Svatba v Praze levne

Profilova fotka
Ahoj nevesty, s muzem jsme se dohodli, ze mame jiny priority, tak se snazime (ja :-D) najit nejaky hezky, levny misto na obrad a na party s rautem v Praze, pripadne okolo.. Nasla jsem podobny diskuze, ale uz starsi.. Castka 100k za celou svatbu mu prijde furt az moc, ale ja to zas nechci mit uplne nehezky.. Hledam tedy nejaky hotel s hezkou zahradou, kde bysme se vesli za pronajem, jidlo a piti pro 50 osob do 50-60 000,- bez hostiny.. s tou by se teprve videlo, jestli jo nebo ne.. Chceme obyc jidlo jako sele, klobasky, rizecky, gulas, nejaky sladky apod.. lososy netreba :-)Vino, pivo a nealko.. Zalibil se mi hotel Branik a cekam na kalkulaci, tak treba neco podobnyho.. ?Samozrejme netusim, jestli je to realny a navic je to uz asi pata varianta svatby, po ktery koukam a uz fakt nevim kudy kam.. Mame v zaloze nejlevnejsi variantu, ale budu rada, kdyz na ni nedojde :-D Moc dekuju!
Odpovědět
Dobrý den, pošlete mi vaší představu . Můžeme se určitě dohodnout .Záleží,v kterém termínu by jste se chtěla vdávat . S pozdrave Tomáš král Hotel Svornost.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, taky mohu nabídnout naše prostory. Máme romantickou restauraci s pensionem, 4km za hranicí Prahy 5. Jsme ve vlastním, tak neplatíme žádný pronájem, ceny držíme už léta "mimopražské", přitom ale vysoký standart kvality surovin i nápojů. "Polské" potraviny opravdu nekupujeme :-) Prohlédněte náš web, nebo rovnou přijeďte, není nad to nasát atmosféru :-)
Odpovědět
Zkus Zbraslvskou myslivnu, jen ubytko byste museli najít jinde
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?