Svatba v přírodě Praha

Profilova fotka
Ahojky holky... Asi jsem náročná ale......Nemáte nahodou pro mě někdo tip na místo pro obřad i následnou oslavu? Představovala bych si kostelíček ,nasledně na miste okolí oslavu venku. Ale jídlo, pití a obsluhu už bych si zařizovala sama. Na místě nebo alespoň v blízkém okolí by měla být i možnost ubytování. Jde mi hlavně o místo na svatební oslavu, kde by byla možnost být venku pěkné romantické ... Porádite mi prosím??? :-) :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sonka92 to bych si asi byt tebou pronajala nejaky statek ..treba statek Zapy tam si delas vlastni catering..ale musis pocitat s tim ze kdyz si neco pronajmes s vlastnim cateringem tak najemne mista vychazi cca 30tis..take jsme to tak nejdriv chteli udelat pohybujeme se v postinstvi ale davat 30 jen za misto mi prijde hodne...
Odpovědět
Profilova fotka
Mne sa veľmi páči predstava svadby v zámku Dobříš a následná oslava v zámockej francúzskej záhrade. Tiež myslím aj a to, aby tam bola možnosť ubytovania, keďže dve tretiny hostí budú zo Slovenska a tak :-)
Odpovědět
@sonka92 Napadl mě akorát Mníšek pod Brdy :) Tedy na tamní Skalce :) Tam je kostelíček :) Ubytování i hostina by se v okolí našlo, ale venku asi ne no, nevím :-)
Odpovědět
My měli Zápy - mrkni do alba a video. Je to tam romantické
Odpovědět
Profilova fotka
V našem rodinném hotelu uprostřed přírodního parku Divoká Šárka můžete mít ve svatební den vše na jednom místě bez nutnosti přesunů. Obřad na zahrádce, hostinu i raut až pro 200 osob a večerní zábavu spojenou například s grilováním. Za prostory neúčtujeme pronájem a pro svatby nad 30 osob nabízíme novomanželské apartmá se snídaní do postele zdarma. Pro ubytování svatebních hostů nabídneme zvýhodněné ceny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?