Svatba v Praze - Nebozízek - zkušenosti

Profilova fotka
Ahoj všichni, plánuji v příštím roce svatbu v Praze na Nebozízku a zajímalo by mě, zda tu máte někdo jakoukoliv zkušenost :). Na místě už jsme se byli podívat a zatím to na mě působí velmi příjemně a krásně.Je tam neuvěřitelný výhled na Prahu. Paní co to organizuje je také velmi příjemná a vypadá, že je ochotná opravdu vyjít všemu vstříc, aby svatba byla co nejkrásnější. Bohužel mi s ní trochu vázne komunikace, ale nic hrozného. Na jejich webu mají hrozně moc fotek z opravdu hodně svateb, ale zkušenosti jsem moc nenašla, tak by mě zajímaly :) Za jakékoliv budu ráda!
Odpovědět
Ahoj, já zde v červenci 2016 slavila svou promoci. Místo jsme vybrali z toho důvodu, že tu měli moji rodiče v roce 1989 svou svatební hostinu :-) - tehdy nic moc nebylo a tohle asi bylo dost terno. Ale upřímně - kromě úžasného výhledu zde dnes není podle mého názoru moc o co stát. Štěstí "v neštěstí" bylo také to, že ten den bylo šílené vedro, a my jsme měli stůl přímo u jednoho z těch velikých oken s tím úžasným výhledem, což bylo moc příjemné - jako bychom seděli venku. Jídlo jinak dost průměrné (upřímně mi nic z toho, co jsme jedli, nijak neuvízlo), ceny spíš vyšší, obsluha tak nějak normální (myslím, že se dvakrát nepřetrhli, ale žádný problém taky myslím nebyl). Hodně štěstí! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Doplňuji informace, třeba někomu někdy pomůže v rozhodování Na Nebozizku sme měli zarezervovany termín a počítali sme ze se tam tedy vezmeme. Nakonec nám to nevyšlo a museli sme to zrušit protože finančně to na nás bylo proste hodně, ale to je za nás asi jediný ikdyz podstatný minus. Všechno sme domlouvali s paní Larysovou, která je proste skvělá, milá, ochotna... ve všem poradi se vším pomůže. Personál se mi zdál taky ochotný, milý no a o místě ani nemluvě protože to je proste něco kouzelného a výhled na Prahu za všechny prachy. Skvěle sme si rozumneli i s DJ, který má Nebozízek vlastního. Proste všechno super, dokonce paní Larysova byla ochotna udělat nám par slev a zkratka zařídit to tak, aby to pro nás bylo možné, ale bohužel to bylo nad naše limity. Na svatbu sme počítali kolem 55 hostů a celková kalkulace nás vyšla kolem 200tisic. Nutno říci, ze v tom bylo započítáno opravdu téměř vše. Výzdoba, květiny, DJ, obsluha, hostina, raut, ubytování, alkohol, nealko, obřad i oddavajici, organizace svatby, dort atd atd...takže úplnou zkušenost nemůžu dodat, ale alespoň částečnou. Závěrem pro ty kdo uvažují nad tímto místem bych místo určitě doporučila, ale musíte počítat s vyššími finančními náklady :) nás strop byl 160tisic. Nakonec sme se rozhodli pro Červený Újezd, kde to finančně vychází, tak snad vše dobre dopadne
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?