Svatba v přírodě, blízké okolí Prahy. Máte tip?

Profilova fotka
Ahoj holky, tak jsem tady taky:) Plánujeme svatbu na duben nebo červen 2013 a rádi bychom se brali na nějakém pěkném místě v přírodě, kde ale nebudou návaly lidí. Zatím máme vyhlídnuté Průhonice (zámek), v dendrozahradě se vdávala švagrová, takže to v úvahu nepřipadá. Máte nějaký tip na venkovní svatbu, která by se ale za velké nepřízně počasí mohla přesunout někam dovnitř? Díky!
Odpovědět
přátelé měli oběd a party v Prokopském údolí, konkrétně v restauraci Černý kohout, bylo tam krásně :-). Dalo se sedět vevnitř i venku, pěkný výhled, bylo to tam fajn ;-)
Odpovědět
Areál Botanika - les a krásné okolí,obřad ve stínu stromů. V případě hezkého počasí hostina venku v altánku, v případě počasí, jako jsme měli my, uvnitř v restauraci. Vyzkoušeno a nemůžu než doporučit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky, holky, mně jde hlavně o ten obřad:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se ted vdavala kousek od Prahy v Dobrichovicich. Obrad byl pred zamkem u reky a v pripade neprizne pocasi by byl v zamku. Bylo to nadherne
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,Velice ráda bych Vám nabídla Vigvam.Podívejte se na můj profil děláme obřady venku či ve vnitřních prostorách.Hostina,grilování je u nás samozřejmostí to samé platí u ubytování :))) U nás je vždy jen jedna svatba /naprosté soukromí/.Nebráníme se téměř ničemu :))) Jsme ze středočeského kraje :))) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vigvam Jéé, vigvam, o vás jsem slyšela od nevěsty, která u Vás bude mít svatbu a hrozně se na to už těsím. Koukala jsem na prostory a je to fakt nádhera ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alieskaphoto strašně moc moc děkujeme za pochvala ani nevíte jak nás to těší a o to víc je to příjemnější že ta pochvala přišla od nevěsty která má u nás mít svatbičku.Jsme strašně rádi za pochvalu. :-) Děláme vše pro to ,aby u nás měli nevěsty to co chtějí co si představují a hlavně, aby byli naprosto spokojené.DĚKUJEME VIGVAM :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?