky, chtěli bychom hostinu v Roztokách u Prahy. Předběžně uvažujeme o holelu Academic, hotel Alexandra, restaurace Koliby nebo restaurace ve Velkých Přílepech - Špejchar. Máte s nimi někdo zkušenosti?? U Academicu si nejsem jistá, zda hostiny pořádá. Díky vám všem.... jo a pokud máte nějaké tipy a nápady co takhle jíst začátkem července na hostině, tak dejte vědět... ještě jednou díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, v Roztokách bydlím a nic se mi nezdá příliš drahé. Alexandra se mi ale nelíbí...tam se to zaseklo na začátku devadesátých let, Kolinba je hezká i v nádherném prostředí - s teráskou na léto - ale je zas dost malá - podle toho kolik chcete mít lidí. A Akdemic má myslím velký salonek a vaří moc dobře - ale zas to není nějak extra hezké prostředí - na náměstí. Bývala restaurace přímo v zámečku...to byla paráda...ale ta už bohužel nefunguje:(
Odpovědět
Profilova fotka
Někde jsem četla, že se to v té kolibě zhoršilo - je to pravda? Nebo si to s něčím pletu? My teda jedeme na hostinu jinam.... zpátky do Prahy.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
SOS - svatba v sobotu v roztokách, fotografku máme objednanou jen do Roztok, na hostinu už ne. Dá se tam někde fotit v případě nepříznivého počasí, které nás asi čeká? Prý nesmí fotografka fotit v rokokovém salonku. Je tam něco jinýho? Nějaká stříška v zahradě???
Odpovědět
Profilova fotka
laala : stříška v zahradě tam myslím není, možná by to šlo pod železničním mostem :-D jinak známý se tam berou a prý se tam nesmí pohazovat rýže :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Ahoj, taky uvažuji o Akademicu, jinde v Roztokách to asi moc nejde, vyzkouším a dám vědět... JV http://www.academic.cz/ostatni-aktivi...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?