Svatba v Praze pro cca 120 lidí

Milé nevěsty, v srpnu roku 2017 bychom se s přítelem rádi vzali. Nemůžeme ale najít žádné místo v Praze kam se vejde přes 100 osob s možností vlastního alkoholu a pohoštění. Chceme všechno na jednom místě a aby to nebylo přehnaně prahé. Prosím podělte se semnou o Vaše postřehy. Moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@tezi Dobrý večer, určitě jsou místa, kam se vejde přes 100 osob a kde je možné mít třeba vlastní víno (i třeba za cenu korkovného), ale pokud chcete mít komplet vlastní jídlo, tak to může být docela oříšek. Máte nějakou představu o stylu místa apod.? Co už jste zatím viděli?
Odpovědět
Dobrý večer, jídlo nemusíme mít komplet naše, jedná se o to, že jelikož je přítel cizinec, chceme zakomponovat i jeho kuchyň, kterou samozřejmě čeští kuchaři nevystihnou tak dokonale. Mělo by se tedy jednat o místo, kde není problém donést si některá jídla sami,taktéž dezerty a alkohol. Stránek jsem viděla již mnoho,ale žádné místo, které by toto umožňovalo zatím ne. Na stylu místo tolik nezáleží, hlavně aby bylo vše na jedno místě.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vám nabídneme služby naší agentury. Máme vhodná místa na pořádání akcí pro 100 a více hostů, kam si můžete donést např. víno za cenu korkovného. Catering bychom určitě doporučili nechat v naší režii (zvlášť pokud budete chtít klasickou hostinu). Pokud by chtěl ženich nějaké krajové občerstvení, typu dezerty, slané občerstvení, nebude problém. Rádi se s Vámi osobně sejdeme a pobavíme se o možnostech. Neváhejte nás kontaktovat.
Odpovědět
@tezi Takových míst je spousta a ne že ne :-) Jako první mě napadl Špejchar Dubeč, ale pokud chcete nějaký víkendový termín, tak už bude možná obsazený. Pokud nejste nároční na to, jak dané místo vypadá, tak cokoliv, co má v názvu "kulturní centrum" (dají se najít i hezká, abych jim nekřivdila). Pokud jste věřící, většina farností má k dispozici prostory, často se zahradou, většinou prakticky zdarma. Potom bych se dívala po různých školních prostorách (byla jsem na nádherné svatbě na zahradě ZUŠ v Dejvicích). Budete muset víc hledat, taková místa už z principu nemají žádnou reklamu. Víc než internet to chce telefon a ptát se i na místech, která pronájem primárně nenabízí na webu, ale prostory odpovídají vašim požadavkům. Takže cokoliv ve vlastnictví kulturních spolků, škol (třeba Kartuziánský lis je boží, ale ten je známý, tam to bude bez šance), církví nebo měst a obcí. A ještě jeden tip- nehledejte to primárně jako prostory na svatbu, ale prostory k pronájmu. Ještě mě napadá, kdybyste chtěli něco luxusnějšího, tak si pronajmout celý dům, kupřikladu Vilu Třebonice. Ale to už vyžaduje větší finanční obnos.
Odpovědět
@ceriii Děkuju za dobré připomínky, věřící bohužel nejsme a svatbu bych si představovala na trošku hezčím místě než v kulturáku, něco ve stylu té vily. Zkusím pohledat v těch pronájmech.
Odpovědět
@tezi Držím palce :-) A jenom ze zvědavosti- z jaké země je tvůj snoubenec? Já jsem naše místo našla na bookingu- ale my jsme chtěli něco s ubytováním a obsluhou. Na tvém místě bych zkusila Airbnb. Ale hrozně záleží na tom, jak velký máte rozpočet. A taky, co ještě považujete za Prahu :-D
Odpovědět
Dobrý den, mohu vám nabídnout prostory našeho hotelu. velké svatby pořádáme celkem pravidelně. Můžeme se dohodnout i na nějakém vlastním jídle a vlastním alkoholu. Nejlépe bude , když se zastavíte a probereme všechno osobně. Prostory si můžete prohlédnou ve virtuální prohlídce : https://goo.gl/maps/JRZL1hufvRM2 Budu se těšit na vaši návštěvu. Tomáš Král ředitel hotelu
Odpovědět
Profilova fotka
Zámek Ctěnice
Odpovědět
@tezi podívejte se na Trojanův mlýn. Jirka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?