Svatba v Rekresportu mlýn Kunšov. Vlastní zkušenost

Zdravím všechny budoucí nevěsty. Chci sem napsat velké varování před pořádáním vašeho jedinečného dne v životě v Rekresport mlýn Kunšov. Bohužel z vlastní zkušenosti musím říct, že zdejší majitel i s rodinou je naprostý lhář, který vám před svatbou naslibuje všechno možné, ale když přijedete ve svatební den s 50 hosty, tak je to katastrofa a zbydou vám jen oči pro pláč. Majitel není schopný naprosto dodržet nic, co slíbil a ještě ke všemu nefunguje ani obsluha. Takže ženich roznášel hostům pití, na jídlo všichni čekali cca 40 minut, protože dceruška zjevně poprvné v životě nesla v ruce dva talíře, prostě katastrofa. Všechny prosím, svatbu tam nedělejte!!! Jinak to bude váš nejhorší den v životě.
Musim vše potvrdit, dokonce varovat všechny, kteří zde chtějí strávit třeba jen dovolenou, nebo tam poslat děti na školu v přírodě. Měli byjste vidět co se děje v kuchyni. Vaří se z potravin, které jsou uchovávány v jednom skladu a to tak, že vedle mléčných výrobků jsou vejce a třeba i uzeniny, neboť provozovatel má k dispozici jen jednu lednici. Zbytky jidel, které se nesní jsou uchuvávány ve stejném skladu a zpravidla se z nich vaří. Provozovatel nemá myčku na nádobí a to umývá pouze pod tekoucí vodou v dřezu, který je zkorodovaný. Dejte si na jeho sliby velký pozor.
Tak já musím pro změnu vše vyvrátit. V Kunšově jsme byli dva týdny a bylo to pohodové a skvělá péče, nic nebyl problém, ani má zeleninová dieta bez klasických příloh. Jídlo bylo pestré, čerstvé, upravené a hlavně dobře chutnalo. Když jsme si přáli jogurty k snídani, tak byly ráno na stole, když jsme potřebovali půjčit kolo, majitelé nám půjčili vlastní, to jen ve stručnosti, skvělých zážitků a zkušeností bylo více, takže bych pobyt nazvala dovolenou splněných přání za velmi příznivou cenu v kouzelném prostředí jižních Čech, kam se rádí vrátíme. Pokud jde o další poznámku, tak není důležité, zda nádobí myje myčka nebo někdo ručně, ale to, zda je čisté a to opravdu bylo, stejně jako byl pořádek i v dalších prostorách. Naopak mlýn v Kunšově na dovolenou doporučuji, pokud se tam dostanete, protože už mají obsazeno nejen až do letošního prosince,ale i na příští léto. Á propos, do kuchyně je přece v takovém zařízení cizím vstup zakázán, natož nahlížet do lednic, což přísluší hygienikům se zdravotním průkazem, takže ty informace nelze považovat za zaručené, ale spíše tendenční. Pokud se někdo pro pobyt v Kunšově rozhodne, neprohloupí a pokud odjede s vyrovnanými účty, určitě se tam bude moci bezostyšně vrátit...
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Takže do kuchyně má možnost nahlédnout každý, protože je tam vidět, neboť kuchař a vjedné osobě vedoucí měl často otevřené dveře. Takže lednici jsem viděl sám. A také jsem v nestřeženém okamžiku nahlédl do skladu potravin. Fůj, to byla moje poslední návštěva. Divím se že to vůbec hygiena povolila.
Profilova fotka
@to Příspěvek patří do této diskuze: http://www.beremese.cz/diskuse/tema/n...
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?