Svatba v přírodě. Máte rady a zkušenosti?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, plánuji celou svatbu venku v přírodě na louce u rybníka a hrázi. Mohu poprosit, kdo má s takovou svatbou zkušenosti, o nějaké rady a doporučení? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@dezinka ahoj, třeba já - na hrázi rybníka:-) o týden dřív než plánujete vy... taky se mi bude nějaká konzultace hodit ;-)
Odpovědět
Ahoj, já měla odpolední hostinu na zahradě s rybníkem :-) Doporučuji kvalitní párty stan pokud nemáte možnost přístřeší na místě. My měli stodolu, ale i tak jsme měli venku dva párty stany. Ale byly to jen ty obyčejný trubkový bez bočnic a chvilkami měli co dělat. Ještě, že tam byla ta stodola, protože se nám počasí celkem pokazilo. Vítr a chvílemi déšť. Pak určitě zajistit obsluhu. Jednoho člověka na pití - nám chodila holčina s košíkem plným alkoholu po všech hostech tak nějak pořád :-) A v mezi čase dělala kafe a tak. Další člověk na doplňování stolů-zelenina, cukroví, roznášení jídla. No a pokud budete dělat prasátko nebo něco na grilu tak určitě k tomu lidi. Protože jinak se vy a hlavně maminky strašně naběhají a vůbec si to neužijí. No a pak kvalitní kapelu co zajistí zábavu. A jako třešnička na dortu vodní lampiony přání. Rozdali jsme jich přes 20 a pouštěli na rybník-nádhera. Všichni byli nadšení.
Odpovědět
Profilova fotka
Super, tak nějak to budeme mít...díky za rady ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rozaarkaa no my tam máme u toho rybníka hospodu, ale je malá, tak to bude venku, ale je super, že díky tomu máme obsluhu;-) lampiony štěstí jsme nechtěli, protože je to uprostřed lesa, takže dost nebezpečný, ale ty na vodu nejsou vůbec špatnej nápad...
Odpovědět
Kdyby jste chtěli tak mám ještě nějaké lampióny doma. Brala jsem jich hodně, protože to vyšlo levně. Ale už nemám moc na výběr z barev. Mám 9 růžových (různých odstínů), dva modré, dva červené a pět zlatých kostek. Nechala bych za 20 Kč jeden. Pak mě taky napadlo k výzdobě, že jsem dělala s kamarádkou svícny a popelníky. Na sklenici od okurek atd. Jsme nalepily pruh staré záclony (nebo si kupte krajku). Uvázaly fialovou mašli (svatba byla do fialova) a dovnitř jsme nasypaly trochu soli a na to dali svíčku. A nebo tam daly trochu vody a bylo to jako popelník :-) Nebo by se to dalo použít i jako vázička. Koukám, že Dezinka bude mít svatbu na Jihlavsku. Kdyby jste neměli ještě párty stan, tak vím o jedné dobré firmě u nás v Brodě co půjčuje. Je to právě ten kvalitní pevný stan. Ne trubkový. Kamarádka ho měla na svatbě a velká spokojenost. Stojí skoro stejně jako ty obyčejné co ani na pohled nevypadají tak pěkně.
Odpovědět
Zdravíčko, my máme svatbu naplánovanou také u rybníka. Vodní lampiony nám "zatrhli", jelikož kolem rybníka jsou různá chroští, tak můžeme jen ty klasické létající. Poté se chce zamyslet nad výskytem komárů a pořídit třeba repelenty.. A dála pokud je oběd venku, tak jmenovky a ubrousky připevnit, aby neodlétli..
Odpovědět
Profilova fotka
@rozaarkaa lampiony musim promyslet a prodiskutovat:-) kdyžtak se ozvu ;-) jinak nám bude dělat výzdobu moje ségra, floristka, chce to jako prezentační akci, takže my budem mít výzdobu velkou... já totiž původně chtěla, že vezmu plechovku, do tý nacpu plevel co kde natrham a bude výzdoba ale to mi bylo zakázáno :-D :-D @adletka my budem mít jenom raut, takže žádný ubrousky a žádný lítací blbiny a nebude zasedací pořádek, takže odpadnou i starosti s jmenovkama ;-) a víš co se říká s těma komárama??? Na ožralý nejdou, takže vůbec nemam obavy, že by tam hmyz kohokoliv otravoval :-D :-D :-D
Odpovědět
@avano Komáry jsme taky nemuseli řešit :-D :-D S tou výzdobou to je dobrý, že ti ji udělá ségra. Ono to udělá hrozně moc. Vypadá to hned jako na svatbě a ne jako někde na grilovačce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak plánujeme svatbu venku, na fotbalovém hřišti u rybníka a já komáry asi budu muset řešit, páč nepiju a děkuju za rady,co jste tu poskytli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ještě mě napadla otázka, kterou doma momentálně řešíme. Když máte obřad u rybníka, necháváte svatebčany stát nebo pro rodiče a spol. dáváte židle nebo lavice?
Odpovědět
Já jsem obřad venku neměla. Ale co jsem byla na dvou obřadech venku jako svatebčan, tak měli židle pro rodiče a babičky s dědečky. Kdybych měla obřad venku tak bych je tam dala. Myslím, že to vypadá i líp. Tak nějak tradičně.
Odpovědět
Pokud nechceš, aby se ti ženy zapichovaly během obřadu podpatkama do trávy :D tak vol židle :D já to budu mít takto http://www.seberak.cz/storage/cache_8...
Odpovědět
Článek se načítá
http://www.seberak.cz/storage/cache_8... a takto stan na mole u vody
Odpovědět
nějak se to nechce ukázat, co? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@adletka I my máme obřad na Šeberáku :-)
Odpovědět
jůůů, konečně jsem na někoho trfila? to je super
Odpovědět
Profilova fotka
:-) je to tam nádherný.. Skvělý místo pro netradiční svatbu v Praze. ;-)
Odpovědět
Svatba venku v přírodě má své kouzlo. To co napsala Rozaarkaa je dobrá rada.
Odpovědět
Nebudou u rybníka komáři a jiná dotěrná havěť? http://svoji.zde.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?