Svatba v Praze a blízkém okolí ( do 20 km )

Ahoj :) poraďte mi prosím s místem konání a rozpočtem, pokud někdo již máte zpracováno. Naše představa: - obřad i hostina na jednom místě - obřad venku se slavobránou - možnost ubytování - pěkné prostory ( například bez kůží na stěnách nebo parohy atd :D ) - cca 50 hostů - nejlépe zahrada ( pro hezké fotky ) Děkuji moc všem předem za Vaše typy a informace :)
Odpovědět
Profilova fotka
Český Statek Dolní Počernice - je tam vše. Obřady venku - menší zahrada, ale přes ulici pěkný park
Odpovědět
asi bychom si představovali něco přeci jen hezčího :) ale děkuji za typ :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pak Grébovka. Tam je to vznosnější i hezký výhled na Prahu, park a venkovní svatby se tam také dělají
Odpovědět
http://www.zamekberchtold.cz/ http://www.stirin.cz/en/
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě Yard Resort Předboj ( 18 km od Prahy )
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžeme Vám pomoci s organizací celé svatby. Pokud budete mít zájem, můžeme se osobně sejít a nadefinovat si Vaše požadavky a přání a dle toho připravit Váš den D. Neváhejte nás kontaktovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@beruska.xx Nevím, jaký máte/chcete mít termín, ale tVaše požadavky by mohl splňovat právě výše zmíněný Yard resort. A minulý týden tu jedna nevěsta nabízea přenechání termínu 17.6.
Odpovědět
@djzdenek tam v tuto chvíli jednáme, ale mají málo volných termínů :(
Odpovědět
@svatbaspribehem Tak to děkuji za zprávu :) zkusím slečnu dohledat. Je to tam pěkné, ale přeci jen jsem se nechtěla vázat na jedno místo, ale přítel to tam chce také, takže zřejmě asi bude jasno, pokud nám vyjde nějaký pěkný termín :)
Odpovědět
@pebbles nevypadá to tam špatně, nechám si poslat nabídku :) děkuji za typ :)
Odpovědět
@beruska.xx neni zac ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
• Možnost uspořádání obřadu u nás na zahradě • Kapacita vnitřní restaurace na sezení je 80 osob, na zahrádce 30 osob • Prostor na tanec. Doporučíme hudbu, DJ • Cena 4-chodového svatebního menu od 270,- Kč • Otevřeno pro Vás budeme mít tak dlouho, jak si budete přát • Poplatek za pronájem prostor platíte pouze při akci přesahující půlnoc • Přivézt můžete vlastní dort, výzdobu i alkohol (účtujeme tzv. špuntovné“) • Ubytování pro cca 35 osob • Parkování pro 20 vozů vedle restaurace, ubytovaní parkování ve dvoře • MHD v dosahu Pokud Vás má nabídka zaujala, ráda Vám pošlu průvodce našimi svatebními hostinami, kde najdete odpovědi na všechny Vaše otázky, vzorové kalkulace, od menu, přes raut a ž k výzdobě, či ukázku příkladu na kolik vyjde svatební hostina včetně nápojů, svatebního dortu atd. Snadno si tak vytvoříte prvotní představu o cenách. A kdyby jste přeci jen váhali - mj. máme ocenění 5. nejlepší místo roku od Marriage guide 
Odpovědět
Článek se načítá
Dobrý den, velice rád bych vám nahlídnul prostory našeho hotelu. Myslím, že splňuje všechny vaše požadavky. Můžeme vám vše připravit na jednom místě .Svatební hostiny připravujeme už více jak 20 let. máme s tím bohaté zkušenosti. podívejte se ve virtuální prohlídce na náš hotel. https://goo.gl/maps/JRZL1hufvRM2 Přijďte se podívat a domluvíme podrobnosti. Tomáš Král ředitel hotelu
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jestli stále sháníte prostory pro svatební obřad, hostinu, raut či zábavu, mohu Vám doporučit Dolce Villa Hotel v Nebušicích. Hotel se nachází uprostřed přírodního parku Divoká Šárka, takže poskytuje pěknou atmosféru pro obřady na zahrádce. Předností hotelu jsou také variabilní prostory, jelikož dokážeme vytvořit skvělé zázemí pro velké svatby, ale i pro ty menší a skromnější. Nabízíme prostředí elegantní restaurace i neformální vinárny. Velmi ráda Vám veškeré prostory ukážu osobně. Zájemcům také ráda pošlu nezávaznou kalkulaci pro svatební hostinu i raut. :-)
Odpovědět
@dolcevilla - Dobrý den, děkuji za zprávu - nabídku z Vašeho hotelu mám již k dispozici :) V tuto chvíli jsme v rozhodovací fázi asi mezi čtyřmi místy - vč.Vás. Příjemný den.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?