Svatba v restauraci Ondráš ve Sviadnově, máte zkušenost?

Dobrý den :) má někdo zkušenosti s restaurací Ondráš ve Sviadnově, nebo se tam chystá svatbu pořádat? Popřípadě na kolik výjde pronájem sálu pro cca 40 lidí a také jaké mají ceny co se týče svatebního menu a následného rautu. Také jak je to u nich s výzdobou sálu. Všem předem velmi děkuji za odpovědi :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Já letos tam budu mít svatební hostinu v srpnu :) za pronájem si nic neberou až po půlnoci si účtují 500Kč/hod., potah na židli s mašlí 60Kč. Jinak co se týká menu, tak na tom jsme se domlouvali osobně my budeme mít přes 50 svatebčanů, tvrdý alkohol můžeme mít svůj, víno jejich a nealko taky od nich. Výzdobu sálu jsou schopni zařídit přes nějakou floristku a nebo to nechají na tobě, že si sál můžeš vyzdobit sama . Kdyby jsi měla ještě nějaké dotazy, tak klidně napiš :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@barbinka7 Mockrát ti děkuji za odpověď, už jsem se bála, že se tady nikdo nenajde :) potom dej prosím vědět, jak se tam svatební hostina vyvedla, jak jsi byla spokojena s personálem atd. Přeji moc moc štěstí do budoucího manželského života ;)
Odpovědět
Ahoj ahoj, milé nevěsty! Mohly byste poskytnout prosím nějaké další informace, co se týče této restaurace? Zvažujeme zde hostinu na příští léto... byly jste spokojené s obsluhou? A co ceny? Měly jste i nějaké venkovní posezení? Muselo se platit třeba za pronájem venkovní terásky? Díky moc!! :)
Odpovědět
@barbinka7 Tak už máte jistě svatbu v Ondráši za sebou :) jak jste tedy dopadli? Bylo vše podle vašich představ? Děkuji moc za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
@barbinka7 Ahoj, prosím tě můžeš dát vědět jak ta svatba teda u Vás proběhla? Kolik Vás vyšlo jídlo, raut pro těch zhruba 50lidí? My budeme mít asi 30 na oběd a 50 na večerní raut, chceme velký prostor a v Ondráši se mi to podle fotek líbí. Ještě jsme tam ale nebyli osobně se podívat. Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte děvčata, Svatba proběhla v pořádku, ale nějaké výhrady jsme měli. Napište mi každá svůj email a já Vám do něho vše napíšu a popřípadě pošlu foto našeho sálu jak jsme ho měli vyzdobený :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@barbinka7 ahoj můj e-mail- bartoncova.verca@seznam.cz, prosím o foto a více info co nebylo ok, budeme mít tento týden schůzku s manažerema chceme naplánovat datum.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Holky vkládám info, máme po svatbě v Ondráši... Jídlo i prostory bezkonkurenční, krásný prostorný sál, měli jsme nakonec jen do 50lidí, tedy hodně prostoru. milý personál, skvělá obsluha, ceny velmi přijatelné na to, jak kvalitní a výborné jídlo bylo...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Taky se přikládám ke kladnému hodnocení Restaurace Ondráš ve Sviadnově (u Frýdku-Místku). Svatbu jsme tam měli loni v červnu a musím říct, že to bylo dokonalé. Profesionální a usměvavá obsluha, výborné jídlo, skvělá organizace a nádherné prostředí. S vedením restaurace byla super domluva a opravdu vše vyšlo, jak mělo. A v neposlední řadě to vyšlo i finančně dobře. Takže kdo hledá místo v okolí Frýdku-Místku, neaváhejte :-) Můžete se podívat na stránky... http://www.ondras.cz/novinky/svatebni...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj holky, měla některá svatbu v Ondráši v roce 2016? Ať mám nějaké aktuálnější info :) díky moc
Odpovědět
Taky budu ráda za aktuálnější info :-) děkuji :)))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Ahoj my budeme mit letos hostinu v Ondrasi a moc se tesime, ceny nam prisly prijatelne. Jedine co resim, zda se vejdeme na zahradu na skupinove foceni? Kde jste se fotili vy? 🙂
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?